Opens at 12:00

Sushibar + Wine Korjaamo

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (11)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Äitienpäivälounas. Sushibarista sai taas hyvää ruokaa, miinuksena sen saamisessa kesti vähän turhan pitkään. Muissakin pöydissä oli tyytymättömiä. Hinnoissa vähän leikkaamisen varaa. Aiemmat arvostelijat ovat kritisoineet palvelua, me saimme pelkästään hyvää ja ystävällistä palvelua. Kuitenkin kokemus putoaa tasolle "keskiverto" ruuan odottelun vuoksi. Muutamat salissa pörränneet pikkukärpäsetkään eivät herättäneet riemua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.05.2015
Betyg: 0

Aivan mielettömän hyvää sushia ! ! Suomen parasta sanoisin. Ja viini, jota tarjoilija ehdotti ruoan kanssa.. aah! Tulen varmasti uudestaan !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 16.04.2015
Betyg: 0

Tarjoilijalla ei ollut kiinnostusta palvella suomeksi, sanoi vain 'Is English all right? '. No hän puhui kylläkin amerikkaa. Tilauksen tekeminen viidelle hengelle kesti puoli tuntia ja ruokaa odoteltiin ainakin toinen mokoma. Tarjoilija totesi vain, että viekää itse tarvittavat kattaukset pöytään, mutta ei mitenkään opastanut, mitä mistäkin piti ottaa. Seurueessa oli vieraita Britanniasta, ja he hämmästelivät tarjoilijan palveluhaluttomuutta. Minua hävetti. Ruoka oli sinänsä hyvän makuista, mutta onneton palvelukokemus pitää minut vastaisuudessa kaukana tästä paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 15.07.2014
Betyg: 3

Ruoka oli hyvää, mutta palvelu täysin ala-arvoista. Henkilökuntaa ärsytti selkeästi iso ryhmämme ja pelkkä pöydän varaaminen tuntui olevan jo haasteellista, puhumattakaan laskun maksamisesta..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 03.07.2014
Betyg: 0

Kallis, mutta ruoka on aina ollut älyttömän hyvää. Tulee kyllä käytyä jatkossakin :) Viinilistalla hyviä viinejä, ja plussaa erikoisesta miljööstä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.05.2014
Betyg: 0

Olimme neljän hengen seurueella illallisella lauantai-iltana parhaimpaan aikaan. Ravintolassa oli meidän saapuessamme vain kaksi muuta seuruetta lopettelemassa illallistaan. Viereisessä tilassa oli käynnissä erittäin kovaääninen soundcheck. Henkilökunta kyllä pahoitteli metelistä, mutta se häiritsi kaikkea normaalia keskustelua. Samaa aikaa ravintolan puolella soi myös oma musiikki kaiuttimista, joka kuului kun musiikki viereisessä tilassa hiljeni.

Tilaukset otettiin nopeasti ja viini tuotiin pöytään pian. Myöskin sushit saapuivat kohtuullisen ajan kuluessa.
Tarjoilija ei täyttänyt viinilaseja kertaakaan koko illallisen aikana. Soijaa oli vain yksi purkki, mikä oli isolle määrälle sushia ja neljälle henkilölle selkeästi liian vähän. Jouduimme hakemaan soijaa muista pöydistä. Tarjoilija tuli kysymään vasta noin 10-15 minuuttia ruuan saapumisen jälkeen, onko kaikki hyvin muttei siltikään täyttänyt tyhjiä viinilaseja... Olimme ainut seurue ravintolassa, joten olisi voinut kuvitella huomattavasti parempaa palvelua.

En välttämättä mene Korjaamon sushibaariin enään kertaakaan, vaikka sinällään ruoka oli maistuvaa ja tarjoilijan avustuksella valittu viini oli täydellinen valinta. Jopa "ketjun" muut ravintolat lyö tämän 6-0. Helsingissä on myös monia huomattavasti parempia sushiravintoloita, joissa palvelu pelaa oikealla tasolla. Hinnassa tosin harva päihittää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 21.12.2013
Betyg: 0

Testattiin kaverin kanssa grouponin tarjoussetti, joten hinta ei ainakaan päätä huimannut. Alkuun oli ihan kelpo misokeitto ja päälle 10 palaa sushia, joissa ei mitään valitettavaa. Lisäksi vihreää teetä. Palvelu ystävällistä ja kokemus ylipäänsä ihan mukiinmenevä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.11.2013
Betyg: 0

Meillä oli groupon-diili, johon kuului miso-keitot, 10 palan sushi-lajitelmat sekä vihreät teet. Misot saapuivat nopeasti, mutta susheja joduimme odottelemaan varmaan lähemmäs tunnin. Meidän jälkeemme ravintolaan saapui useampi pöytäseurue, jotka saivat ruokansa ennen meitä (vaikka olimme siis tilanneet jo ennen heidän saapumistaan). Tarjoilija pahoitteli kyllä asiaa. Itse sushi oli mautonta, ja merilevä sitkeää. En aio toista kertaa eksyä kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.11.2013
Betyg: 1

Nyt jäi joka osa-alueella niin paljon petrattavaa, että Korjaamon Sushibar + Winen käyntiä voi sanoa tämän vuoden huonoimmaksi ravintolakokemukseksi. Alkuun ottamamme edamame-pavut ja miso-keitot tulivat sentään vielä melko nopeasti ja ne maistuivat, mutta siitä suunta oli ainoastaan alaspäin.

Alkuruokien jälkeen odottelimme pääruokiamme, sushisettejä reilun kolmisen varttia. Lopulta kysyimme niistä, jolloin tämä valitettava ”unohtuminen” huomattiin. Meitä luvattiin hyvittää kahveilla sekä jälkiruoilla. Kun pääruoat saapuivat pöytäämme, pettymyksen fiilikset jatkuivat. Sushipalat olivat mauttomia, eivätkä vaikuttaneet kovin tuoreilta. Jälkiruokatilauksen yhteydessä selvisi, että alkuperäinen tarjous jälkiruoista ja kahveista olikin vaihtunut joko jälkiruokiin tai kahveihin. Aha. Otimme kolme palaa macaronseja. Ne olivat läpeensä kuivuneita, mutta makuyhdistelmät olivat sentään rohkeita.

Ravintolan tyyli on modernin vaalea ja pelkistetty. Sen sijaan viereisen tilan bändiluola on älytön: bändi treenaa niin, että musiikki lopettaa tehokkaasti kaiken keskustelun. Miljöö on siis kaikkea muuta kuin viihtyisä ja sopii lähinnä yksinäisille ruokailijoille, jotka pitävät kovasta metelistä, eivätkä keskustelua kaipaa.

Lopputulos: Helsingillä on tarjota muita ehdottomasti parempia ja tasapainoisempia, sushikokemuksia. Ei enää tänne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.10.2013
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsingfors - Route
0106668455
http://www.sushibar.fi