overboar

11 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pizzeria Dedo's pizzeria

Ilmeeltään perinteinen korttelikänkkylä, mutta tilat ovat kuitenkin siistit ja asiointi miellyttävää. Avokeittiö tuo osaltaan tunnetta siitä, että myös kyökin puolella on kaikki kunnossa. Itse pizzat olivat odotusten mukaiset. Täytettä oli reilusti, vaikkakin kanan kanssa oli hieman nuukailtu. Juustoa tuntui olevan tuplat molemmissa. Maistuvaa ja tuhtia evästä siis - parhaimmillaan mukaan otettuna.

Päivitystä: Omistaja ilmeisesti vaihtunut syksyllä. Nykyinen linja entistä enemmän kohti 5,5€ tarjouspizzoja. Rasvaista mutta hintaansa nähden ihan hyvää settiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.03.2011
Arvosana: 1

Ravintola: sushi wa.gocoro japanilaista, sushia

Herkkua, herkkua. Wa.gocoroon mahtuminen on lounasaikaan arpapeliä, mutta kun istumapaikka löytyi, olo oli kuin voittajalla. Katsoimme kylmävitriinistä päivän erikoisen, jonka tilattuamme kokki alkoi askarrella siitä tuoretta versiota tarjottavaksi. Odotellessamme maistelimme maukkaat misot. Lounasruokailijoille suunnattu annos oli kaikin puolin laatutavaraa, ja etenkin nigirit tuntuvat olevan täällä huippuluokkaa. Grillatulla lohella katettu nigiri suorastaan suli suussa, ja ensi kerralla niitä täytyy ehdottomasti tankata enemmän.

Kylliksi ei voi kehua myöskään ravintolaa pitävää pariskuntaa, joka yltiökohteliaalla käytöksellään voitti meidät heti puolelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 16.05.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Restaurant Serai aasialaista ruokaa

Kohtuuhintaista perusaasialaista. Seitsemän aikoihin arki-iltana Serain buffaorientoitunut sisustus iskee silmään asiakkaiden vähyyden vuoksi. Paikka on ihan siistissä kunnossa, mutta kolho sisustus tuo mieleen enemmänkin koulun kahvilan kuin lämminhenkisen ruokaravintolan. Palvelusta vastaavat kaksi vanhempaa rouvaa ovat kuitenkin hyvin ystävällisiä, ja keittiössä näyttää hääräävän kolmekin kokkia annosten kimpussa.

Alun kevätkääryleet olivat ihan menevää perustasoa. Samoin Siu mai -kana/katkarapunyytit olivat ihan hauska kokemus, vaikka veikkaankin että ne olivat hetken aikaa ehtineet odottaa syöjäänsä kylmiön puolella. Pääruoat valitsimme päivällislistan annoksista, joita oli tarjolla kourallinen - kaikki kohtuulliseen kympin hintaan. Suosittu Kung-po -kana vaikutti hyvältä ja pähkinäiseltä, ja oma malesialainen currykanani oli ihan kelpoa aasialaismättöä, vaikka ei oikein miltään näyttänytkään. Viiden euron Tsingtao-pullo hulahti napaan mukavasti aterian yhteydessä.

Lounaspaikkana Serai puolustaa varmasti paikkaansa, kunhan puitteiden sijaan voi keskittyä vaikka seuraansa. Myös shoppailun jälkeiseen tankkaukseen paikka sopii, mutta romanttisia illallisia siellä ei kannata luulla viettävänsä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.05.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Sawat Dee Thai Food thaimaalaista

Nurkan taakse Korphaihin piti mennä, mutta sen oltua kiinni päädyimme tänne. Paikka on nuhjuinen ja kokki notkui ulkona tupakalla kunnes tilaukset oli tehty. Kuumana päivänä ilmastoinnin puute ei houkutellut jäämään paikan päälle syömään.

Mukaan ottamamme annokset olivat makunsa puolesta oikein hyviä. Jättikatkaravut maistuivat, ja kolmen chilinkuvan annoksessa oli juuri mukavasti suutuntumaa. Etenkin liemi oli herkullista. Myös häränlihaa sisältänyt setti teki kauppansa ja keräsi kehuja.

