LadyGreen

6 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Happy Garden

Kävin hakemassa paikasta seesamichili-kanaa ystävieni suosituksesta. Tarjoilija oli todella ystävällinen, ja kun en osannut ottaa kantaa ruoan tulisuusasteeseen, hän antoi mukaan talon chilikastiketta jota voin kotona halutessani lisätä ruokaan. Paikan sisustus ei ollut mitenkään erityinen, ruoka oli aiemmin Helsingissä syömääni kiinalaiseen ruokaan hieman keskitason yläpuolella. Suosittelen, jos mielesi tekee perushyvää kiinalaista ruokaa mutta paikan viihtyisyydellä ei ole niin väliä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 08.10.2011
Note 0

Tilasin kotiinkuljetuksena kebabia ja kasvispizzaa, ja kotiinkuljetuspaketin hintaan sisältyi myös 1. 5 litran juoma. Kebab oli erinomaista, annoksen koko olisi saanut tosin olla hieman suurempi. PIzza oli perushyvää; plussaa kuitenkin kasvisvaihtoehtojen olemassaolosta. Palvelu oli ystävällistä ja toimitusaika n. 40 min.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.02.2012
Note 0

Restaurant: Punainen Aurinko

Hain mukaan kanaa kong po, ja annokseen sai vaihdettua cashew-pähkinät maapähkinöiden tilalle. Ruoka oli melkein täydellistä: kana oli herkullista ja sopivan tulisesti maustettua ja vihannekset olivat tuoreita. Annoskoko oli riittävä. Tarjoilija ei tosin puhunut kovin hyvää suomea tai englantia, mutta kun kävi ilmi että puhuin myös ruotsia, asiointi sujui mallikkaasti. Suosittelen paikkaa myös lounasaikaan, syksyllä syömäni buffetlounas oli myös herkullinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 18.01.2012
Note 0

Restaurant: Tuk Tuk

Tilasin Tom kha -kookoskeiton kanalla ja ruokajuomaksi mainiota egnlantilaista siideriä. Keitto saapui nopeasti ja tarjoiltiin yllätyksekseni riisin kera. Ruoka oli herkullista ja sopivan tulista, palvelu ehkä hieman tylyä mutta kuitenkin asiallista. Paikka on pieni mutta todella viihtyisä, ja annokset oli katettu kauniisti. Kynttilät ja ulkona raivonnut syysmyrsky tekivät paikasta vielä tavanomaista tunnelmallisemman. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 08.10.2011
Note 0

Restaurant: Ravintola Mäkikupla

Kävimme muuttoporukalla syömässä pitsat viikko sitten sunnuntaina, ja kaikki viisi olivat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä pitsoihinsa. Pitsat olivat suuria ja ilmeisen maittavia, ja myös kasvisvaihtoehtojen monipuolisuus sai kehuja. Paikan tunnelma oli rento ja leppoisa. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.11.2010
Note 2

Restaurant: Kipinä

Tilaamani tapakset (kanaa ja chilimajoneesia, perunoita ja aiolia ja tuorejuustotäytteisiä chilipaprikoita) olivat erittäin herkullisia, ja paikka oli viihtyisä ja tunnelmallinen. Myös jälkiruoaksi tilaamani suklaakakku oli ihan ok, vaikka koostumus olikin hieman "teollinen". Kokonaisuutena suosittelisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 23.11.2010
Note 1


Bilder


Followers

Es folgen (1)