Lissu123

24 reviews

Badges

Blog link

Reviews (23)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Grillsson

Pienet ja suppeat annokset lounaalla. Kotonakin tekisin parempaa. Kokilla ei ilmeisesti mitään intohimoa työhönsä, kaikki vaikuttaa vain lämmitetyltä. Ruoka maistuu vain rasvalle, suolakin puuttuu... Lounaslista on todella mielikuvitukseton; kanaa, lihapullia ja hamppari (aina!). Huonompi kuin perusketjuravintolat yleisesti. Miljöö sinänsä ihan kiva, olisi mahdollisuus paljon parempaan. Palvelu on aina ystävällistä. Tänne vain pakon edessä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.02.2016
Rating: 3

Restaurant: Pinto B'Staurant

Todella tulinen tom yam -keitto, hyvän makuinen, riisi ei niin laadukas. Ruoka tuli nopeasti. Todella pieni paikka, onneksi mahduttiin. Olen käynyt vain kerran ja ruoka oli ihan hyvää, ei mitään wau-elämystä. Jäi kuva että olisi laadukkaampi kuin perus-aasialaiset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.02.2016
Rating: -2

Restaurant: Da Vinci

Erinomainen hintalaatusuhde. Lounas alle 10€ ja listalta voi valita pizzaa, pastaa, salaattia ja muuta useista vaihtoehdoista. Olen käynyt 10sen kertaa 2014-2016 välillä, aina ruoka on tullut nopeasti (alle 15min) ja ollut tasalaatuista. Pizza on parempaa kuin perus pizzakebab-paikoissa, enemmän italialais- kuin suomalaistyylistä. Ei tietenkään mitään Michelin tähden luokkaa, mutta ei ole hintakaan. Hyvä perussetti. Täytteitä voi vaihdella ja sopii kasvissyöjälle. Ystävällinen palvelu ollut aina. Salaatti ja kahvi kuuluu hintaan. Kiva ja siisti sisustus.

Suosittelen. Sopi monenlaisille syöjille, esim. työporukkaan missä ihmisillä on eri mieltymykset ruoan suhteen. Selkeästi laadukkaampi kuin perus "kotiruokabuffet"-lounaat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.02.2016
Rating: 1

Restaurant: Svenkka

Miljöö on ihana mutta Svenkan tarjonta samaa pakastekamaa kuin huoltoasemilla - laatu myös sen mukainen. Aika tyyris siihen nähden että osaisin itsekin sulattaa parit pullat uunissa. Todella toivoisin että tässä kahvilassa ryhdyttäisiin tarjoamaan itsetehtyjä tuotteita, esim. Cafe Meridienin tyyliin. En ole enää aioihin ostanut täältä mitään muuta kuin mustaa kahvia taio pullotettua juotavaa. Ylihintainen. Ei juuri tarjottavaa jos on erityisruokavalio - ei mitään vegaanista, ei siis mitään. Ei myöskään kofeiinitonta teetä. En itse näitä juo/syö, mutta lenkkikaverini kyllä ja sen vuoksi emme oikeataan koskaan hänen kanssaan Svenkassa käykään.Tämä ei olisi mikään iso juttu huomioida.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.06.2016
Rating: 0

Restaurant: FLQ thai, asian, sushi

Ihan ok buffet. Ei mitään erikoista tai yllättävää suuntaan tai toiseen. Ruoka on lämmintä - mikä ei aina ole niin sanottua buffetpaikoissa. Samat ruoat vuodesta toiseen. Ihan hyvä hintalaatusuhde.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.06.2016
Rating: 0

Pitakebabissa todella hyvä leipätasku - olisiko paikan päällä tehty? Paras Suomessa syöty pitakebab :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.06.2016
Rating: 0

Hyvät kebabit, hyvä liha ja maukas kastike. Valkosipulikastiketta ei kai ole valikoimassa. Isot annokset. Pizzoissa ei ole liikaa täytteitä tai juustoa, vaan sopivasti. Kohtuullisen rapeita, ei velttoja lättyjä. Erityisesti kebabpizza on hyvä.Tasalaatuisen hyvä pizzakebab-paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.02.2016
Rating: 0

Restaurant: BLINIt russian restaurant

Valikoimassa vain pelmenejä sekä suolaisia ja makeita (ohuita) blinejä. Hintalaatusuhde erinomainen; edullinen paikka ja ruoka yksinkertaista ja hyvää. Kahden hengen henkilökunta palveli rivakasti täyttä ravintolaa; 45min sisällä olimme syöneet 2 ruokalajia ja maksaneet. Palvelu ihan kohteliasta ja ok, ei valittamista. Tulen uudestaan :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.03.2016
Rating: -1

Munakoisopasta on täällä hyvä, en ole vielä montaa italialaista ravintolaa keskustasta löytänyt josta sitä saisi. Muuta en ole täällä syönyt. Kiva tunnelma sinänsä, mutta enemmän lounaspaikka. Pizzalista näyttää ihan ok:lta, muut ruoat hivenen ylihintaisilta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.02.2016
Rating: 0

Restaurant: La Famiglia Italian-American

Perus S-ryhmän paikka, ei mitään yllättävää. Vaikuttaa siltä että melkein kaikki ruoka on puolivalmisteita. En menisi illallisaikaan, lounaalla varmaan ihan ok hintalaatusuhde.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.02.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites