Küche geöffnet

Happy Garden

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (66)

En ole käynyt täällä pariin vuoteen, vaikka olikin aikoinaan suosikki kiinalainen. Mutta väillä tekee mieli mustekalaa ja tämä on se paikka. Ystävällinen perheravintola, vähän baarimainen tila, mutta se ruoka. Tilasin mustekalaa valkosipulissa (tulinen), ja hyväähän se oli, ei mitään sellaista tyypillistä soosia johon olemme vuosikymmenet tottuneeet. Kastike oli raikas, kepeä, hyvin tulinen, mustekala oli hienosti kypsennetty.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 11.08.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Aina ystävällistä palvelua ja todella maistuvaa ruokaa. Minun mielestä ehkä pääkaupunkiseudun paras kiinalainen ravintola, niin hyvä että muuton jälkeen tullaan Espoosta saakka aina välillä hakemaan ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.12.2017
Note 0

'Vaasankadun' paras kasvisravintola. Vihreä Curry Tofua syödessä mietin että annos on huimasti parempi kuin mitä lähistön kasvisravintoloista saa. Liemestä en tosin ole varma onko siinä käytetty esimerkiksi kanalientä, mutta kaiketi tuosta vegaanisen versionkin saa tarpeen mukaan.

Suosikkiannokseni on kuitenkin Inkiväärikana, joka tuntuu olevan paikan suosituin annos. Vime aikoina ei ole myöskään ollut raaka-aineiden tuoreudessa valittamista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 04.01.2017
Note 3

Mun ehdoton suosikki! Erityisesti Inkiväärikana on mun yks suosikeista! Pieni, siisti ja tunnelmallinen paikka. Kuukausien varrella tullut vakkari kiinalainen ravintola! Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 27.03.2016
Note 4

Vakkarimesta, eipä paljon voi pettyä. Selvästi parempaa kuin perusmestassa. Palvelu nopeaa, mukavaa ja ystävällistä.
Tullut täältä haettua ruokaa karkeasti arvoiden n. sata kertaa...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 04.02.2016
Note 7

Aivan mahtavan tunnelmallinen pieni paikka! Maukasta ruokaa, isoja annoksia ja edullisia hintoja. Vakkaripaikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.12.2015
Note 7

Helsingin paras Inkiväärikana. Sitä kannattaa maistaa. Erinomainen asiakaspalvelu. Pieni, siisti ravintola, jonne on ilo palata.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.06.2015
Note 4

Sitruunakana oli mautonta litkua, jossa kana oli isoina filepaloina suikaleiden sijaan. Vihanneksiksi olivat ilmeisesti kelvanneet kaikki, mitkä käteen sattuivat. Odotukset olivat kovat mutta karvas pettymys. Surkea hinta-laatu

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.03.2015
Note -4

Parissa vuodessa tämä on vakiintunut vakkarikiinalaiseksi enkä parempaa vastaavaa ravintolaa Helsingistä tiedä. Erityisesti kana inkiväärikastikkeessa on muodostunut klassikkoherkuksi. Ystävällinen ja ripeä palvelu niin lounaskiireessä kuin viikonloppuisinkin. Pieni paikka, joten isolla porukalla voi olla vaikea mahtua lounasaikaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.03.2015
Note 1

Ei kannata rynnätä heti paikan auettua, koska syöttävät edellisen päivän jämät pois, teimme sen virheen ja kana jota tilasimme maistui vähintään uudelleen lämmitellyltä. Muuten mahdollisesti teswtaamme paikan uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.02.2015
Note -7


Standort

Kinaporinkatu 2, 00500 Helsinki - Route

Options