Kitchen is open

Happy Garden

Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (66)

En ole käynyt täällä pariin vuoteen, vaikka olikin aikoinaan suosikki kiinalainen. Mutta väillä tekee mieli mustekalaa ja tämä on se paikka. Ystävällinen perheravintola, vähän baarimainen tila, mutta se ruoka. Tilasin mustekalaa valkosipulissa (tulinen), ja hyväähän se oli, ei mitään sellaista tyypillistä soosia johon olemme vuosikymmenet tottuneeet. Kastike oli raikas, kepeä, hyvin tulinen, mustekala oli hienosti kypsennetty.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 11.08.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aina ystävällistä palvelua ja todella maistuvaa ruokaa. Minun mielestä ehkä pääkaupunkiseudun paras kiinalainen ravintola, niin hyvä että muuton jälkeen tullaan Espoosta saakka aina välillä hakemaan ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.12.2017
Rating: 0

'Vaasankadun' paras kasvisravintola. Vihreä Curry Tofua syödessä mietin että annos on huimasti parempi kuin mitä lähistön kasvisravintoloista saa. Liemestä en tosin ole varma onko siinä käytetty esimerkiksi kanalientä, mutta kaiketi tuosta vegaanisen versionkin saa tarpeen mukaan.

Suosikkiannokseni on kuitenkin Inkiväärikana, joka tuntuu olevan paikan suosituin annos. Vime aikoina ei ole myöskään ollut raaka-aineiden tuoreudessa valittamista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 04.01.2017
Rating: 3

Mun ehdoton suosikki! Erityisesti Inkiväärikana on mun yks suosikeista! Pieni, siisti ja tunnelmallinen paikka. Kuukausien varrella tullut vakkari kiinalainen ravintola! Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 27.03.2016
Rating: 4

Vakkarimesta, eipä paljon voi pettyä. Selvästi parempaa kuin perusmestassa. Palvelu nopeaa, mukavaa ja ystävällistä.
Tullut täältä haettua ruokaa karkeasti arvoiden n. sata kertaa...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.02.2016
Rating: 7

Aivan mahtavan tunnelmallinen pieni paikka! Maukasta ruokaa, isoja annoksia ja edullisia hintoja. Vakkaripaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.12.2015
Rating: 7

Helsingin paras Inkiväärikana. Sitä kannattaa maistaa. Erinomainen asiakaspalvelu. Pieni, siisti ravintola, jonne on ilo palata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 01.06.2015
Rating: 4

Sitruunakana oli mautonta litkua, jossa kana oli isoina filepaloina suikaleiden sijaan. Vihanneksiksi olivat ilmeisesti kelvanneet kaikki, mitkä käteen sattuivat. Odotukset olivat kovat mutta karvas pettymys. Surkea hinta-laatu

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 20.03.2015
Rating: -4

Parissa vuodessa tämä on vakiintunut vakkarikiinalaiseksi enkä parempaa vastaavaa ravintolaa Helsingistä tiedä. Erityisesti kana inkiväärikastikkeessa on muodostunut klassikkoherkuksi. Ystävällinen ja ripeä palvelu niin lounaskiireessä kuin viikonloppuisinkin. Pieni paikka, joten isolla porukalla voi olla vaikea mahtua lounasaikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.03.2015
Rating: 1

Ei kannata rynnätä heti paikan auettua, koska syöttävät edellisen päivän jämät pois, teimme sen virheen ja kana jota tilasimme maistui vähintään uudelleen lämmitellyltä. Muuten mahdollisesti teswtaamme paikan uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.02.2015
Rating: -7


Location

Kinaporinkatu 2, 00500 Helsinki - Route

Options