Hunez

34 Recensionen

Maukkaat ruuat, ruokiin sopivat juomat ja hyvät ystävät.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (33)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Maneerat

Loistavaa thairuokaa! Iloinen ja nopea palvelu. Sisustukseltaan paikka on lähinnä käytännöllinen, eikä mitenkään erikoisesti sisustettu.

Ruoka on aivan taivaallista. Annokset ovat ulkomuodoltaan värikkäitä ja houkuttelevia. Maultaan annokset ovat kerrassaan loistavia. Loistava Lemongrass Helsingissä on samaa luokkaa tämän ravintolan kanssa. Vaikea sanoa kummassa on paremmat ruoat, mutta parasta thaimalaista ruokaa kummatkin tarjoilevat.

Kaikki suosittelut tälle mahtavalle ravintolalle! =)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.10.2015
Betyg: -1

Restaurant: Donghai

Perushuonokiiinalainen, jossa on erittäin halpaa. Pikkuinen, rauhallinen ja hieman kämäinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 24.02.2014
Betyg: -2

Restaurant: Ravintola Mr. Lau

Hieman keskivertoa peruskiinalaista parempi. Ei mitään erityistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.02.2014
Betyg: -2

Restaurant: Fulbari

Todella hyvä nepalilainen!

Sisustukseltaan kuin mikä tahansa nepalilainen ravintola, eli ei kovin kummoinen, mutta siisti ja puhdas.

Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä.

Ruoka oli erittäin hyvää. Tilasin annoksen jossa oli kanaa, lihaa ja tofua. Kaikki maut olivat eriailisia ja hyviä. Tofu oli parasta mitä olen koskaan maistanut. Myönnän etten ole kauheasti tofua syönyt, mutta tämä oli parempaa kuin monessa kasvisravintolassa. Maut oli saatu upeasti imeytymään tofuun ja maku oli uskomattoman hyvä.

Kannattaa myös maistaa nepalilaista kahvia jälkiruuaksi.

Suosittelen =)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 25.04.2015
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola AlppiTori

Laadukas ja rennolla tunnelmalla varustettu ravintola. Seinillä tosi kivoja ja omalaatuisia maalauksia kuuluisuuksista. Tunnelma on todella letkeä ja mukava. Aina täynnä olevassa ravintolassa puheensorina ja keittiön äänet täyttää kivasti paikan. Keittiö on suoraan tiskin takana, joten voi itse seurailla oman sapuskan valmistumista.

Tarjoilu on erittäin ystävällistä, nopeaa ja asiakaslähtöistä. Ei liian jäykkää, vaan mukavalla meiningillä ja vaivattomasti toimivaa settiä. Ravintolalla on A-oikeudet.

Ruuaksi pyysin suosittelua, johon vastaus kuului: Hamppari =). Olikin sitten paras hampuusi aikoihin. Itsetehty naudanjauhelihapihvi, jossa reilusti pekonia ja sipulia. Leipänä toimi todennäköisesti itse leivottu moniviljainen sämpylä, joka sopi ruokaan erittäin hyvin. Purilaisessa ei ollut liikaa kastiketta, eikä sitä oltu pilattu liiallisella majoneesilla. Ranskalaiset oli leikattu isoiksi, lähes lohkoperunan kokoisiksi paloiksi ja paistettu pinnalta rapeiksi. Itsetehtyjen rankkujen kylkeen tuli maukas valkosipuli-majoneesi. Otin burgerin kyytiin oluen ja lopuksi vielä kahvia.

Huippu hyvä ja viihtyisä ravintola Alppilan sydämmessä. Pöytävaraus on tarpeen, koska rafla yleensä pullollaan porukkaa ja monet nälkäiset joudutaan käännyttämään takaisin.

Parhaat suosittelut tälle kivalle pikku ravintolalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 20.12.2014
Betyg: 1

Restaurant: King Kebab pizza/kebab

Paras kebab-mesta missä olen stadissa käynyt.

Nyt en siis puhu turkkilaisista-ravintoloista, vaan kebab-luukuttamoista. Erittäin hyvää safkaa. Varsinkin kana-kebabit ovat herkullisia. Kaikki safkat tehdään avoimessa tilassa suoraa edessäsi, nopeasti ja ammattitaidolla. Paikka ei ole erikoinen eikä houkuttele jäämään, eikä mestalla ikäväkyllä ole kotiinkuljetusta, mutta safka on silti erittäin hyvää. Palvelu on kohteliasta, nopeaa ja sujuvaa. Suosittelen lämpimästi kebabien ystäville.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 02.08.2014
Betyg: 1

Restaurant: Döner Harju

Erittäin hyvää kebabia.

Valitsin lammas lautasen(15€). Kebabien maku vastaa Saksassa syömiäni döner-kebuja, mutta hinta saksaan verrattuna on noin viisinkertainen. Erittäin hyvää ja annoksissa oli riittävästi lihaa, sekä vihanneksia. Speciaalina annoksessa oli hummusta ja cous cousta, jotka sopivat kokonaisuuteen erittäin hyvin. Leipä oli tuoretta ja hyvää.

Palvelu oli kohteliasta ja nopeaa. Tunnelmaltaan ja sisustukseltaan ravintola oli hieman Kaurismäki-henkisen kuppilan oloinen, jota oli varmasti sisustuksessa haettukin. Aika yksinkertainen ja jotenkin vanhahtava, mutta ihan toimiva ja leppoisa. Mahdollisuus myös aterioida ikkunan ääressä ja tuijotella ihmisiä flemarilla.

Ihan hyvä ravintola joka on kebab-raflaksi ehkä hieman kallis. Palvelu kuitenkin pelaa ja käviöitä tuntuu riittävän. Aijon itsekin vierailla harjun kebabissa uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 22.10.2014
Betyg: 4

Restaurant: Porvoonkadun Baari

Kauhea paikka!

Mesta on kuin akvaario ja asiakaskunta on se luokan urpåja että naamaan sattuu. Kaiketi tämä ylihintainen disco inferno on olevinaan jotain hienoa ja toki sitä varmaan jollekin myös on, mutta mikään ruokaravintola tämä ei ole. Ei ole mitään syytä mainostaa tällaista RUOKAAN keskittyvässä sivustossa.

Olutravintolaksikin tämä on aivan surkea ja teennäisellä tunnelmalla varustettu. Menevien stadilaisten, bout kolmekybästen mainostoimistoviiksien, läppäri kainalossa, villapipo kesällä päässä hiihtävien uunojen loungig mesta.

Paskaa musaa. Älkää menkö, pilaatte päivänne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 02.09.2014
Betyg: -3

Restaurant: Mikura Sushi

Tuoretta ja hyvää sushia. Mukava palvelu. Parhaat suosittelut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 24.02.2014
Betyg: -4

Restaurant: Manskun Pizza

Perus kebab/pizzeria. Tilasin safkat himaan. Ruoan saapumiseen kesti noin 40min, eli ihan ok. Tilauksessa oli kebab, sekä pizza. Ruoat olivat kyllä lämpimiä, mutta nämä olivat ihan perus kebab/pizzeria-huttua. Odotukset olivat aikaisempien arvoistelujen perusteella suht korkealla. Tilaamamme pizza(mansku special) oli hieman parempi kuin kebab. Ei huonoa, mutta ei todellakaan mitään erikoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 02.08.2014
Betyg: 0


Followers