Opens at 09:00

Cafe & Restaurant Piritta

Rating 2 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (21)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mielestäni mukava lounaspaikka. Ruokavaihtoehtoja on vain muutama, mutta usein joukossa jotakin mieluista. Alkusalaattipöydän taso tosin vaihtelee suuresti. Perus salaatti, kurkku, tomaatti yms löytyy aina, mutta muu tarjonta on välillä hyvin ohutta. Toisinaan taas erittäin positiivinen yllätys.

Ruoka on kaikkineen melko perushyvää. Normaaliin n. 10 € lounashintaan nähden ihan ok. Välillä se toki voisi olla hieman yllätyksellisempääkin. Paikka on kuitenkin hyvin viihtyisä, eikä yhtä meluisa kuin uset muut täydet lounasravintolat. Kesällä myös terassi on hyvin viihtyisä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.02.2018
Rating: 0

We have eaten many times at Café Piritta in the last 3 years. We always enjoyed eating there for lunch, brunch or dinner. On our last two visits, we were really disappointed. Brunch was real not worth it, too expensive for the quantity and quality of ingredients served. Lunch was very average: pasta and pasta and salt.
Still a great place for a coffee... not for food though.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 22€ Added: 13.10.2017
Rating: 0

Surullista,että noin hyvällä paikalla oleva ravintola ei pysty parempaan ruokatarjontaan.
Alkupalaksi otetut parsat olivat koko aterian parhaat-ei moittimista. Karitsan potka oli saatu TODELLA kuivaksi ja sen myötä mauttomaksi. Lihaa sai riipiä irti hampaat irvessä. ( Olen saanut suussa sulavaa potkaa opetusravintolassa). Seuralaisen lohiannos taas lillui rasvassa.
Jälkiruoka cremebrulee oli keskinkertaista. Makuelämykset eivät kohonneet huippuunsa ja se oli tuolla hinnalla todella iso PETTYMYS. Enpä aio toiste rahojani tuonne tuhlata. Parempiakin paikkoja löytyy aivan lähistöltä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 21.05.2017
Rating: 0

Tulipa taas käytyä työkavereiden pakottamana. Joka ikinen kerta sama ongelma: annokset kateissa, tämä oli kolmas kerta peräkkäin. Älä tule jos pitää varmasti saada safka nopeasti.

Sienipyttipannu oli kuitenkin oikein hyvä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.09.2016
Rating: 0

Aurinkoterassilla välipalalla. Piritassa on kiva aurinkoinen terassi. Se veti puoleensa. Söimme salaatit. Valitsimme isommat koot, mutta täytyy sanoa, että pieniä ne olivat. Vuohenjuustosalaatti oli itse vuohenjuustoa lukuunottamatta aika mautonta. Kiva terassi käydä levähtämässä, mutta ensi kerralla vain lasillisella kuohuvaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.08.2015
Rating: 0

Otin sormisyötävistä kanan ja cevichen. Kana oli ok-syötävää, mutta ceviche ei ollut oikeasta cevichestä kuullutkaan. Mautonta oli. Sinänsä lupaavan kuuloinen lista, mutta mauttomaksi jäi myös muun seurueen valinnat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 27.07.2015
Rating: 0

Kesä yllätti ravintoloitsijan. 45 minuuttia sai odottaa lounasta, joka oli mauttomin avokadopasta ikinä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.07.2015
Rating: 0

Lounasaikana, ei tiskiltä löytynyt mitään gluteenitonta. Ei suolaista eikä makeaa. Silloin on vaikea arvostella muuta kuin kahvia. Joka oli hyvää. Monessa paikassa on gluteenittomat vaihtoehdot tarjolla vitriinissä, jos niin ei ole, niin saa yleensä jonkun microssa sulatetun pullan/muffinssin, joka on jo niin nähty. Tämän kokemuksen pelossa, en tiedustele kassalta erikseen, onko mitään gluteenitonta. Moni kahvila on huomannut, että gluteenittomat vaihtoehdot menevät kaupaksi, muillekkin kuin keliaakikoille. Tästä voisi Piritta ottaa oppia. Erikoisruokavaliot huomioivat paikat ovat usein ihan täynnä väkeä. Sijainti, ja avarat ja valoisat sisätilat ovat plussaa. Kummastuttavaa on: todella matala tarjoululinjasto, josta kassa ei näe mitä asiakas on tarjottimelle kerännyt: tähystää sitä kattoon kiinnitetyn peilin kautta....

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 08.05.2015
Rating: 0

Huono palvelu! Ruoka ei ollut sitä mitä tilasin. Selittelyä, ei asiakaslähtöisyyttä. Kovat hinnat huono palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.11.2014
Rating: 0

Kävimme ystäväni kanssa sunnuntaina päivä kahvilla klo 15. 00 jälkeen. Brunssi oli siis juuri loppunut ja samoin oli näköjään kaikki muukin. Lautasia ei näkynyt missään, sain viimeisen leivoshaarukan, kakkuvitriinissä oli ainoastaan 2 palaa kasvispiirakkaa, pari sämpylää ja porkkanakakkua. Onneksi porkkanakakku oli hyvää kun oli ainoa makea mitä vitriinistä löytyi. Tilasin myös latten, jolloin tarjoilija kysyi haittaako jos hän tekisi juoman suureen kuppiin kun latte-lasit ovat loppu. Sain kahvini viimeiseen kuppiin kahvikoneen päällä ja pöydässä huomasin kupin olevan likainen. Pitkän jonon vuoksi en jaksanut lähteä enää valittamaan asiasta. Jonossa ollessani edellä oleva mieskään ei saanut toivomaansa kuohuvaa kun proseccokin oli loppu. Moisilla hinnoilla luulisi tarjonnan olevan vähän parempi varsinkin lämpimänä, aurinkoisena sunnuntaina.. Mukava suuri terassi ei pelastanut tällä kertaa..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.09.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki - Route
09-7531732
http://www.piritta.fi

Options