Okänd

Kokki

Betyg 4 / 5

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

FBstä: "Ravintola Kokin perusparannus etenee aikataulussa ja valmistunee toukokuussa 2018. Uudet asiakkaat vastaanotetaan syksyllä 2018. Sillä välin voi tutustua uuden Deli-Kahvila Kupin palveluihin. Myymäläpuoli avattiin perjantaina 18.8 ja Kahvila aukeaa elokuun lopulla. Aikataulut näkyvissä www.stadinammattiopisto.fi /tuotteet ja palvelut"

https://www.hel.fi/ammatillinen/fi/esittely/tuotteet-ja-palvelut/elintarvike-ja-ravintolapalvelut/kokki

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.08.2017
Betyg: 0

Hinta-laatusuhde on uskomattoman hyvä. 13 eurolla huippuluokan alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Viime kerralta jäi mieleen erityisesti jälkiruoka: omenasorbettia lämpimän siiderikeiton kanssa.

Tarjoilijoiden työskentelyä oppimistilanteessa on mukava seurata, eri persoonat nousevat hauskasti esiin: joku on tosi rempseä kun taas toinen on vielä kovin pelokas.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 13.02.2013
Betyg: 0

Suomen paras hinta-laatusuhde

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 08.11.2012
Betyg: -2

Mukavaa antaa viisi pistettä kaikista kohdista, varsinkin kun tekijöinä ovat koululaiset. Viisi kertaa lounasta testanneena on pakko uskoa: ruoka on aina huippuluokkaa. Tänään kuhaa Mannerheimin tapaan oli parasta kalaa mitä olen ikinä syönyt. Rapean pinnan alla juuri oikein kypsytetty kuha maukkaassa sienikastikkeessa tilliperunoiden kera. Uskomatonta mihin koululaiset pystyvät. Opettajat osaavat näköjään työnsä. Alkuruoka on toisinaan noutopöydästä, joskus taas tuodaan pöytään. Noutopöydät ovat aina vähän sotkemista. Soveltuvat parhaiten suursyömäreille. Pöytään tuodut alkupalat ovat olleet aivan huippua. Leivät ovat vielä oma lukunsa: kaupungin parhaiden joukossa.
Tarjoiluharjoittelijoiden kokemattomuus on ilmeinen, mutta tavallaan vain hauskaa. Yritys on kuitenkin vilpitön.
Miljöönä teollisuusrakennuksen ruokasali ei tietysti ole romanttisimmasta päästä.
Espresso (1,70e) tuli kuumennetussa oikeanlaisessa kupissa, mutta oli minun makuuni turhan laihaa. Kuplavesissä löytyy myös esim. San Pellegrino.
Paikan hinta/laatu-suhde on aivan omaa luokkaansa. Kaksi ruokalajia 9,80 :-D

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 25.04.2012
Betyg: 1

Harvoin pääsee syömään näin hyvin lounasta. Pöydät notkuvat toinen toistaan herkullisimmista alkuruokatarjoiluista ja pääruoan koko on optimaalinen, buffet alkuruokaan suhteutettuna.

Tarjoilijaharjoittelijoita on paikalla melkeinpä yhtä paljon, kuin pöytiä, mutta tarjoilu ei silti välttämättä ole kovin sulavaa. Hauskaa opiskelijoiden oppimista toki on seurata ja vielä hauskempaa seurata sitä, kuinka vielä ammattitaito ei ole kehittynyt. Jos joku on "määrätty" tietylle paikalle (esim. ohjaamaan asiakkaita pöytään), eivät muut voi sitä hänen puolestaan tehdä, vaikka jonoa kertyisi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.03.2012
Betyg: 0

Mielenkiintoinen ravintola. Palvelu on hieman jäykähköä. Opiskelijat ehkä jännittävät hieman, mutta uskon, että heistä tulee vielä hyviä työntekijöitä. Ruoka oli edullista. Siihen kuului alkuruoka ja pääruoka. Alkuruuasta ei oikein pitänyt, mutta pääruoka, kukkakaalicouscous ja osterivinokkaat, oli todella hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.01.2012
Betyg: 3

Loistavaa ruokaa, palvelu hiukan varovaista. Hinta/laatu -suhde loistava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.12.2011
Betyg: 0

Uskomaton hinta/laatu-suhde. Söimme alkuruuan, pääruuan ja joimme latte-kahvit jälkiruuaksi, koko setti maksoi 10 euroa per hlö. Lounaslistalla on sopivasti vaihtoehtoja. Ainoa miinus tulee kasvisvaihtoehtojen vähyydestä. Hyvä ja ystävällinen palvelu. Viihtyisä ympäristö!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.09.2011
Betyg: 1

On sattumoisin tullut istuttua täällä useamman kerran työkeikan yhteydessä. Täytyy myöntää että yleensä sapuska on ollut mainiota, erityisesti hinta/laatu suhteessa.

Palvelu on tosi herttaista, opettelemassa kun ollaan. Mitään ei ole kertaakaan mennyt pieleen. Kannattaa käydä, vaikka koulurakennuksessa onkin. Tilaa ei kyllä ole paljoa, taitaa koulun henkilökunta viedä melkein kaikki paikat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 10.09.2011
Betyg: 1

Kerran olen päässyt käymään. Kannattaa varata pöytä, itse odottelin muutaman minuutin ja tuurilla sain paikan. Ruoka oli fantastista! Jälkiruoka sulattaisi jäätyneimmänkin sydämen! Palvelu hyvää ja innokasta, vaikka toki hieman "pelokasta" - nuorista opiskelijoista kyse. Paikka todella tunnelmallinen. Eli yksi parhaista paikoista jossa olen syönyt lounasaikaan ikinä missään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.03.2011
Betyg: 1


Läge

Prinsessantie 2, 00820 Helsingfors - Route
(09) 3108 4770
http://www.ravintolakokki.edu.hel.fi

Options