pahei

78 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (77)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Surullista,että noin hyvällä paikalla oleva ravintola ei pysty parempaan ruokatarjontaan.
Alkupalaksi otetut parsat olivat koko aterian parhaat-ei moittimista. Karitsan potka oli saatu TODELLA kuivaksi ja sen myötä mauttomaksi. Lihaa sai riipiä irti hampaat irvessä. ( Olen saanut suussa sulavaa potkaa opetusravintolassa). Seuralaisen lohiannos taas lillui rasvassa.
Jälkiruoka cremebrulee oli keskinkertaista. Makuelämykset eivät kohonneet huippuunsa ja se oli tuolla hinnalla todella iso PETTYMYS. Enpä aio toiste rahojani tuonne tuhlata. Parempiakin paikkoja löytyy aivan lähistöltä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 21.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Vanhankylän Kartano

Kulinaarikerhomme ( 10 henk. paikalla) sai nauttia loistavan päätöslounaan Vanhiksessa.
Monipuolinen lounaspöytä oli todella herkullinen. Bouillabaise-keitto oli maukas ja täyteläinen. Salaattipöytä monipuolinen ja leivät tuoreita. Pääruokapihvi oli kypsyysasteeltaan juuri oikea ja mehevä. Yllätys oli herkullinen juustovalikoima jälkiruokapöydässä . Loppuhuipennuksena täytekakku+ kahvi. Kerrankin kahvi oli tuoretta!!
Paras arvosana ( 9,3 ) annettiin sekä jälkiruualle että hinta-laatusuhteelle.
Kokonaisarvosanaksi ryhmämme antoi 9. Siihen tulokseen on päästy vain kerran aiemmin v. 2015 eräässä toisessa lounaspaikassa.
Kiitos!

Tullaan uudelleen :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 16.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Vanhankylän Kartano

Melko vähän asiakkaita viihtyisässä miljöössä.
Ruokalistalla maksaa kermakastikkeessa ja juustoinen juureskeitto.
Molemmat maultaan hyviä mutta maksapalat olivat melko suuria,epämääräisen muotoisia. Lämpimät juurekset sopivat mainiosti lisukkeeksi. Perunaa oli ainoastaan kylmänä salaatissa ja se oli mielestäni mainio idea. En kaivannut lämpimiä perunoita missään muodossa. Salaattipöytä oli melko suppea mutta sitäkin idearikkaampi. Ainoastaan yksi tylsä pakollinen lehtisalaattisässäkkä. Muut maut mielenkiintoisia,varsinkin marinoidut sienet.
Kotikaljaa jäin kaipaamaan .

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.09.2016
Rating: 1

Restaurant: Cafe Kuusijärvi

Ryhmämme suunnisti kohti Kuusijärveä aurinkoisena päivänä. Listan kesäkeitto oli melko laihaa ja vetistä. Jauhelihapihveihin kaipasimme lisää makua.Nakkikastike ok. Keitetyt pienet perunat olivat hyviä samoin jälkiruoka mariannemousse.Salaattipöytä oli monipuolinen ja paikka oli siisti, henkilökunta ystävällistä.Parhaat pisteet saikin henkilökunta 8,5 ja siisteys sekä jälkiruoka 8,4. Alhaisimmant tulivat mausta 7,9 ja lämpötilasta 8,0.Kokonaisarvosana tänään 8,2.Paikkana ihanteellinen ulkoiluun ym. virkistäytymiseen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Härmän Rati

Salaattipöytä edelleen pysynyt samalla tasolla ja perunamuusi oli hyvin tehty! Mutta,mutta...Lihapullat isoja,raakoja ja mauttomia. Selitykseksi saimme,että ne on tehty punaisesta lihasta ja siksi keskeltä punaisia-no voi hyvää päivää mikä selitys! Itselläni oli kypsä ja se oli harmaa sisältä niinkuin kuuluukin.Ihmettelen vaan miten joku saa lihapullista niin kuivia ja mauttomia vaikka esim. valkosipulia oli mätkitty joka ruokaan-jopa punajuuriin. Sen vuoksi valkosipuliallergikko joutuikin odottamaan lohta,joka paistettiin UUNISSA todella kauan. Jotenkin ammattitaito oli tänään kateissa.Vieraskirjassa oli muiltakin lihapullista negatiivista kommenttia!
Kahvi oli hyvää mutta mustaherukkaleivonnaisella olisi voinut vaikka leikkiä pallopeliä.
Surullista oli se,että viimeksi arvosana oli porukaltamme 8,5 ja nyt 8. Parhaat arviot menivät siisteydelle 8,8 ja noutopöydän sujuvuudelle 8,4. Alhaisimmat jälkiruualle 7,3 ja hinta-laatusuhteelle 7,6. maku sai 7,8 ,joten kyllä nyt joku ryhtiliike pitäisi tehdä ko.paikassa.
Nuorelle tarjoilijaneitokaiselle kiitos hymyilevästä olemuksesta!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 06.04.2017
Rating: 0
Restaurant's response