Take-away annosten hinta tuntui ehkä hitusen kovalta, mutta makujensa puolesta ruoat ylittivät odotukset. Luulen, että eksyn tänne vielä toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.05.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Kolme Kruunua 50-luvun suomalaista

Kävimme Krunikan klassikkomestassa äitienpäivänä, ja kokemus oli oikein mukava. Henkilökunta pani parastaan, ja heti sisääntulosta lähtien saimme ystävällistä ja selvästi kokenutta palvelua. Miljöö on hauskan perinteinen, ja sisustus ja ikkunoiden lyijylasit todella vievät aikamatkalle vuosikymmeniä taaksepäin.

Pääruoista siika maistui vaativalle ruokailijalle hyvin ja hirvimakkara oli herkullista. Sen kanssa tarjottu perunamuusi oli yhtä kaukana työpaikkaruokalan vastaavasta kuin tuore ananas purkkitavarasta. Annokset olivat runsaita, eikä alkuruoan perään jäänyt kaipaamaan, vaikka nekin näyttivät listalla hyviltä. Jälkiruoista ritarit ja suklaamousse tekivät nekin hyvin kauppansa.

Kokonaisuutena käynnistä jäi oikein hyvä mieli, ja ruokailun jälkeen oli mukava jalkautua iltakävelylle Kruununhaan pikkukaduille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 16.05.2013
Arvosana: 1

Ravintola: China Gate kiinalaista

Hain mukaan kolmen pienen ruoan tarjousannoksen, jossa ei ollut mitään valittamista. Kana maistui hyvältä ja nauta kastikkeessaan oli oikein maukasta. Take-away pakattiin hyvin ja kokonaisuutena jäi hyvä fiilis. Itse ravintola on kuitenkin aika rähjäisen oloinen ja saliin näkyvä keittiön nurkka tuo mieleen aasialaisen katukeittiön. Pienellä seikkailumielellä varustettu ruokailija kuitenkin saa mukaansa maistuvaa ruokaa edullisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 18.03.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Kokomo Tikibar & Room ruokaravintola tiki-bar

Paikka oli melko täynnä torstai-iltana joulun alla. Tarjoilu kuitenkin pelasi kohtalaisen jouhevasti. Alkudrinkkiä tarjotaan hanakasti, ja maistamamme Mai Tait olivatkin mukava yllätys. Alkupalalista on kattava, ja varsinkin merenelävistä pitivät kaikki niitä maistelleet. Pääruoat sen sijaan olivat pykälää heikompi suoritus. Syömäni 300g entrecôte oli sitkasta, eikä maku päässyt esiin mausteiden ja lisukkeiden alta. Hintavissa kanasalaateissa oli kanaa vain nimeksi. Ribseistä kuitenkin pidettiin, ja annos oli runsas. Jälkiruokapuolella meni paremmin, ja etenkin jäätelössä oltiin havaitsevinaan omatekekoisuuden merkkejä.

Kokemuksena ja paikkana Kokomo on miellyttävä, ja sitä voi suositella drinkkien ja Mini Tikien maisteluun. Pääruoat kannattaa kuitenkin syödä muualla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 16.12.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Morrison's Grill & Green Amerikkalainen keittiö

Burgereiden takia tänne mennään. Valinnanvaraa on tarpeeksi ja annokset ovat järjestään isoja. Kun korttitarjouksella hampurilaisen saa kympillä, miksi kukaan enää käy kaikenmaailman mäkkäreissä?

Paikka ei sisustuksellaan säväytä, mutta yleisilme on siisti. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu todella nopeaa torstaina alkuillasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.12.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Gringos Locos Helsinki tex mex

Ruoka saatiin nopeasti, vaikka olimme syömässä lauantai-iltana. Paikka ei tosin ollut tullessamme kovinkaan täynnä. Burgerit ja ristikkoperunat olivat hyviä ja annokset reiluja. Chili-listan (vain yhdellä) pääkallolla merkitty quesadilla oli niin hottia, että puolet jäi syömättä. Alkupaloina maistellut cheese fingerit, poppersit ja sipulirenkaat olivat lähinnä KFC-tasoista pikaruokaa. Jälkiruokalistan pirtelö maistui, mutta kooltaan olisi voinut olla isompikin.

Palvelusta ei jäänyt pahaa sanottavaa, mutta ei liiemmin kiiteltävääkään. Miljöönsä puolesta aika pliisu paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 24.11.2010
Arvosana: 0


Seuraajat