Jellona79

58 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (57)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Arkipäivän aamupala maksoi tyypillisen viikonloppubrunssin hinnan, mutta ei käytännössä eronnut normaalista hotelliaamupalasta. Toki jotkin ainekset, kuten mehu ja hillot, olivat keskimääräistä laadukkaamman oloisia, mutta valikoima oli kaiken kaikkiaan vähän suppeahko hintaan nähden. Esimerkiksi ne nettisivulla mainostetut "tuoreet makeat leipomukset" loistivat poissaolollaan, elleivät valmisdonitsin näköiset pallot sitten olleet niitä - ei tehnyt mieli maistaa. Sellaisia kuivia keksejä kyllä oli laatikkokaupalla... Samoin juusto- ja leikkelepöytä toi mieleen jonkun tavallisen keskitason hotellin aamupalan.

Ei nyt pidä kuitenkaan käsittää väärin. Aamupala oli ihan hyvä ja palvelu pelasi (mm. oma kahvikannu pöytään), mutta hinta vain tuntui suolaiselta, kun samaan hintaan saa monessa paikassa huomattavasti monipuolisemman brunssin, jossa on ehkä jotain mukavia yllätyksiäkin...

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 24€ Hinzugefügt: 27.10.2017
Note 0

Restaurant: Kissanviikset

Lammas ja siika olivat hyvää. Annoskoko oli järkevä, tosin jälkiruoka oli melkoinen tihru (mutta hyvän makuinen). Ravintolasali hieman ahtaan oloinen (joku voisi tosin sanoa että intiimi). Ruuan saaminen pöytään kesti tunnin, mutta onneksi odottaminen kannatti. Henkilökunta ystävällistä, mutta olisi voinut olla ehkä aavistuksen aktiivisempaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 30.10.2016
Note 0

Restaurant: Kissanviikset

Ruoka oli jopa maukkaampaa kuin odotin. Rosmariinilla maustettu lammas oli mureaa ja annoskin oli ihan järkevän kokoinen, ei mikään tihru. Myös vaimo kehui kovasti siika-annostaan. Jälkiruoka oli myös maukas, mutta koon puolesta sitten pieni pettymys. Suun sai toki makeaksi.

Ravintolasali oli varsin pieni ja naapuripöytien keskustelun kuuli helposti, sen verran tiukkaan pöydät oli aseteltu. Jonkun mielestä pieni ahtaus on jopa intiimiä, mutta itse tykkään ehkä tilavammasta miljööstä.

Henkilökunta oli aika perusystävällistä, mutta olisi ehkä voinut olla hieman aktiivisempaa, kun paikka kuitenkin yrittää profiloitua vähän laadukkaampana ruokapaikkana. Lauantai-iltana ruuan saaminen pöytään myös kesti kauan (saapumisesta aika tarkalleen tunti), mutta onneksi ruoka oli hartaudella tehty hyväksi - eli odottaminen oli sen arvoista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 30.10.2016
Note 0

Restaurant: Ristorante Italo

Spaghetti Bolognese oli hyvää. Jonkinlaisessa tarjouksessa annos oli, mutta ei kuitenkaan lounaslistalla. Ehkä se selittää hieman normaalia lounasta korkeamman hinnan. Alkusalaatti oli aika perinteinen, mutta tuoreen oloinen. Leivän päälle laitettava pesto oli maukasta.

Henkilökunnasta ei valittamista, jos nyt ei erityistä kiiteltävääkään. Kattoikkuna antoi mukavasti valoisuutta ja tekopuut sellaista ulkona syömisen tuntua, eli miljöö mielestäni ihan onnistunut.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.02.2016
Note 0

Restaurant: El Greco

Halloumsalaatti oli salaattilounaaksi hieman ylihinnoiteltu, etenkin kun paljon parempia salaatteja saa monesta paikasta 8-10 eurolla (juuri edellisellä viikolla söin paremman halloumsalaatin 8,6 eurolla). Kahvikaan ei kuulu lounaan hintaan, vaan siitä olisi pitänyt maksaa kaksi euroa lisää. Jos itse halloumia ei lasketa, niin annos oli hyvin tavallinen vihersalaatti, jossa oli kaiken kukkuraksi hyvin tavanomaista salaatinkastiketta, jonka vuoksi itse halloum ei juuri edes maistunut. Annokseen kuului kaksi siivua pullamaista ranskanleipää.

Palvelu oli nopeaa ja ruuan sai nopeasti, siitä ainoa plussa. Mutta salaatin normaalia korkeammalle hinnalle en löytänyt selitystä, ei ainakaan ruuan laadusta johtunut. Liekö ainoa syy se, että Monopoli-pelin arvokkain katu on nurkan takana.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 29.12.2015
Note 5

Restaurant: NOM Helsinki

Lounassalaatti (halloumsalaatti) oli kyllä rahan arvoinen, ihan parhaita lounassalaatteja mitä on viime aikoina syönyt. Hinta alle yhdeksän euroa ja pääosan salaatista sai koota itse suht runsaasta valikoimasta. Kokilta sai sitten lämpimät halloumit. Varmasti tulee käytyä toistekin, ainakin jos salaattia haluaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.12.2015
Note 0

Restaurant: Peroba Cafe

Oikein mainio brunssi alueella, jossa ei liikaa ole valinnanvaraa. Esillä olleet ruuat olivat kovasti makuuni ja etenkin pannukakut olivat suussa sulavia - niitä piti santsata ähkyäkin uhmaten. Pesee monet Helsingin keskustankin brunssit. Rakennus oli kodikas, vaikka ympäristö ei ehkä erityisen idyllinen.

Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin alkuruuhka oli melkoinen ja omasta mielestäni pöydät oli aseteltu hieman liian ahtaasti. Toki ymmärrän paineen saada mahdollisimman monta asiakaspaikkaa... Jos vaunujen kanssa mielii sisälle, niin suosittelen matkarattaita tai muuten kannettavaa mallia, sisälle kun ei pääse kuin lyhyiden portaiden kautta.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 22€ Hinzugefügt: 10.11.2015
Note 0

Restaurant: Satkar

Paikka ei sisustukseltaan ollut mitenkään ihmeellinen, mutta henkilökunta oli ystävällistä ja lamb tikka aivan mahtavan makuista. Lihakin oli todella laadukasta. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0

Mukava yksilöllinen kahvila kaukana pääteistä. Pidin vanhasta ruukkimiljööstä ja paikan sisustuksesta. Myös lounaaksi syömäni porkkanakeitto oli hyvää, kuten myös sen kyytipojaksi tarjottu leipä. Korvapuustit olivat kuivahkoja.

Parkkipaikka oli jotenkin sekava, sillä ennen sitä oli pysäköintikieltoalueen merkki. Ihmettelin myös henkilökunnan passiivisuutta. Tyttöjä pyöri tiskin takana vaikka kuinka monta, mutta ilmeisesti vain yhdellä oli lupa tai rohkeutta keskustella asiakkaan kanssa. Tämän yhden ollessa varattuna sai odotella kassalla, vaikka pöydän toisella puolella joku järjesteli pulloja kaappiin ja joku vain toimettomana seisoskeli. Liekö olleet jotain juuri aloittaneita kesätyöntekijöitä...?

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 23.06.2015
Note 0

Restaurant: Hämeenkylän Kartano

Paikka oli lauantai-iltana todella hiljainen, mutta ainakin sai syödä rauhassa. Hirvihampurilainen oli täyttävä ja maultaan ihan ok, ehkä turhan tavallinen (ja pekonit mielestäni aivan turhia). Talon suklaakakku sorbetilla oli puolestaan todella makoisa ja raikas.

Paikka on ilmeisesti remontoitu viime aikoina ja sen kyllä huomaa, kalusteet ja pinnat uuden veroisia. Lastenhoitohuoneessa olisi voinut olla tuoli imettämistä varten, nyt sen joutui sinne itse kantamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 13.05.2015
Note 0


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites