soppadoppa

115 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (47)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Vihreä Holvi

Mukava paikka, A-oikeudet, erinomainen hintalaatusuhde. Hieman alkukankeutta, lounasaikaan olettaisi suppean lounaslistan annosten valmistuvan nopeasti, mutta jouduimme odottelemaan. Hieno ja hyvä annos kuitenkin pelasti paljon.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 25.01.2017
Betyg: 0

Restaurant: Teurastamon Portti

Varmasti erinomaisista aineksista kasattu hampurilainen, "ros-burger" listalta. Pihvissä savunmakua sopivasti. Mutta jotenkin liian paljon oli mielessä se, että näin epäterveellistä ruokaa ei voi kovin usein syödä tai kuolen nuorena.. rasvaa paljon, soossia paljon, suolaa paljon. Tästä "työmiehen lounaasta" ei kannata lääkärille kertoa. Hintataso aika korkea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 10.04.2015
Betyg: -3

Restaurant: Sasso nord italieniskt

Tämä ravintola on sulkenut ovensa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 1€ Tillagt: 10.07.2016
Betyg: 0

Restaurant: Roster

Selvästi suosittu näyttäytymispaikka, pöydät täynnä toisistaan kloonattuja pariskuntia :)


Erinomaiset alkudrinkit ja sanoisinko täydelliset niiden kanssa naposteltavat hyvin pikkuruiset annokset.

Alkupaloissa monipuolinen tarjonta. Jopa edullisin grillattu salaatti joka tilausvaiheessa hieman arvelutti, että kannattikohan valinta, yllätti positiivisesti.

Pääruuat olivat seurueen mielestä yleisesti erinomaisia, eikä itse valitsemani mustekala pettänyt - ei tosin kannata ottaa jos ei pidä mustekalasta, sen oma maku oli hyvin esillä.

Pisteet siitä että talon omat viinitkin kunnon pulloista ja hyviä olivat niin punainen kuin valkoinenkin.

Hyvin toimi kaikki vaikka aika pientä alkukankeutta vielä oli laskutuksessa, pelisilmä henkilökunnalla kuitenkin kohdallaan ja poistuimme hyvin mielin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 10.07.2016
Betyg: 0

Twisted Street Kitchen avasi toisen toimipisteensä vastikään. Lounaalle testaamaan. Varsin ok. Hieman hapuilevaa toiminta tuntuu olevan aluksi, esim. pöydässä käydään eikä siivota edellisten sotkuja pois samalla, mutta varsin hyvä sapuska.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: Chalupa Food Machete

Lupaava konsepti, hyvä tila, mutta Kallion kovassa seurassa jää keskitason alapuolelle. Jos erityisesti pidät mauttomasta nyhtölihasta, sopinee sinulle, muuten ehkä ei. Ainekset sinänsä ok, mutta kovin on mautonta. Ei jatkoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 30.12.2015
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Mount Nepal

Ihan ok, mutta että paras nepalilainen - ei ainakaan lounaalla, ei lähellekään. Perushyvä, mutta aika bulkkia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Bodo

Mahtavaa, japanilainen nuudeliravintola näillä kulmilla!

Juuri auennut ravintola. Kahdeksan eri lounasannosta, viisi nuudelilla, kolme riisillä. Riittävän kokoiset, maukkaat annokset. Ei mitään tajunnanräjäyttävää, mutta aitoa japanilaista makua jos vertaan siihen kun kerran kävin japanissa.

Kannattaa käydä jos ottaa päähän se että Suomessa luullaan että japanissa syödään vain sushia..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.10.2015
Betyg: 2

Restaurant: LN-Sushi Art

Olen huolissani siitä, että luen kommentteja että ravintolan arvosteluita sensuroidaan. Pyrkiikö joku ravintolaa lähellä oleva taho manipuloimaan pisteytystä?

No, itse asiaan. Tämä on meidän perheen suosikkisushiravintola, olemme käyneet usein. Paikka on hyvin auki, myös sunnuntaisin ja aina on ollut tilaa. Ruuan laatu on mielestäni erinomainen, kannattaa katsoa listoja tarkkaan ja tilata jotain muutakin kuin niitä valmiita lounaspaketteja.

Tarjoilu on ystävällistä vaikka vähän henkilöstä riippuen välillä hapuilevaa. Ruokaa voi vähän joutua odottamaan, mutta se kertoo sushiravintolan kohdalla lähinnä siitä, että annokset tehdään tilauksesta.

Pidän paikkaa hieman ylihintaisena, mutta hinnat ovat esillä avoimesti, ei ole pakko mennä jos hintataso ei miellytä. Muiden arvostelijoiden antamat hyvät hintapisteet kyllä pistävät epäilemään niiden arvosteluiden todenperäisyyttä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 10.05.2014
Betyg: 6

Restaurant: Amasra

Yllättävän hyvä, välimerellinen, mutta vähän ehkä nopeaan ruokailuun vivahtava ravintola. Pisteytykseni siis menee pizzakebab-paikkojen kesken, ei niinkään yleisesti. Perhe lähti suhteellisen turkkilaiselle linjalle johon suuntaan ravintolakin on kallellaan. Perushyvää oli (turkkilaisia lihapullia, täytetyä naudan ulkofilettä, kermaista katkarapupataa..) ja vaikkakin nopeaa niin ei mitenkään sutaisten tehtyä. Pastat ja pizzat kokematta eikä jotenkin edes tule mieleen täällä, niitä saa muualtakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 31.05.2014
Betyg: 0


Followers