finlex

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Gringos Locos Helsinki tex mex

Pari kertaa olen päässyt tänne syömään asti. Toisella kerralla pöytäseurue söi chilihaasteen, joka selvästi vitutti paikan "pomomiestä", joka oli kuulemma suunnitellut annoksen. 50% syöjistä selviytyi, joka otti päähän miestä entistä enemmän. "Palvelu" oli koko ajan töykeää, ja ylenkatsovaa, vaikka paikka oli lähes tyhjä, ja seurueella oli voittamisen meininki chilihaasteen kanssa. Ei paljoa tullut kannustusta tältä kaikesta kaiken tietävältä viisastelijalta. Päin vastoin. Eräällä kerralla en päässyt edes syömääan asti, kun heti tiskillä samainen jantteri alkoi suunsoiton. Täällä käy jonkin verran HIFK kannattajia, mikä ei ole yllätys kun jäähalli on ihan vieressä, mutta keittiössä luukulla roikkuu rasvaräiskeinen jokerilippu... Ukko ja jokerilippu pellolle, niin voin kuvitella pääseväni syömään. Ikävää että hyvä ruoka, ja hieno interiööri pilataan näin yhden ainoan ihmisen toimesta...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 19.03.2013
Betyg: 1

Restaurant: Kannas finskt

Kannaksessa tiistaisin myös lenkkisauna! Olut, 2h sauna, sekä makkaralautanen (chorizoa ym. Ei siis sinistä lenkkiä) 10€. Tällä pääsee tutustumaan erittäin edullisesti Kannaksen rentoon ja rehelliseen saunaan, ruoan ja juoman kera, joko ennen tai jälkeen. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.08.2012
Betyg: 0

Restaurant: Kannas finskt

Viihtyisä, rauhallinen ja erittäin hyvää ruokaa. Viimeksi söin täällä pariloitua maksaa, ja se oli parasta maksaa mitä olen ikinä syönyt. Aamen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 03.08.2011
Betyg: 3

Restaurant: Wanha Mylly

Nuhjuinen huonokuntoinen kaljaterassi ulkona, josta saa ylihinnoiteltua keskinkertaista ruokaa. Tilasin härän noisetit punaviinikastikkeella, johon kuului parsaa bearnaisekastikkeella. Sain kahtia leikatun pihvin, joista kumpikin pala oli suunnilleen tulitikkuaskin kokoinen, jotka oli hukutettu punaviinikatikkeeseen, joka oli ainoa positiivinen asia tässä "kokemuksessa". Vihreitä tankoparsoja taisi olla ruhtinaalliset neljä kappaletta, jotka oli myöskin hukutettu klimppiseen bearnaisekastikkeeseen. 25,90€! Olisin voinut maksaa tästä ehkä 15€. Alkupalana gazpacho keitto, joka maistui ihan peruspurkkikamalta. Päälle oli piirretty pesto-oliiviöljyllä kolme viivaa ristiin... 6,90€!
Olkoon miten "idyllinen" tahansa, mutta kalliossakin on kauniimpia terasseja. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 02.07.2009
Betyg: -3


Bilder


Followers