Avautuu 11:00

Kasvisravintola Katriina

vegaanista kasvisruokaa
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aika tavallista sosekeittoa: osaan itse tehdä jopa parempaa. :) Salaatit mielikuvituksetonta, mautonta perusruokalakamaa.
Vatsan saa toki täyteen, ja opiskelijakorttia kannattaa hyödyntää, mutta normaalihinnalla en kävisi.
Liian ahtaasti sijoitellut pöydät (vai liian isot ja kolhot pöydät & tuolit?) sekä kulahtanut, vanhahtava ja mauton sisustus eivät todellakaan lisää ruokailunhetken nautintoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.05.2016
Arvosana: 0

Lämmittävä tunnelma, keittoa rakkaudella ja saa tulla yksinkin. Tarjottimella ruma mutta tuoreudellaan hurmaava sämpylä,kolmen keiton yhdistemä kourallisella pähkinää ja tapaskoa ripaus. Kiisseli jälkiruuaksi lastenmukista. Hyvällä mielellä, vaikka opiskelijan iloa hinnasta ei saa. Lämmin ruoka ajoittain melko kehnoa, suosittelen keittoja varan päälleTule ajoissa, loppuvat usein kesken!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 31.12.2015
Arvosana: 0

Olen käynyt syömässä Katriinassa opiskelijana opiskelijahinnalla. Siihen hintaan saa valita hyvänmakuisen keiton kolmesta vaihtoehdosta, salaatin, tuoreen ison sämpylän ja jälkiruoan. Tunnelma on rento, vaikka usein hyvin tiivis ja ruuhkainen. Liikkuminen tilassa on hyvin ahdasta, jos pöydät ovat täynnä ja asiakkaita on paljon. Suosittelen silti ravintolaa hyvän ruoan vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Jyväskylän keskustan lounaspaikoista ainoa, missä saa syötäväksi kelpaavaa ruokaa. "Tuoreista kasvisraaka-aineista" valmistettu salaattipöytä on kyllä vitsi, mutta keitot on maukkaita. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Miljöö ruokalamainen kukkatapeteilla höystettynä. Lounaaseen kuuluu kahvi/tee TAI jälkiruoka, mikä tuntuu vähän nihkeilyltä. Menen silti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 22.10.2014
Arvosana: 0

Miljöö on erityisen viihtyisä, tosin ruuhkainen lounasaikaan. Ei omaa rauhaa syödä.

Ruoka on hyvää peruskotiruokaa. Opiskelijahinta houkuttelee paikalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.03.2014
Arvosana: 0

Opiskelijahinta on ok, normaalihintaan en tänne tulisi. Täällä tulee käytyä max. kerran kuukaudessa, kaikki sosekeitot maistuvat ja salaattipöydässä on ollut tarjolla hernemaissipaprikaa iduilla ja kaalisalaatti koko opiskeluaikani. Miksi salaattipöydässä ei hyödynnetä kauden kasviksia, juureksia ja hedelmiä? Ravintola on kuitenkin suosittu, ehkä siksi halua uudistua ei ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.10.2013
Arvosana: 3

Keitot olivat mauttomia ja "lämmin" ruoka kuivaa ja kylmää. Salaatti koostui salaattisilpusta ja maissista. Lisukkeena oli leipää ja voita. Lopuksi pienenpieni kuppi kahvia. Siinä kaikki, mitä yhdeksällä eurolla sai.

Harmittaa, jos joku tällaisen ravintolan perusteella tekee päätelmiä vegaanisen ruuan yleisestä tasosta tai mausta. Jos tavoitteena on edistää kasvissyöntiä, se onnistuu tekemällä hyvää ruokaa ja tarjoamalla sitä nautinnollisesti. Tämä ravintola pikemminkin karkottaa ihmisiä kasvisruuan parista. Ravintoloitsijan kannattaisi käydä tutustumassa Helsingin kasvisravintoloiden tarjontaan (esim. Veganissimo tai Kasvisbaari).

Yhdeksän euron maksaminen laitosruokalatason alle vajoavasta lounaasta alkoi raivostuttaa sen verran, että oli pakko tehdä Eat.fi-tili ihan tätä arvostelua varten.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.08.2012
Arvosana: 1

Hyviä peruskeittoja opiskelijahinnalla, joiden kohdalla kaipaisi tosin hieman enemmän vaihtelua ja miksei enemmän makuakin. Mielikuvitukseton salaattipöytä on pysynyt samana suunnilleen niin kauan kuin olen ravintolassa vieraillut, kuinka vaikeaa voi olla tuoda hieman vaihtelun tuntua? Sämpylät ovat herkullisia ja meheviä, ja hummus maukasta, silloin kun sitä on saatavilla (varovaiseen tiedusteluuni aiheesta vastattiin asenteella "sitä saa kun saa").

Yleisesti ihmettelen ravintolan intohimottomuutta ja haluttomuutta uusiutua. Kysymyksiin vastataan lakonisesti, eikä kehitysehdotuksia oteta vastaan. Vaikka Katriina on mukava paikka, suren sitä potentiaalia, joka jää hyödyntämättä innon puutteen vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.02.2012
Arvosana: 0

Mielikuvituksetonta kasvisruokaa. Kaikki keitot maistuvat samalta ja salaattipöytä on ankea. Itsetehdyt sämpylät ovat mainioita ja hintaan kuuluu kahvi/tee. Opiskelijahinnalla täällä voi joskus syödä, normihinnalla ei.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.02.2012
Arvosana: 0

Jyväskylän kasvisravintola. Päivittäin kolme erilaista keittoa 6 euroa, tai ruoka 7 euroa.
Hintataso miellyttävä, myös opiskelijahinnoittelu.

Tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.
Salaattivalikoima voisi olla reilusti suurempi, samoin ruokien maku voisi olla maukkaampi.


Pidemmät arvioinnit kuvin osoitteessa;
lukanlusikassa.blogspot.com

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 22.12.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 11, 40100 Jyväskylä - Reitti
014 449 8880
http://www.maijasilvennoinen.fi/katriina.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita