klementiini

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Chengdu

Erittäin lupaava sichuanilaista ruokaa tarjoava uusi kiinalainen ravintola. Söin ganguo (dry pot) -tofua, joka tuotiin kuumassa korkeassa rauta-astiassa. Annos oli yksi parhaimmin maustetuista kiinalaisista ruuista, joita olen Shanghain ulkopuolella syönyt, pippuria ja chiliä oli mukavasti. Ruokaa riitti kotiin vietäväksi. Ei kannata hämääntyä ravintolan (ainakin käyntihetkellä olleista) antiikkihenkisistä ulkoteippauksista, ne ovat jäänne edeltävästä ravintolasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 11.07.2015
Rating: 1

Restaurant: Onda

Hyvin organisoitu ja viihtyisä lounaspaikka, sopii kasvissyöjälle. Salaattipöytä leipineen ja tahnoineen on loistava. Risotto oli keskinkertaista ja erittäin rasvaista, mutta se ei haitannut, koska kaikki muu oli niin ylitsevuotavan hyvää. Paikan akustiikassa on jotain häikkää, puheensorinan volyymi on kiinalaisella tasolla vaikka sali olisi vain puolillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 14.07.2015
Rating: 1

Keitot olivat mauttomia ja "lämmin" ruoka kuivaa ja kylmää. Salaatti koostui salaattisilpusta ja maissista. Lisukkeena oli leipää ja voita. Lopuksi pienenpieni kuppi kahvia. Siinä kaikki, mitä yhdeksällä eurolla sai.

Harmittaa, jos joku tällaisen ravintolan perusteella tekee päätelmiä vegaanisen ruuan yleisestä tasosta tai mausta. Jos tavoitteena on edistää kasvissyöntiä, se onnistuu tekemällä hyvää ruokaa ja tarjoamalla sitä nautinnollisesti. Tämä ravintola pikemminkin karkottaa ihmisiä kasvisruuan parista. Ravintoloitsijan kannattaisi käydä tutustumassa Helsingin kasvisravintoloiden tarjontaan (esim. Veganissimo tai Kasvisbaari).

Yhdeksän euron maksaminen laitosruokalatason alle vajoavasta lounaasta alkoi raivostuttaa sen verran, että oli pakko tehdä Eat.fi-tili ihan tätä arvostelua varten.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.08.2012
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites