funfunfun

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Onda

Ehdoton lounassuosikkini! Olen käynyt lounastamassa Ondassa noin neljästi ja paikka on täydellinen kasvissyöjille ja vegaaneille. Puolisoni on sekasyöjä ja on mukavaa, kun molemmat saa laaduksata ja mieleistään ruokaa saman katon alla.

Erityiskiitosta Onda saa minulta siinä, että kasvisvaihtoehtoja on niin paljon kaltaiselleni ruokarajoitteiselle syöjälle (minulla on laktoosi-intoleranssi, sekä vehnä-, että ohra-allergia).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.05.2015
Rating: 2

Restaurant: Iguana Mannerheimintie tex-mex

En valitettavasti keksi paikasta mitään kehuja. Etsimme puolisomme kanssa vappupäivänä kohtuuhintaista pizzapaikkaa ja päädyimme epäonneksi Iguanaan. Tilasin listalta Vegetariana pizzan, joka oli jätetty aivan raa-aksi keskeltä!!! Syömäkelpoista annoksessa oli siis alle puolet. Vielä ikävämmäksi tilanteen teki se, että kumppanini söi pizzastani osan ja loppupyhä menikin molemmilta vatsakivuista kärsiessä.

Maultaan pizza oli myös käsittämättömän mauton. On kieltämättä erittäin positiivista, että listalla on kasvisvaihtoehtoja, muttei makuun ole panostettu lainkaan. Puolisoni tilasi Beef burgerin, joka oli ihan syötävää, muttei kehuja herunut siitäkään annoksesta ja alkupalaksi tilasimme ihan ok:t mozzarella sticksit.

Palvelusta vielä sen verran, ettei henkilökunnan välinen kommunikointi selkeäsi toimi. Vaihdoimme nimitäin pöytää ja kävimme ilmoittamassa asiasta tiskille. Alkupalaa tuodessa tarjoilija kuitenkin vei annoksen väärään pöytään ja selvitimme vielä pöydänvaihdos tilanteen hänellekin. Pääruuat nekin (eri tarjoilijan tuomana) päätyivät väärään pöytään. Käynnistä jäi siis kaikin puolin huono maku, emmekä tule asioimaan ravintolassa enää, emmekä missään nimessä suosittele käyntiä muillekaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 03.05.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites