Lunch på gång

Ravintola Bihani Helsinki

nepalese
Betyg 4.2 / 5

Recensioner (37)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oikein suositeltava lounaspaikka. Hinnat olivat kohdallaan, ja annokset isoja ja maistuvia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 23.05.2017
Betyg: -1

Todella hyvää ruokaa ja positiivinen kokemus. Pitää mennä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 14.01.2017
Betyg: 0

Ravintola on siisti ja mukava, kelpaa erinomaisesti myös illallispaikaksi. Asiakaspalvelu oli mukavaa molempien työntekijöiden osalta ja ruokakin tuli melko nopeasti. Itse ruoka oli todella täyteläistä ja oikeasti hyvää. Ainoa miinus naan leivän kanssa tarjoillusta kastikkeesta joka oli todella pippurista eikä ollenkaan sellaista mitä muissa nepalilailissa. Suosittelen tätä paikkaa kuitenkin kaikille kokeiltavaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 16.10.2016
Betyg: 0

Lounas ystävän kanssa oli miellyttävä yllätys: ruoka oli erittäin maukasta, nepaliravintoloiden parhaimmistoa. Nepalitee kruunasi aterian. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Tänne palaamme uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.10.2016
Betyg: 0

Ihan hyvä lounas ja rapea ja hyvä naan-leipä. Oli useita vaihtoehtoja. Perusnepalilainen. Miinuksena se että soosi oli todella mautonta. Lisäyksenä se että kuittia ei tarjottu käteismaksun yhteydessä, enkä sitä muistanut pyytää. Tosin pitäisi kai se kirjoittaa ja antaa pyytämättäkin nykyään. Jokainen tehköön johtopäätöksensä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 02.09.2016
Betyg: 0

Tilasimme kotiin Woltin kautta - toimi loistavasti ja nopeasti! Ruoka oli erinomaista ja tandooriuunissa paistetut maistuivat oikeasti erilaisilta kuin muissa rivinepskuissa ja tulinen oli aidosti tulista. Täältä tilataan uudestaankin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.03.2016
Betyg: 0

Lämmittävää sielunruokaa. Tarjoiltu metallikiekoista kuin pitääkin. Samat soosit sekä alkuruuassa että ala cartessa mutta onneksi oli toinenkin kastike. Melkein nuolimme loputkin, aivan kaikkea kun ei naan-leivällä saanut. Leipä tuoretta, tuoresalaatti piristi tulisuutta ja riisiä tuotiin kysymättä lisää. Jhinge Machhako Ras (rapukeitto) vei vilut sisimmästä ja Sag aloo (peruna)ja malai kofta (kasvispyörykkä) sopivat kavissyöjille ja hellivät vatsaa. Palvelu toimi, muuta emme ujoina suomalaisina pyytäneetkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.01.2016
Betyg: 0

Tosi hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Suosittelen kaikille. Ruoka- ja juomavalikoima monipuolinen. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.11.2015
Betyg: 0

Kadulta syömään, sisällä kuuma. Varmemmaksi vakuudeksi tarjoiluhenkilö sulkee ulko-oven kun ilmastointilaitekin on kiinni. Hikistä.

Ruoaksi samosaa sekä kukhuro tikkaa. Ruoka tulee kunhan tarjoiluhenkilö kaverinsa kanssa juttelultaan kerkiää tuoda, keittiön väki jo hermostuu, sen verta vihaisia kilahduksia kellossa. Käytin aterimeni jo alkuruoan yhteydessä, uusi pari kirjaimellisesti nakataan pöydälle.

Ruoka perustason nepalilaista. Miinuksia paikan kuumuudesta sekä tarjoiluhenkilön epämääräisestä käytöksestä..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 28.08.2015
Betyg: 0

Todella hyvä lounaslista, söin valtavan annoksen kookoskerma-pangasiusta. Makuvivahteet tekevät tästä ravintolasta paremman kuin muut hintaluokan intialaiset ja nepalilaiset, vetää vertoja entiselle swagatamille.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 24.04.2015
Betyg: 0


Läge

Mannerheimintie 23, 00250 Helsingfors - Route
095885898
http://www.bihani.fi

Options