Kuli-naristi

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Ravintola: Pancho Villa, Ratina Meksikolainen

Hot hot hampurilainen oli ihan maistuva. Chilin tosin olisi voinut valita yhtä väkeväksi, mutta vähemmän teräväksi. Ranskalaiset olivat tuoreessa öljyssä paistettuja ja hyviä.
Runsaasta asiakasmäärästä johtuen palvelu olisi voinut olla nopeampaa. Pöydässä sai odottaa 10min. tilauksen vastaanottamista. Sitten palvelu kyllä sujui normaalisti. Perushampurilainen oli pienehkö hintaansa nähden. Siitä pieni miinus. Muuten ystävällinen palvelu, kun sitä ennätti saamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.02.2020
Arvosana: 0

Ravintola on kooltaan pieni lähellä länsisatamaa. Siisti. tila, ja salaattipöytä oli ihan houkutteleva. Chilihampurilainen agnushärkäpihvillä oli suurehko reilujen ja tuoreessa öljyssä paistettujen ranskanperunperunoiden kera.
Chili oli tuntuva, kuten piti ollakin. Palvelu onnistui suomen kielellä, vaikka aluksi naistarjoilija turvautui englannin käyttöön.
Annos tuli kohtuullisen ripeästi, tosin ravintolassa ei olllut ruuhkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 21.01.2020
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Uzbekistan uzbekistanilainen

Ravintolan palvelukonsepti on hukassa. Saliemäntänä ja kassana toiminut naistarjoilija osasi vain auttavasti suomea. Lounassetelin tarjoaminen oli täysin uusi asia, eikä lounasseteli kelvannut maksuksi.

Palvelu ontui koska henkilökunta hukkasi tilauksen kohteen ja systemaattinen asiakspöydän kirjaaminen puuttui. Kaikkia listalla olevia ruokia ei ollut saatavilla. Toki alkukeitto ja pelmenilihanyytit olivat aivan syötäviä, ja hintataso oli kontulamainen. Ehkä ravintolalla on mahdollisuuksia toiminnan vakiintuessa, mutta tällä hetkellä media-arvostelu on kohtuuttoman suosiollinen omaan kokemukseeni verraten.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.01.2020
Arvosana: 0

Ravintola: Sole

Paikan hinta/ laatusuhde on erinomainen. Nuhjuisen sisustuksen ja ympäristössä sekä asiakkainakin olevien humalaisten häiriöstä huolimatta vakiopaikka.ilmanvaihto on tosin puutteellinen. Käry leijuu ilmassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 02.01.2020
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Ilano A la carte

Ravintolan pihvi oli valmiista paistista leikattu ja pannulla käytetty pintakäristetty mauton pläjäys. Plussaa oli kaunis asettelu lautasella. Paikka oli myös rauhallinen, mutta ikkunan takana surffannut narkomaanilauma toi kontulan miljöön ja tunnelman totaalisesta rappiosta täysin esiin.

En voi kokonaisuutena suositella paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 01.01.2020
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kasturi Nealilainen Ravintola

Hinta-/ laatusuhde ruokalistassa normaalia nepalilaista tasoa, mutta juomat olivat varsin maltillisesti hinnoiteltuja. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Tosin tilatut alkukeitot unohtuivat kokonaan. Chcken tikka masala oli voimakkaan chilistä. Chilistä pitävälle juuri sopivan tulista, mutta tottumattomalle varsin kipakka kokemus. Rauhallinen ravintola jota voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.07.2019
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ristorante Momento italialais-rankalais

Ennen isohko annos oli pöytään tuotaessa silmämääräisesti arvioiden 1/3 pienempi. Kyseessä oli Sveitsin leike. Tarjoilijan mukaan ravintola on pienentänyt annoskokoa. Syömättä jääneen määrän vuoksi.

Hinta oli kuitenkin sama, ja muita annoksia tarkastellessa ne olivat säilyttäneet kokonsa.

Totesin tarjoilijalle etten enää käytä aiemmin suosimani ravintolanne palvelua. Asiaa ei kommentoitu. Sääli taas yksi ruokapaikka vähemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.02.2018
Arvosana: -1


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit