Unbekannt

Da Vinci

Note 2.1 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (87)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounaalla kävin syömässä äyriäiscarbonaran. Annoksen saapuminen kesti vähän liian pitkään, noin 20min vaikka oli hiljaista vielä tuohon aikaan. No sen olisi kestänyt, jos ruoka olisi ollut hyvää. Todella mautonta, pippuria kehiin mutta ei auttanut. Pasta oli ylikypsää ja äyriäiset kuin kumia. Annoksesta jäi syömättä varmaan 2/3 osaa, ei vaan mennyt alas vaikka nälkä oli. Ihan paha olo tuli.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.04.2017
Note 0

Ihan kuin olisi grillillä käynyt. Pizza tuli hyvin nopeasti, ja oli aivan liian kallis siihen nähden millainen kumilätty sieltä tuli. Vesikannut ja aterimet piti viedä itse pöytään, ja tilaus tekemässä tiskillä. Henkilökuntaa ei tuntunut kiinnostavan asiakkaiden palvelu, mutta olivat sentään kohteliaita.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 25€ Hinzugefügt: 17.03.2016
Note 0

Erinomainen hintalaatusuhde. Lounas alle 10€ ja listalta voi valita pizzaa, pastaa, salaattia ja muuta useista vaihtoehdoista. Olen käynyt 10sen kertaa 2014-2016 välillä, aina ruoka on tullut nopeasti (alle 15min) ja ollut tasalaatuista. Pizza on parempaa kuin perus pizzakebab-paikoissa, enemmän italialais- kuin suomalaistyylistä. Ei tietenkään mitään Michelin tähden luokkaa, mutta ei ole hintakaan. Hyvä perussetti. Täytteitä voi vaihdella ja sopii kasvissyöjälle. Ystävällinen palvelu ollut aina. Salaatti ja kahvi kuuluu hintaan. Kiva ja siisti sisustus.

Suosittelen. Sopi monenlaisille syöjille, esim. työporukkaan missä ihmisillä on eri mieltymykset ruoan suhteen. Selkeästi laadukkaampi kuin perus "kotiruokabuffet"-lounaat.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 29.02.2016
Note 1

Palvelu oli surkea tarjoilija oli ylimielinen . Ruoka oli ihan ok.Mutta tarjoilija ei sopi asiakas palvelun.Sieltä ei annetaan kuittia aika ihmeellistä kassa laatikko on auki

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 14.02.2016
Note -1

Italialaisuus ei ehkä ole ihan autenttista, mutta lounas on paikoitellen ihan kelpuutettavaa. Pizzat ovat hyvänmakuisia, tosin juusto ei ole kauhean laadukasta ja esimerksi Margarita ei tosiaankaan ole mitään buffalomozzarellaa, vaan pelkkää juustoraastetta ja pari basilikanlehteä. Kannattaa siis valita mieluummin kunnon täytteillä olevia pizzoja tai pastoja, niissä maku on kuitenkin hyvä ja laatu muuten ok.

Palvelu on vähän niin ja näin, ei nyt töykeääkään mutta ei saa asiakasta tuntemaan oloaan kauhean tervetulleeksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.02.2016
Note 2

Yritin syödä lounaspastaa: penne oli ylikypsää valmispastaa, katkaravut ylikypsiä sitkeitä palleroita ja pekoni pehmeäksi keitettyä ja vastenmielistä. Kastikkeen maku ilman kiinteitä komponentteja oli ihan hyvä, mutta se ei tehnyt tästä ateriasta syömäkelpoista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.12.2015
Note 0

Palvelu töykeää, liha raakaa ja kylmää. Pasta-annos näytti nimensä mukaisesti mustekalalta. Tästä ilosta vielä 50e yhteensä. 2 reissua samalla kertaa ensimmäinen ja viimeinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 04.12.2015
Note -2

Kävimme syömässä äitienpäivänä ko. ravintolassa ja käteen ei jäänyt muuta kuin surullinen mieli ja myötähäpeä. Ruoka oli mautonta ja henkilökunta alusta lähtien epäystävällistä. Tarjoilijat olivat selkeästi enemmän kiinnostuneita keskenään juoruilusta kuin työnsä tekemisestä sillä meidän piti odottaa pelkkää laskun maksamistakin 15min lasku kädessä.. Mikään kiire ei ollut vaan omat asiat olivat tiskillä selkeästi tärkeämpiä. Viimeinen kerta kun syömme täällä

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.05.2015
Note 0

Hyvät pizzat, pölvästi henkilökunta jäädyttää asiakkaat pitämällä ovet auki pakkasella. Sisempi ovi jää joka kerta mattoon kiinni ja väkisin pitää olla ulompi hakasessa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 27.01.2015
Note -1

Aivan loistavat autenttiset italialaiset pizzat. Raaka-aineet olivat hyviä ja palvelu erinomaista. Helsingistä hyvä pizzeria on ollut hakusessa ja harmittaa ettei tullut löydettyä Da Vinciä aikaisemmin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.01.2015
Note 1

Community

Bilder

Fans (6)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Siltasaarenkatu 11, 00530 Helsinki - Route