karuzo

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kiinalainen Ravintola Nanking Oy kiinalaista

Paras kiinalainen missä on tullut Suomessa syötyä ja aivan loistava palvelu!

Menimme vappuaattoiltana tänne syömään ensimmäistä kertaa. Ravintola oli typötyhjä, mutta viihtyisä, juuri sellainen paikka jollainen mieleen tulee kun ajattelee kiinalaista ravintolaa.

Heti ravintolaan saavuttuamme meitä saapui palvelemaan positiivinen nuorehko naistarjoilija joka teki suuren vaikutuksen vilpittömällä palvelualttiudellaan. Tilausten yhteydessä tarjolija luontevasti kyseli mieltymyksistämme ja lupasi räätälöidä annokset niiden mukaan, mikä toteutuikin - omassa Kung Po kanassani oli reilu määrä cashew-pähkinöitä ja seuralaiseni Kanaa vahvassa valkosipulikastikkeessa-annos sisälsi suuren määrän erilaisia kasviksia. Tarjoilija myös koko illan ajan vesilasin tyhjennyttyä saapui sitä välittömästi täyttämään ja ylipäänsä palvelu oli myös erittäin nopeaa.

Ruoka itsessään oli erinomaista, maut kohdillaan ja erottuvia, vihannekset juuri sopivasti kypsennettyjä ja annoskoot suuria. Etenkin valkosipulikastikkeen makeuden ja chilin balanssi oli erittäin kohdallaan.

Tänne täytyy ehdottomasti palata, heittämällä meni Nanking tämän tyypin ravintoloiden ykköseksi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 01.05.2014
Arvosana: 3

Ravintola: Fafa's Sörkka lähi-itä

Hyvää ja raikasta kasvispikaruokaa. Useasti on tullut täällä syötyä ja vielä ei ole tarvinnut kertaakaan pettyä.

Falafelpitat halloumilla ja feta-munakoisotäytteillä kilpailevat parhaan annoksen ykkössijasta. Annokset ovat raikkaita ja falafelpyörykät erittäin maukkaita. Paistetut munakoisoviipaleet vievät kielen mennessään, kuten myös halloumipitan matbuhakastike. Iso plussa myös siitä, että kaikki on omatekoista pitaleipiä myöten. Kerran on tullut otettua pesto-vuohenjuusto falafelpita, mutta siinä annoksessa oli jo liikaa voimakkaita makuja, eivätkä ne pelanneet enää parhaalla tavalla yhteen. Välillä annokset ovat myös jo melko kylmiä, mistä pieni miinus.

Paikka on yleensä tupaten täynnä, joten aina välttämättä "pikaruoasta" ei ole kysymys. Tarjoilijat ovat rentoja ja tunnelma ylipäänsä rento ja omaperäinen. Ehdottomasti tulee täältä haettua jatkossakin pitat, peittoaa heittämällä kilpailevat pikaruokapaikat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.05.2014
Arvosana: 5

Ravintola: Aangan nepalilaista

Mahtavia kokemuksia, ei petä ikinä. Annokset suuria ja erittäin maistuvia, naan-leipä ja eritysesti raita Helsingin nepalilaisten ravintoloiden parhaimmistoa. Palvelu on kerrasta toiseen ystävällistä, ja ravintolassa on aina tilaa sekä rauhallinen tunnelma. Itse annoksista suosikiksi on noussut numero 42. Saag bhendo, mutta myös kasvisruoat ovat erinomaisia. Nepalilainen tee kokeilemisen arvoista!

Lounaskin on tullut testattua, hinta-laatusuhde on pettämätön. Ruoan taso yhtä hyvä kuin a la carte listalta otettuna. Parannettavaa ainoastaan lounaan salaattibaarissa, joka on melko rajallinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Say Delicious moderni eurooppalinen

Omaperäistä ruokaa tuoreista raaka-aineista. Ravintola oli puolillaan torstai illalla kun saavuimme kokeilemaan hyväksi kehutun ravintolan antia. Huomio kiinnittyi heti ystävälliseen ja rentoon palveluun.

Tilasimme alkuun talon tapaslajitelman tarjoilijan suosituksesta, joka sisälsi muun muassa maalaisleipää talon pestolla ja täytettyjä simpukoita. Alkupalat jo itsessään veivät kielen mennessään. Myös keittiön tervehdyksenä tullut rapucracker oli herkullinen.

Pääruoaksi valitsimme molemmat avokadokanaa bataattimuhennoksen kera ja annokset saapuivatkin pian. Ne oli koostettu tyylillä ja maistuivat herkulliselta. Etenkin mieleen jäi raaka-aineiden tuoreus sekä maukas kastike. Annos kuitenkin oli verrattain pieni, joten täysin nälkää se ei vienyt, mutta pääasia taisikin tällä kertaa olla makuelämyksessä.

Tarjoilija kävi lyhyin väliajoin kyselemässä oliko kaikki ok, josta tuli olo, että asikas huomoidaan. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan, muttei yliverto. Ehdottomasti silti palaisimme uudestaankin tänne syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 22.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: K2 Restaurant pakistanilaista luomuruok

Ei tämä nyt oikein iskenyt. Suurin odotuksin saavuimme ruokailemaan lounasaikaan tähän Pakistanilaiseen luomuravintolaan, mutta jouduimme ikävä kyllä pettymään.

Buffet -pöydässä oli tarjolla cashew pähkinöitä ja ruusukaalia tomaattikastikkeessa joka ei maistunut käytännössä miltään. Pinaatti-kikhernekastike oli vaihtoehdoista parasta, mutta sekin vähän mitäänsanomaton. Liharuoat puolestaan olivat aivan liian rasvaisia ja suolaisia ja jäivätkin lopulta syömättä kokonaan. Ylipäänsä ruokien yleisilme oli raskas ja öljyinen. Salaattipöytä koostui lehtisalaatista, porkkanaraastesta, tomaatista ja ananaspaloista ollen näin erittäin vaatimaton. Lounaaseen kuulunut naan oli valitettavasti kuivahkoa. Jälkiruoaksi kokeilimme vielä myös hintaan sisältynyttä mangolassia, joka sekin oli aivan liian sokerista.

Palvelu kuitenkin oli nopeaa ja hyvin ystävällistä, ja paikka itsessään miellyttävä. Harmi vain että itse buffetin taso oli niin kehno, että uudestaan ei tee enää mieli saapua syömään ainakaan lounasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: HOKU pacific rim

Ylistyksensä ansaitseva paikka! Kävimme lounasaikaan syömässä täällä. Paikka oli puolillaan saapuessamme ja saimme kätevästi kahden hengen pöydän ikkunan läheltä.

Tilasimme molemmat täällä paljon kehutun teriyaki-lohen vihersalaatin kera. Annokset saapuivat nopeahkosti ja täyttivät kaikki odotukset. Makuyhdistelmät toimivat erinomaisesti ja kokonaisuus oli raikas. Kastiketta jäi himoitsemaan vielä ruokailun loppumisen jälkeenkin. Pikkelöity inkivääri oli vielä piste iin päälle. Annoskoot olivat juuri sopivat täyttämään vähän isommankin nälän, mutta silti ruokaa ei ollut liikaa.

Tarjoilijoita ei palvelu liiemmin näyttänyt innostavan, mutta palvelu oli silti asiallista, eikä häirinnyt kokemusta.

Hinta-laatusuhde etenkin lounasaikaan erittäin hyvä, tänne palaamme ehdottomasti uudestaankin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 20.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Prikhom-SULJETTU-CLOSED thaikioski

Erinomainen hinta-laatusuhde pikaruokakioskille! Nopeasti ja halvalla saa maistuvaa thaimaalaista. Etenkin massaman curry tulee syötyä paikan päällä silloin tällöin ja aina on hyvää. Toisaalta kerran mukaan otettuna yellow curry oli pettymys, kastikkeen seassa lillui vielä suolakurkkuja, mistä lie sinne päätyneet. Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.02.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat