Köket är öppet

Ani

kebab
Betyg 2.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (122)

Paikka periaatteessa jossei kodikas, niin ainakin teeman mukainen.

Iskender ei ehkä ihan perinteisin, eikä paras mitä vastaan on tullut, mutta kyllä tuo arkiruokana menee.

Palvelu ihan OK tasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 26.04.2019
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää. Paikka hieman ahdas, mutta kodikas eikä estänyt ruuasta nauttimista. Asia joka paikassa jäi vaivaamaan oli naistarjoilijan koppava käytös asiakaspalvelussa. En kyllä valitettasti tästä syystä enää paikkaan mene.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 16.12.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Viikonloppuna buffettia. Sitä tarjolla Anissa, hinta muutaman euron korkeampi kuin arkisin, mutta edullinen yleiseen hintatasoon nähden.
Aavistukset siitä että ei ole mitään huippua luvassa saavat vahvistuksen. Buffetti aika laaja tosin, salaatit keskivertoa, lämpimät ruoat näyttävät aikamoiselta mössöltä, falafelit hieman mauttomia, kepab korkeintaan keskivertoa.

Paikkana ihan siisti, palvelussakaan ei moitteen sijaan.

Hinnallisesti edullinen, laatuaan vastaava. Ei buffetilla toista kertaa tänne, listalta voisi kokeilla vielä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 20.05.2017
Betyg: 0

Suosittu turkkilainen. Paikka täpötäynnä. Hyvin ahdasta. Noutopöytä oli pullollaan kelpo ruokaa, pienen jonottelun ja "tönimisen" jälkeen pääsi nauttimaan ruokaa. Hummus oli priimaa. Ehkä paras Hummus mitä syönyt. Kebab oli normikamaa. Tomaattisoossi mitäänsanomatonta. Lihapullat oikein maukkaita. Ihan ok mesta. Paitsi että oli pirun ahdasta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.02.2017
Betyg: 0

Noutopöydässä paljon hyvää, jotain kehnoa, palvelu kauheaa.
Buffetissa oli runsas valikoima turkkilaista/lähi-idän ruokaa. Määrällisesti myös hyvin tarjolla, mutta oli vaikea sanoa kauanko ruuat ovat vanhentuneet salissa. Kebabliha, kenties se tärkein, oli aika sotkuista, kasautunutta ja seisoneen oloista. Piti noukkia tarkkaan, että sai syötävää siivua. Kastikekin oli korkeintaan keskitasoa. Paistetut perunat olivat aika kehnoja, nekin kenties seisoneet tovin. Kylmät kasvispohjaiset tarjottavat olivat parempaa laatua, jopa herkullisia.
Miestarjoilija (omistaja itse?) oli vaihtelevasti tyly, "kuuro" tai sitten painostavan tuttavallinen. Välillä ei meinannut saada asioitua, kun kaveri oli ilmeisesti niin omissa maailmoissaan. Toisaalta saattoi intoutua suorastaan tuppautumaan seuraan ja kertomaan seurueellemme omasta elämästään niin tulvivasti, että illanvietto keskeytyi tai laskuja ei meinattu saada hoidettua. Ahdistava kokemus siltä osin.
Suosittelisin, jos noutopöydän lihan laatuun ja tuoreuteen panostettaisiin, ja paikalla olisi joku ammattitaitoinen tarjoilija. Selvää potentiaalia ravintolalla olisi, mutta itse en taida käydä uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 08.02.2017
Betyg: 0

Oltiin syömässä buffet-ravintolassa. Pihalla lukee kyltissä että buffet Ma-Pe 9,90. Tajusin ulkona että olen maksanut liikaa ja menin sanomaan. Sitten tarjoilija kertoo että ovessa on eri hinta kuin kyltissä, "ei olla ehditty muuttaa hintaa kylttiin". Menin sanomaan asiasta vielä uudelleen sisälle, niin joku turkkilainen miestarjoilija tulee ulos vittuilemaan. Olen kuulemma huoran penikka, kun uskalsin sanoa asiasta. Mies oli myös soittamassa poliisille ja sanoi että jos minulla ei olisi ollut naista ja lasta mukana niin olisin saanut turpaani. Myös vesikannu tuodaan pöytään ilman että sen hintaa (1 tai 2 euroa) ilmoitetaan. Pyysin vain kuutta euroa takaisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.08.2016
Betyg: 0

Ruoka buffet-pöydästä hyvää. Asiakaspalvelu törkeintä, mitä olen koskaan saanut. Nuori kaunis turkkilaisnainen alkoi alkuhetkestä lähtien tiuskimaan, puhumaan ilkeään sävyyn ja vastaili töykeästi yhdellä sanalla lounasta koskeviin asiallisii kysymyksiini. Vittuilun päälle vielä kehotti vaihtamaan pöytää valmiiksi katettuun, vaikka olin jo istuuntunut ja servietin ja ruokailuvälineiden antaminen yhdelle hengelle ei olisi paljon vaatinut. Ymmärrän että kaikilla ammattialoilla jokaisella on huonot päivänsä enkä suivaannu pienestä hermostuneisuudesta asiakaspalvelijaltakaan, mutta tämä nuori turkkilaisnainen kohdisti yksittäin minuun todella uskomatonta törkeyttä, että viereisessä pöydässäkin ruokailijoiden silmät suurenivat. Rumin asiakaspalvelukokemus ikinä, enkä aio jatkossa käydä Anissa, oli ruoka hyvää tahi ei. Kamala kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 18.07.2016
Betyg: 0

Hämärä valaistus. Turkkilaista taustamusiikkia. Ilmeisen suosittu ravintola. Valitsimme buffet-aterian. Kylmissä alkupaloissa salaatteja, tahnoja, suolakurkkua, etikkavihanneksia,oliiveja jne. Lämpimistä pöydästä söimme lähinnä kebab-lihaa.- Edellisestä käynnistämme oli kulunut yli kymmenen vuotta. Ehkä vuodet ovat kullanneet muistoja: ikäänkuin herkullisuus ei olisi nyt entisenlainen. Hyvää ja edullista kuitenkin

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.03.2016
Betyg: 0

Sunnuntaibuffa 12,9€. Ruoasta ja buffet-konseptista ei ongelmia, erittäin maukasta hyvällä salaattipöytätarjonnalla.

MUTTA: Paikan omistajan (tukevarakenteinen keski-ikäinen mies) asenteessa ja palvelussa vikaa. Mikäli olet lapsiperheasiakas, saat varmasti hymyä, kohteliaita sanoja ja huomiota.
Olepa yksin tai kaverin kanssa ruokailemassa oleva kolmekymppinen mies, niin no chance. Tuntee olonsa typeräksi, kun erikseen pitää pyytää vesikannua ja kiitokseen ei vastata mitenkään. Lisäksi ylimääräisen servetin antaminen oli lähes ylitsepääsemättömän hankalaa. Jokaista palveluammatissa työskentelevää vituttaa välillä, mutta vain idiootti osoittaa sen asiakkaalle. Löydän kebabini jatkossa muualta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: 0

Hyvä turkkilainen buffet. Kävimme lounasaikaan syömässä. Buffetissa oli tarjolla runsaasti erilaisia kylmiä kasvisruokia, salaatteja ja kastikkeita. Lämminruokaosastolta löytyi kebablihaa, riisiä, lohkoperunoita ja jonkinlainen kasvis-kanapaistos. Alkupalapöydän valikoima ja maut vakuuttivat, erityisen hyviä olivat hummus, pavut ja jogurttikastike. Myös kebabliha oli hyvälaatuista. Lämpimät lisukkeet sen sijaan jäivät pääasiassa väliin, esimerkiksi lohkoperunat eivät parantuneet seistessään astiassa. Täyteen tulee kyllä ilman lämpimiä lisukkeitakin, sen verran hyvä on kylmien ruokien valikoima. Ravintola oli täynnä lounaalla, joten ahdasta oli, mutta muuten mukava tunnelma. Suosittelen nälkäiselle rennon ruoan kaipaajalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 07.09.2015
Betyg: -1


Läge

Telakkakatu 2, 00150 Helsingfors - Route
(09) 622 2797
http://www.ani.fi

Options