subdependent

16 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (16)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Makalu

Makalu on muodostunut omaksi vakipaikaksi viimeisen vuoden aikana. Aidosti hyvätasoinen ja kotoisa Nepsku Malmin kaltaisessa lähiöympäristössä tekee siitä vaalimisen arvoisen paikan. Etenkin kun hintataso on muutamia euroja perusnepskuja edullisempi. Koftat ovat erinomaisia kerta toisensa jälkeen ja palvelu ystävällistä. Kannattaa kysyä dalin rinnalle annoksiin minttuchatneytä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.11.2015
Betyg: -1

Restaurant: Evin

Evinin pitafalafel on muodostunut omaksi suosikkiannokseksi. Näitä tulee tiputeltua vähintään pari kertaa kuussa, tosin useimmiten syömme satsin puoliksi vaimon kanssa, niin valtava se on! Falafelsatsi ei ole Fafasin tasoa, mutta parhaita ellei paras peruskebumestan esitys paksuine jugurtteineen jne. mitä itse olen syönyt. Ainoa miinuksen aihe on kaikissa annoksissa käytetty sama bulkkisalaattikastike, mikä oikeasti pudottaa annosten makua. Jotain lisäsatsausta tähän, niin annokset kilpailisivat rinta rinnan keskustan "parempien" paikkojen kanssa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 07.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Thai Thai - Ravintola

Erinomainen illallinen. Papaijasalaatti ja Tom Yam -keitto olivat mukavan tulisia ja tofu-nuudelisetti myös varsin onnistunut. Vahvasti jatkoon ja kilpailee rinta rinnan Makalun kanssa Malmin parhaan etnisen tittelistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 07.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Pikku Jerusalem

Kasvissyöjänä on tottunut siihen että kebabpaikoissa falafelannoksen tietää valmistuneen mikron kilauksesta. Täällä meininki on varsin erilainen, nelihenkisen seurueen paahtaessa menemään avokeittiössä yhden falafelannoksen eteen. Ei tosiaan mitään peruspitaa, mauton tomaattisoosi ja teollinen salaattikastike loistavat poissaolollaan. Sen sijaan leivän välissä on mm. ranskalaisia (!) ja itse tehtyä hummusta.

Itse paikkaa on vaikea kutsua viihtyisäksi, pizzeria mikä pizzeria. Palestiinalainen henkilökunta sen sijaan on mukavaa ja hyväntuulista. Toivottavasti pysyy pystyssä pitkään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 11.04.2013
Betyg: 9

Restaurant: Lounaskahvila Kavio

Kun muutin Maunulaan puoli vuotta sitten, kirosin eniten sitä että lähistöltä ei löydy mitään muuta ravintolaa kuin pizza-kebab -paikkoja. Sitten päädyin viereiselle kiskalle muissa asiossa ja huomasin että sieltähän saa ruokaakin. Puoliskeptisellä asenteella ajattelin vähän tämän jälkeen käydä kokeilemassa.

Mitä voi sanoa paikasta jossa saa mihin tahansa aikaan pursuavan annoksen lämminsavulohta, kotonatehtyä perunamuusia, tartarkastikeet, salaatin ja valmiiksi voidellun reissarin hintaan 5,90 €? Varsinkin kun pöperö on todella hyvää, eikä putoa paljoakaan keskustan "klassikkosuomalaisten" taakse?

Miljöö on itsessään kokemus. Kavio on elintarvikekiskan ja ruokabaarin äpärälapsi joka pyörii toton ehdoilla. Telkkarissa pyörivät aina ravit ja pöytälukeminen koostuu totoaviiseista. Asiakaskunta koostuu totomiehistä, vapaaherroista, "malmin kreikkalaisista" ja raksaduunareista, Boogie on siis vähintäänkin kohdillaan. Kaurismäki ja Bukowski viihtyisivät täällä (vaikkei alkoholioikeuksia olekaan). Henkilökunta on äärimmäisen mukavaa.

Jos haluat uusinta cross-cookingia ja aistikasta interiööriä, älä tule. Jos taas hyvää perusruokaa pilkkahintaan ja samalla läpileikkauksen yhteiskunnasta, niin suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 30.10.2012
Betyg: 3

Restaurant: Gaijin

Itse ruoka on varsin hyvätasoista ja makupaletin kaikki ääripäät ovat hyvällä tyylitajulla käytössä. Sen sijaan oikeasti ahdistava leikkimökkitasoinen ahtaus, kakofonia ja henkilökunnan yritys saada asiakkaat syötettyä ja pöydät vapaaksi mahdollisimman pian ei oikein sovellu tämän hintatason paikkoihin. Rauhallinen keskustelu tai romanttinen illallinen ei onnistu täällä, naapuripöydän ihmiset ovat kirjallisesti naamallasi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 16.07.2012
Betyg: 1

Restaurant: Pikku-Vallila

Loistava reliikki menneiltä vuosikymmeniltä upeassa miljöössä. Paikan fiilis on ainutlaatuisen lämmin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.10.2009
Betyg: 1

Restaurant: Manga Café

Erehdyin tänne lounaalle positiivisten arvostelujen ansiosta. Eipä olisi pitänyt, heti sisääntullessa eldoradon halpisnuudelipakkaukset rivissä pöydällä toivottivat tervetulleeksi. Itseni ja seuralaiseni nuudeliannokset olivat juuri peruspussinuudelikamaa + merilevää/kaksi kuivattua shiitakesientä. Tonnkala-wasabileipä oli mikrossa sulatettu pakastesämpylä jonka sisällä tonnikalahiutale(!)purkin sisältö johon sotkettu wasabia sekaan. Annosten makua lienee turha kuvailla, koska jokainen varmasti osaa kuvitella ainesten perusteella miltä maistuvat. En liioittele valmistustapaa, koska kokki teki annokset silmiemme edessä.

Henkilökunta oli aidosti ystävällistä ja mangateema ihan piristävä, mutta ei tänne missään nimessa kannata syömään mennä. Mielummin sitten teelle ja sarjiksia lukemaan.

Olen aina sympannut kotikutoisia paikkoja ja keittiöitä Hakiksen Factorystä lähtien, mutta tästä alaspäin mennään vain lämmittämällä Saarioisten kuralammikoita mikrossa asiakkaan edessä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 09.02.2011
Betyg: 9

Restaurant: China Inn

Todella mitäänsanomatonta ruokaa ja varsin likainen sekä muutenkin kulahtanut paikka. Kaksi kertaa olen erehtynyt käymään, seuraavalla kerralla pitää maksaa siitä että astun ovista sisään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.05.2010
Betyg: -5

Restaurant: Café Arppeanum

Oikein passeli lounaspaikka. Salaattipöytä on aina erinomainen ja pääruoatkin passeleita. Pelkällä salaattipöytälounaallakin pärjää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 09.02.2011
Betyg: 1


Bilder


Followers