Closed

Onda

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (57)

Lounas maksaa 10,80€. Aloitetaan tästä. Paikka profiloituu hinnoittelullaan tuonne lounaspaikkojen selkeään yläpäähän. Odotettavissa pitäisi siis olla varsin tasokas paketti. Yllätyksekseni kahvista pitää vielä maksaa lisää tämän jo varsin tukevan hinnan lisäksi. Kahvi jäi kyllä ostamatta, sillä sen pitää mielestäni kuulua lounaan hintaan. Olen nyt vieraillut muutaman kerran ja lounas on eritoten salaattipöydän osalta oikein hyvä. Myös pääruoka on ollut hyvää ja maukasta, mutta mausteet ovat olleet melkoinen sekametelisoppa. Ehkä tätä voisi kuvailla kotikutoiseksi kokonaisuudeksi sellaiseksi mitä itse tulee väännettyä kun ei mikään huippukokki ole.

Liha on ollut oikein mureaa ja maukasta, pitkään varmaankin haudutettua. Se on iso plussa. Täällä myös kasvisruokailijat tuntevat itsensä tervetulleiksi. Kyllä heitä näytti olevan ja asiakaskunta näytti koostuvan niin yritysihmisistä, taviksista ja rimpsukassit olallaan kulkevista hipstereistä.

Puitteet on tässä paikassa oikein hyvät, kun voi ulkona terassilla istuskella lounaan lomassa. Terassin laudoitus on notkuva ja lähistöllä kulkevat ihmiset saavat oman pöydän ja tuolin notkumaan samaan tahtiin. Tämä on varsinkin kulkuväylien lähistöllä varsin ärsyttävä piirre. Kokonaisuutena kuitenkin antaisin paikalle 8/10.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 09.08.2017
Rating: 0

Loistava kasvispainotteinen brunssi ok-hintaan. Nihkeästi tuotiin lisää kalaa, joka vaikutti olevan yksi suosituimmista komponenteista.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 22€ Added: 05.01.2017
Rating: 0

Ei yllä aivan Sandron lounaan tasolle, mutta positiivinen kokemus joka tapauksessa. Vaikutti suositulta paikalta lounasaikaan. Miinusta siitä, ettei kahvi kuulu lounaan hintaan. Myös lounaan esillepanoon voisi kiinnittää huomiota – näyttää nyt laitos-/kouluruokalan linjastolta. Pääasia eli ruoka oli kuitenkin hyvää, raikasta ja maukasta. Kiva kun luomu-, kasvis- ja vegaaniruokiin panostetaan. Henkilökunnalla oli kiire ja hoppu, mutta silti ystävällisyys muistettiin. Voisin tulla illallakin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 10.06.2016
Rating: 0

Enemmän viherpiipertävä-tyylistä lounasmättöä kuin mainstreamia. Tällaisen puolivegen ehkä vaikea löytää mitään "hyvää" buffetlinjastosta jos on vähän nirso. Laatu ei mielestäni ole kovin kummoinen, ehkä kouluruoan tasoa. En ihan ymmärrä innostusta tätä paikkaa kohtaan. Esim. Sandro on aivan toista luokkaa tähän verrattuna. Silti ihan ok, jos hakee jotain itu-hapankaali-siemen salaattia.. A la Carte -listalla lounaalla selkeästi laadukkaampi ruokavaihtoehto, hinta vähän kalliimpi. Moni kyllä tykkää tästä paikasta, mutta soveltuu varmaan paremmin vegaaneille jotka ovat kotonaan tämän tyyppisen ruoan kanssa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.02.2016
Rating: 0

Aivan ihana paikka, tunnelmaltaan rento mutta samalla energinen. Olen käynyt lounaalla useasti ja joka kerralla ollut hyvin rakennettu, laaja valikoima erilaisia kasvis- ja vegaaniruokia, kuitenkin myös lihaa löytyy.
Ondan lista on ytimekäs, mikä jo itsessään kielii siitä, että annoksiin todella panostetaan.
Sekä lounaalla että listalla on kansainvälistä menoa, joka kuitenkin erottuu lähialueen muusta tarjonnasta selkeästi. Mukavaa bonusta ovat noin joka toinen perjantai järjestettävän keikat, joita voi ihastella joko ruokailun lomassa tai muuten vaan. Erityismaininta Ondan omalle leivälle ja hummukselle sekä seksikkäille kokeille, loistavaa kamaa kaikkinensa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.12.2015
Rating: 0

Söimme molemmat luomulammaskebabin. Liha oli hyvänmakuista eikä kuivaa. Koko annos oli upea kokonaisuus lisukkeineen.
Maut täydensivät toisiaan. Jälkimaku mukava, hyvä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.12.2015
Rating: 0

Sisustus ja ilmapiiri oli hieman epämiellyttävä (taulut seinillä).

Siitä kun istuimme, kului 20min kunnes tarjoilja tuli luoksemme ensimmäisen kerran.

Alkuruoka oli hyvää ja tuli nopeasti.

3/6 pääruokaa tuli nopeasti. 20 min myöhemmin 2 puuttuvaa annosta tuli pöytään. 40min tilauksesta viimeinen sai pääruokansa, kun muut olivat jo lopettaneet ruokailun (ja vasta kun kävimme kysymässä henkilökunnalta missä ruoka viipyy).

Tilattuja viinejä ei esitelty eikä maistatettu eikä myöskään kaadettu laseihin, vaan se jätettiin asiakkaalle.

Henkilökunta ei osannut pahoitella toimintaansa, hetken tivaamisen jälkeen suostuivat tarjoamaan jälkiruoat koko seurueelle.

Paikkana "ihan jees". Hinnat melko alhaiset, eli siinä mielessä vastinetta rahoille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.11.2015
Rating: 1

Hyvää ruokaa, erinomaista palvelua ja leppoisaa tunnelmaa. Annoskoko on raavaalle miehellekin riittävä, ainakin hampunsiemenburgerin ja härkäannoksen osalta. Pieni kritiikki ruokaan liittyen otettiin erittäin hyvin vastaan. Käyn varmasti toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.11.2015
Rating: 0

Aivan mahtava ! Ehkä paras ravintolakokemus vähään aikaan. Erittäin maukas ja samalla raikkaan makuinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 30.09.2015
Rating: -3
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oikein maukasta, raikasta ja tuoreen oloista kasvisruokaa. Sekä seitan-annos, että hampunsiemenburgeri olivat hyvän kokoisia annoksia ja lisäkkeitä oli kivasti erillaisia. Palvelu oli reipasta ja ystävällistä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 14.09.2015
Rating: 0


Location

Hämeentie 13 B c/o Siltanen, 00530 Helsinki - Route
0440660530
http://www.ondaruokala.fi