Lunch på gång

Cafe & Restaurant Piritta

Betyg 2 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (19)

Surullista,että noin hyvällä paikalla oleva ravintola ei pysty parempaan ruokatarjontaan.
Alkupalaksi otetut parsat olivat koko aterian parhaat-ei moittimista. Karitsan potka oli saatu TODELLA kuivaksi ja sen myötä mauttomaksi. Lihaa sai riipiä irti hampaat irvessä. ( Olen saanut suussa sulavaa potkaa opetusravintolassa). Seuralaisen lohiannos taas lillui rasvassa.
Jälkiruoka cremebrulee oli keskinkertaista. Makuelämykset eivät kohonneet huippuunsa ja se oli tuolla hinnalla todella iso PETTYMYS. Enpä aio toiste rahojani tuonne tuhlata. Parempiakin paikkoja löytyy aivan lähistöltä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 38€ Tillagt: 21.05.2017
Betyg: 0

Tulipa taas käytyä työkavereiden pakottamana. Joka ikinen kerta sama ongelma: annokset kateissa, tämä oli kolmas kerta peräkkäin. Älä tule jos pitää varmasti saada safka nopeasti.

Sienipyttipannu oli kuitenkin oikein hyvä!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.09.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aurinkoterassilla välipalalla. Piritassa on kiva aurinkoinen terassi. Se veti puoleensa. Söimme salaatit. Valitsimme isommat koot, mutta täytyy sanoa, että pieniä ne olivat. Vuohenjuustosalaatti oli itse vuohenjuustoa lukuunottamatta aika mautonta. Kiva terassi käydä levähtämässä, mutta ensi kerralla vain lasillisella kuohuvaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 19.08.2015
Betyg: 0

Otin sormisyötävistä kanan ja cevichen. Kana oli ok-syötävää, mutta ceviche ei ollut oikeasta cevichestä kuullutkaan. Mautonta oli. Sinänsä lupaavan kuuloinen lista, mutta mauttomaksi jäi myös muun seurueen valinnat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 27.07.2015
Betyg: 0

Kesä yllätti ravintoloitsijan. 45 minuuttia sai odottaa lounasta, joka oli mauttomin avokadopasta ikinä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.07.2015
Betyg: 0

Lounasaikana, ei tiskiltä löytynyt mitään gluteenitonta. Ei suolaista eikä makeaa. Silloin on vaikea arvostella muuta kuin kahvia. Joka oli hyvää. Monessa paikassa on gluteenittomat vaihtoehdot tarjolla vitriinissä, jos niin ei ole, niin saa yleensä jonkun microssa sulatetun pullan/muffinssin, joka on jo niin nähty. Tämän kokemuksen pelossa, en tiedustele kassalta erikseen, onko mitään gluteenitonta. Moni kahvila on huomannut, että gluteenittomat vaihtoehdot menevät kaupaksi, muillekkin kuin keliaakikoille. Tästä voisi Piritta ottaa oppia. Erikoisruokavaliot huomioivat paikat ovat usein ihan täynnä väkeä. Sijainti, ja avarat ja valoisat sisätilat ovat plussaa. Kummastuttavaa on: todella matala tarjoululinjasto, josta kassa ei näe mitä asiakas on tarjottimelle kerännyt: tähystää sitä kattoon kiinnitetyn peilin kautta....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 3€ Tillagt: 08.05.2015
Betyg: 0

Huono palvelu! Ruoka ei ollut sitä mitä tilasin. Selittelyä, ei asiakaslähtöisyyttä. Kovat hinnat huono palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.11.2014
Betyg: 0

Kävimme ystäväni kanssa sunnuntaina päivä kahvilla klo 15. 00 jälkeen. Brunssi oli siis juuri loppunut ja samoin oli näköjään kaikki muukin. Lautasia ei näkynyt missään, sain viimeisen leivoshaarukan, kakkuvitriinissä oli ainoastaan 2 palaa kasvispiirakkaa, pari sämpylää ja porkkanakakkua. Onneksi porkkanakakku oli hyvää kun oli ainoa makea mitä vitriinistä löytyi. Tilasin myös latten, jolloin tarjoilija kysyi haittaako jos hän tekisi juoman suureen kuppiin kun latte-lasit ovat loppu. Sain kahvini viimeiseen kuppiin kahvikoneen päällä ja pöydässä huomasin kupin olevan likainen. Pitkän jonon vuoksi en jaksanut lähteä enää valittamaan asiasta. Jonossa ollessani edellä oleva mieskään ei saanut toivomaansa kuohuvaa kun proseccokin oli loppu. Moisilla hinnoilla luulisi tarjonnan olevan vähän parempi varsinkin lämpimänä, aurinkoisena sunnuntaina.. Mukava suuri terassi ei pelastanut tällä kertaa..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.09.2014
Betyg: 0

Kävin jo toistamiseen täällä syömässä burgerit, sillä ne ovat mielestäni ehdottomasti Helsingin parhaimpia. Raaka-aineet ovat tuoreita, liha oikein mehevää ja hampurilaissämpylän virkaa ajava leipä on mukavaa vaihtelua perusmössösämpylöihin.

Ja se terassi..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 27.09.2014
Betyg: 0

Valitsin à la carte -listalta ahvenfileet. Ne olivat tosi maistuvat. Myös pöytäkumppani kehui lauantain lounaslistalta valitsemaansa sisäfilettä. Mahtava aurinkoinen terassi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.09.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Eläintarhantie 12, 00530 Helsingfors - Route
09-7531732
http://www.piritta.fi