Opens at 15:00

Ristorante Pizzeria Villetta

Betyg 1.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (160)

Sopivan letkeä ja tunnelmallinen pikku Italialais-ravintola. Lapsiystävällinen paikka, ja ruoka oli erinomaista. Lasten mielestä parasta oli spaghetti bolognese. Tullaa toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 22.02.2020 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Villettan palvelu oli aikaisempina vuosina persoonallisen ronskia, mutta on muuttunut ajan myötä ylimielisen tylyksi. Omat kokemukset ovat hyvin samanlaisia kuin muidenkin ravintolaa viimeksi arvioineiden asiakkaiden.

Viimeisin vierailu katkaisi kamelin selän; kun hetken aikaa arvoimme juomien kanssa ja tilasimme lopulta osan juomista vähän myöhemmin kuin muun tilauksen, tarjoilija kivahti ynseästi ja moitti meitä asiasta! Kiva fiilis latistui kummasti. Vaikka ruoka onkin ihan ok, ei tökerön kohtelun vuoksi enää tee mieli palata Villettaan. Sääli, sillä paikka oli ennen yksi perheemme suosikkipaikoista Töölössä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 07.11.2019 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Heti sisään astuessa tuli tunne, että olisi ollut parempi olla astumatta ovesta sisään. Palvelu oli töykeää ja tilaustani kritisoitiin, koska sen valmistaminen kuulemma vie kauan aikaa. Kyseessä oli pasta.
Koko ravintolassa oloni ajan sain tasaisin väliajoin kuulla kritiikkiä ja tuhahtelua valitsemastani annoksestani. Ehkä silloin olisi parempi ettei sitä löytyisi menusta.
Ruoka itsessään oli aika vaatimatonta laadultaan, hinta tosin oli matalahko. Vielä ovesta lähtiessäni sain kuulla viimeiset piikittelyt ruokavalinnastani.
Eipä tarvi enää Villettassa vierailla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 10.09.2019
Betyg: 0

Ensinnäkin, se ikkunapöytä vasemmalla ovesta sisään tullessa ei sovellu kuudelle. Olimme hyvin tietoisia siitä että aikaa ruokailla oli kaksi tuntia, se mainittiin jo varausta tehdessä, siitä huolimatta asiasta piti muistuttaa kaksi kertaa.
Palvelu on ennen ollut mutkatonta ja mukavan 'ronskia', mutta nyt vanhemmalla 'herrasmiehellä' oli hyvin arrogantti tyyli. Tuli sellainen tunne ettemme olleet tervetulleita.

Kukin meistä tilasi pizzan ja oluen. Oman pizzani (Contadina) italialainen makkara oli kuin mautonta siskonmakkaraa pieninä palleroina. Muidenkaan pizzat eivät keränneet hurraa-huutoja, hinta-laatu ei kohdannut.
Laskua ei saanut jaettua omille kuiteilleen, kristillinen tasajako sentään onnistui.

Skarppausta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 02.01.2019
Betyg: 1

Äyriäispasta oli syömäkelvotonta, scampit niin kuivia ja sitkeitä ettei niitä voinut syödä ja myös pasta oli yhtä mössöä, joten palautin annokseni lähes koskemattomana. Kukaan ei ollut kiinnostunut siitä, miksi ruoka ei maistunut. Henkilökuntä kaiken aikaa käyttäytyi kuin olisimme vain tiellä, joten en halunnut ottaa asiaa siellä puheeksi, koska pelkäsin uutta mielipahaa.
En suosittele tätä ravintolaa enkä enää ikinä mene sinne

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.12.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvä meno. Bruschettat alkuun ja sitten mikä tahansa pizza. Toimii! Muista pöytävaraus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.10.2016
Betyg: 0

Mahtava lohipizza, hauska henkilökunta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 10.10.2016
Betyg: 0

Ravintolassa on lämminhenkinen ja rento tunnelma. Risotto oli maukasta ja sopivan pehmeää. Positiivisena yllätyksenä olivat sienikastikkeen reilun kokoiset sienipalat. Ravintolan puheliaat työntekijät höpöttivät italiaksi kovaan ääneen töittensä ohessa, joka loi mukavan autenttisen fiiliksen ravintolaan. Palvelu oli asiallista, ystävällistä ja annokset reilun kokoisia. Täältä ei tarvinnut lähteä nälkäisenä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 13.07.2016
Betyg: 0

Paikka oli aivan töynnä mutta onneksi meillä oli pöytävaraus.
Omistaja tuntui töykeältä mutta taisi johtua kiireestä.
Ei palvelualttiutta vaan sisään,ruoka eteen ja maksun kautta ulos meininki.
Silti suosittelen koska pizza oli erinomainen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 12.12.2015
Betyg: 0

Annosten taso hyvin vaihteleva. Toinen pasta oli al dente ja herkullinen. Toinen mauton, eikä sisältänyt esim. Valkoviinikastiketta vaan tomaattikastiketta, joka ei sopinut annokseen äyriäisten kanssa.
Viinilasit ois hyvä uusia.
Olen kauan sitten viimeksi käynyt, jolloin kaikki oli hyvää. Vähän jäi mieleen vaikuttaakohan kieli ja pärstäkerroin annoksiin vai onko nykyään vain pizzapaikka. Harmi juttu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.10.2015
Betyg: 0


Läge

Ruusulankatu 8, 00260 Helsingfors - Route
(09) 498 960
http://www.villetta.fi/fi/index.php?section=3

Options