Keittiö auki

Mikura Sushi

sushia
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (47)

Ihan ok mutta ei niin laadukas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 07.01.2017
Arvosana: 0

Lounaalla pienessä kiireessä ja sushi maistuisi. Heti ovella on vastassa asiakkaan kanssa kiista siitä, onko soija gluteenitonta. Ohitan debatin ja menen pieneen sisätilaan. Medium maksaa kympin ja tilaan sen.
Hetken päästä, aivan liian pian, annos tulee pöytään. Muutaman suupalan jälkeen toinen tarjoilija ilmoittaa että syön väärää annosta ja nostelee toiselta lautaselta "puuttuvat" minulle.
Laskun maksaminen viivästyy kun takahuoneessa perehdytetään uutta työntekijää kovaan ääneen, lopulta haen tarjoilijan paikalle ja pääsen lähtemään.
Ruoka oli ihan OK, palvelu nopeaa - jopa niin nopeaa että annosten tuoreus mietityttää.
Ei ollut unohtumaton kokemus, enemmänkin sellainen että katson lounas-susheja muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.06.2016
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

The quality has come down here a bit, unfortunately. Especially the (non-raw) tuna has been a bit suspicious a couple of times, and the ingredients are not as fresh as they used to be. The place is still okay, however.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tasalaatuinen (ja usein nautittu! ) herkkulounas viehättävässä ja edullisessa pikkusushilassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 0

Todella laadukasta sushia pikkuruisessa mutta viihtyisässä ravintolassa. Tästä on muodostunut luottopaikka, ruoka on ollut aina laadukasta ja maukasta, sushit huolella tehtyjä ja moitteettoman kauniita. Haen usein sushit iltasella mukaan, mutta myös paikan päällä syöminen varteenotettava vaihtoehto pienille seurueille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.01.2016
Arvosana: 0

Aina maukkaat ja tuoreet sushit! hyvä palvelu ja ilmapiiri.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Suosikki sushi-ravintolani Helsingistä. Ruuan taso on selkeästi kalliimpien tasoa, mutta hinnat hyvinkin keskitasoa. Hinta-/laatusuhde aivan loistava! Palvelu aina ystävällistä ja sushit tehdään nopeasti. Eri kokeilla on hieman eri tatsi, mutta riisi on aina ensiluokkaista (ei koskaan kuivunutta niin kuin tällaisen hinnan paikoissa monesti on) ja muut raaka-aineet tuoreita. Ikävä tulee, kun paikka meni juuri 3kk kiinni putkiremontin vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: 0

Kiinnostava pieni sushipaikka Alppilassa, jota ystävämme meille suositteli. Ostimme take-awayt kolmelle. Kaikki sushit, erityisesti peruslohinigirit että pinnaltaan "grillatut" olivat maukkaita ja raikkaita. Ikävä kyllä riisi oli jokseenkin kuivaa ja mautonta, se laskee arviota. Take-awayhin ei myöskään kuulunut misokeittoa eikä teetä. Jos Alppilassa päin liikumme, uskon että poikkeamme toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Maukasta, tasalaatuista. Loistava valikoima! Plussaa itse annosteltavasta misosta. Käyn täällä tosi usein, niin edullista, etten ennen tätä paikkaa hoksattuani syönyt sushia kuin harvoin. Kaikki, jotka olen tänne tuonut ovat kehuneet paikkaa kilpaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2015
Arvosana: 0

Ensimmäistä kertaa kävin kokeilemassa tätä ravintolaa. Iso lounas otettuna mukaan on hieman edullisempi kuin ravintolassa syötynä.

Sushit olivat ihan kauniita. Mukavaa oli, että lohinigirien riisi ei ollut monesta lounaspaikasta tuttuja köntistä leikattuja kovis kuutioita, vaan häsin pyöriteltyjä pallosia. Keskimääräisiin lounassusheihin verrattuna nigireissä oli lohta keskimääräistä enemmän - siitä plussaa.

Kaiken kaikkiaan nättiä, tuoretta ja erittäin ok-tasoista sushia. Eivät nämä tietenkään kalliimmille ravintoloille pärjää, mutta käyn hakemassa ainakin lounasta varmasti joskus uudestaankin. Ruokalistalla on houkuttelevia settejä, mutta lounasaikaan tarjolla vain pieni, medium ja iso lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 26.02.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Viipurinkatu 1 C, 00510 Helsinki - Reitti
0440616870

Vaihtoehtoisia ravintoloita