Enpä ole koskaan vääristelevämpää palautetta ravintolastani lukenut. Onneksi olin omistajana itse paikalla kokkina, koska en olisi varmasti uskonut työntekijäni kertomuksesta puoliakaan. Kerroin minulta kysyttäessä, miten ylämaankarjan liha käyttäytyy kypsentäessä. Se on esimerkiksi edelleen punaista, kun se on ollut yön yli uunissa 4x4 cm kuutiona. Suurin osa lihoista lienee punaista. En ymmärrä, miten voit väittää, että olisin yrittänyt selittää, että ne on tehty punaisesta lihasta ja sen takia olisivat punaisia. En tiedä, oletko koskaan kuullut jauhelihasta, joka voi olla punaista, mutta ei kuitenkaan raakaa. Miksi lihapullan kuuluu olla harmaata? Saamasi "lihapulla" oli täyttä lihaa. Siinä ei ollut kermaa eikä rasvaa, eikä mitään muutakaan ylimääräistä. Siinä oli pelkästään ylämaankarjan riistaista luomujauhelihaa, joka on luonnostaan hyvin vähärasvaista. Se, että olisin laittanut siihen jotain muuta maustetta kuin kevyen mauste- ja valkopippurin, kevyen valkosipulin sekä tasan 1 % suolan, olisi ollut laatulihan rienausta. Jos ette tykkää sen mausta, niin siinä ei ole mitään vikaa. Mausteena käytämme valkosipulia monessa paikassa. Useat salaattipöydän tuotteet ovat muunnelmia mm. Marttojen ohjeista, kuten on punajuuretkin. Jos katsot heidän ohjeitaan, siellä usein on valkosipulia mausteena, ei pääraaka-aineena. Salaattipöytämme tuotteista, joita oli käydessänne 19, sisälsi valkosipulia 4. Tämän kerroimme henkilölle, joka oli allerginen valkosipulille. Keitto (pinaatti) ja Caponata sisälsivät valkosipulia. Lohen odottaminen 20 minuuttia buffet-ravintolassa on mielestänne todella kauan. En tiedä, mitä outoa uunissa kypsentämisessä on? Lohen nahkapuoli paahdettiin hellalla ja lohi kypsennettiin loppulämpötilaan uunissa. 250 g paahdetun lohen ”palasen” saaminen lautaselle 20 minuutissa (0 asteisesta 49 asteiseksi) ei ole mielestäni huono saavutus. Se oli kuitenkin täysin ylimääräinen toimenpide (lohihan ei kuulunut päivän listalle) ja olin vielä ainoa kokki ravintolassa kyseisenä ajankohtana. Olisitte myös voineet ystävällisesti ilmoittaa edellisenä päivänä pöytävarausta tehdessänne, että yksi teistä on allerginen. Vai halusitteko mauttomasti testata buffet-ravintolan toimintavalmiutta? Vegaanisesta ja samalla gluteenittomasta kakustamme saamme paljon hyvää palautetta mm. tänään. Jos se teidän mielestänne sopii pallopeleihin, niin siitä vain. Itse en tykkää ruuan haaskaamisesta. Hinta-laatusuhde 7,6: huhhuh. 11,50 € lounaasta, joka sisältää pääruoan, vegaanisen pääruoan, keiton ja lähes 20 tuotteen salaatipöydän sekä kahvin sekä kakun. Kaikki luomua ja lähiruokaa. Haastan kaikki ihmiset jättämään glutamaattia ym. sisältävät mötöt väliin vähintään kuukaudeksi. Tulkaa sen jälkeen maistamaan miltä aito, oikea luomu- ja lähiruoka maistuu. PS. Perunamuusikin oli muuten vegaaninen. Se sisälsi perunaa, vettä, vegaanista rasvaa ja suolaa.


Restaurant: Härmän Rati

Porukkamme sai helposti varattua pöydän kabinetista suosittuun lounasaikaan. Väkeä soljui sisään ja ulos eikä ihme. Paikkahan on mitä parhain miljöön puolesta.
Parhaat pisteet 8,9 annoimme tarjoilun sujuvuudesta sekä henkilökunnan asenteesta 8.8.
Siisteydessä on toivomisen varaa.Lattialla lojui hammastikun muovikuoria,leivänmuruja jne. Ruuan ulkonäkökin kaipasi paranneltavaa. Maku sai arvosanaksi 8.4. Possupullat olisivat kaivanneet maun suhteen huolellisempaa työtä.Lisäksi moitimme possupullien järjettömän isoa kokoa. Lohikeitto oli OK.
Salaattipöytä oli monipuolinen ja lisäkkeenä ollut kaali pehmeäksi haudutettua. leivät erinomaisia ,kalja onnistunut ja kahviakin sai vihdoin juoda posliinikupista lasikupin sijaan :)
Kokonaisarvosanaksi ryhmämme antoi 8½.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 19.04.2016
Rating: 0

Kotiruokapuoli oli tänään 20 hengen ryhmällämme vuorossa.
Silakkapihvit olivat hyvin maustettu ja perunamuusi todella samettisen pehmeää. Broileri oli myös hyvää ja omenapaistos jälkiruokana kruunasi aterian.
Ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta sai aikaan nautinnollisen hetken ruokailla ja seurustella.
Parhaat pisteet 8,9 saivat siisteys,maku ja hinta-laatusuhde.
Kokonaisarvosana tänään 8,6

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.03.2017
Rating: 0

Kotiruokapuoli oli tällä kertaa arvioinnin kohteena.
Listalla lammaskaalikeittoa,lihapataa+kermaperunoita,omenakaurapaistosta+vaniljakastiketta.
Salaattipöydässä lajeja oli todella runsaasti. Harvoin näkee kananmunia,metwurstia,kinkkua,juustoa samalla kerralla muiden lukuisten ainesten ohessa.
Keitossa lihasattumia sai hieman kalastella. Keitto muuten hyvää ja hyvin hautunutta.
Lihapata oli kauniin värinen,rakenne kastikkeessa sileä ja maku hyvä.
Jälkiruoka makeahko mutta ihan ok.
Palvelupuoli pelasi hienosti.

15 hengen porukalta arvosana oli 9.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 30.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Venla

Siisti paikka,jossa on ystävällinen henkilökunta. 20 hengen ryhmämme sai nauttia lounaan kirjastossa.Riistakeitto oli hyvänmakuista samoin kuin kreikkalainen lohikin. Kasvisgratiini oli mennyt ylikypsäksi ja muhentunut.Salaattipöytä melko tavallinen mutta riittävä.Omena-kanelikukko maistui tuoreen kahvin kanssa.
Kokonaisarvosanksi tuli 8,6 mikä on huikea parannus edelliseen käyntiin. kannattaa poiketa kun vielä ruokalistakin on hyvissa ajoin netissä nähtävillä. Ruokailuaika tosin melko lyhyt 11-13.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 22.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Venla

Viertolan palvelukeskuksessa on uusittu ruokapuolta. Venlaksi nimetty ruokapaikka oli kokeilumme kohteena tiistaina
Ruokalistalla oli sipulikeittoa,uunimakkaraa,perunasosetta,parsakaalia ja lasagnea.
Suolaa oli sekä keitossa että lasagnessa hämmästyttävän paljon. Onhan kyseessä paikka,jossa ruokailevat enimmäkseen ikäihmiset, joiden suolansaanti pitäisi olla tarkoin harkittua.
Lasagne oli melkoista mössöä samoin kuin parsakaalit. Lisäksi parsakaalit olivat vetisiä.
Noutopöydän ottojärjestys oli melko hankala. Ihmiset olivat jatkuvasti toistensa tiellä. Kannattaisi miettiä sijoittelua niin,että kierto olisi järkevä.
Ruuan lämpötilassa oli myös toivomisen varaa.
Jälkiruokana ollut suklaamousse ja mangolassi olivat ihan hyviä.
Hinta ei päätä huimannut,joten paikka on kokeilemisen arvoinen ehkä jonakin toisena päivänä.
Paikka oli siisti ja rauhallinen. Henkilökunta erittäin ystävällistä.

Arvosanaksi muodostui ryhmältä 7,9.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 16.09.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites