Öffnet um 11:00

NOM Helsinki

Note 3 / 5

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounassalaatti (halloumsalaatti) oli kyllä rahan arvoinen, ihan parhaita lounassalaatteja mitä on viime aikoina syönyt. Hinta alle yhdeksän euroa ja pääosan salaatista sai koota itse suht runsaasta valikoimasta. Kokilta sai sitten lämpimät halloumit. Varmasti tulee käytyä toistekin, ainakin jos salaattia haluaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.12.2015
Note 0

Paikka on lähellä duunia mutta osaksi arvostelujen takia käymättä. Tänään päätin mennä lounaalle mutta Nomin nettisivut ei toimi lainkaan ja Facebookissa ei ole lounaslistaa. Se siitä. Arvostelut näköjään pakolisia vaikka en voikaan tietää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.08.2015
Note 0

Lämpimissä kasviksissa oli aito maku tallella. mutta olisikohan lohi ollut pakastettua, kun kalan mehevyys ei tullut esiin? Sienikastikkeesta puuttui jokin, mutten tiedä oliko säästelty kermassa, työvaiheissa vai sipulissa. Suuhun jäi maitomainen maku seuraavaan hampaidenpesuun saakka. (Heti tulee mieleen 3 referenssiä, joissa samoilla nimikkeillä saa maukasta samaan lounashintaan.)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.07.2015
Note 0

Ravintola oli käynti kerralla lähes tyhjä. Palvelu oikein ystävällistä ja ruoka erinomaista. Hieno ja siisti paikka! Meidän porukalle jäi oikein hyvä kuva paikasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 09.12.2014
Note 0

Kävin ensimmäistä kertaa. Ravintola oli ihan tyhjä vähän ennen kello kuutta, mikä ei tietenkään ollut hyvä merkki. Palvelu oli kuitenkin erinomaista ja ruoka todella hyvää. Kokeilimme maisteluannosta ja punajuuri-halloumihampurilasta. Annoksissa oli kaikki kohdillaan ja ruokaa oli tarpeeksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 26.11.2014
Note 0

Tänään Gastro NOM Helsingin lounaslistalla oli teriyaki-lohta. Annos oli lihaosuudeltaan todella pieni ja salaattipöydässä vain vihreää lehtisalaattia tarjolla.

NOM ei ole millään käyntikerrallani tarjonnut mitään erityistä maku- tai ruokaelämystä, vaan mainospuheista poiketen taso on normaalia Amica-tasoa vertauskuvan huonommassa merkityksessä. Annokset ovat ylihintaisia kokoonsa nähden sekä, kuten jo edellä mainittu, lihaosuudeltaan pieniä.

Annosten maku on hyvin neutraali, jopa reippaasti alle normaalin lounastason.

Annokset tarjoillaan useimmiten oudoista astioista, jotka lienevät jotenkin streetfood-tyylisiä, mutta hyvin epäkäytännöllisiä tarkoitukseensa. Tänään lohiannos koottiin laittamalla kivisen keittokulhon pohjalle riisiä, paistettuja kasviksia sekä päälle lohta. Eli kiinteää ruokaa keittokulhosta haarukan ja veitsen kanssa.

Salaattipöytä niinikään on aneeminen, sillä salaatti on vain pelkkää vihreää lehtisalaattia, tosin joskus lisukkeina on sipulia, siemeniä tms., mutta odottaisin kuitenkin myös kurkkua ja tomaattia vähintään.

Kerta kerran jälkeen ravintolassa on myös hyvin vahva keittiön käry, mikä tarttuu vaatteisiin.

Tästä lähtien lounaansa joutuu etsimään muualta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.10.2014
Note 0

Käynyt täällä vain lounaalla, mutta joka kerta olen lähtenyt tyytyväisenä. Palvelu todella ystävällistä. Ruoka ei ole koskaan pettänyt, vaan on hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.10.2014
Note 0

Veikkaan että tämä paikka toimii paremmin lounasmestana. Chorizo-cheddar tortilla oli kuiva ja cheddar tortillan sisällä oli sitä samaa "aamupala" juustoa mitä saa lähikaupasta. Ruoka meni alas, mutta paikasta on kyllä street food kaukana. Palvelussa ei mitään moitittavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 24.09.2014
Note 0

NOM:sta olen kuullut yllättävän vähän, ainakin naapurinsa jalkoihin se on ystävieni puheissa jäänyt. Otetaanpa testiin, niin kuulopuheet muuttuvat tiedoksi.

Glaseerattu possunkylki uunijuureksilla on toimistotyöläiselle varma valinta. Sen avulla jaksaa taas pyöritellä aivonystyröitä ja odotella seuraavan palaverin alkua. Annos oli sekä maukas että komean kokoinen. Glaseeraus oli onnistunut täydellisesti, liha oli erinomaista ja soosi herkullista. Uunijuurekset komppasivat hyvin mehevän makoisaa possua. Nam! Ei kun NOM!

Alkupalapöydän salaatti oli vihreän eri sävyillä ryyditettyä versiota, mutta sitä voi kivasti tuunata paahdetulla sipulilla ja pähkinöillä. Leipää ja levitettäkin saa. Jälkkärin sai ainakin testipäivänä vain 1,5 eurolla, jolloin tarjousta ei vain voi jättää käyttämättä. Suklaakakkupala kahvin kanssa päätti erinomaisen lounaan.

Paikka on samaa tyyliä kuin alueen muutkin paikat: valoisa ja avara. Avaruus on tärkeä, kun yläkerran välillisen verotuksen asiantuntijat ja muut luomakunnan perintöprinssit päästetään lounastamaan ja tyhjä tila alkaa täyttyä.

Yhden lounaskerran perusteella NOM hyppäsi jakamaan alueen ykkösraflan paikkaa. Naapurinsa se tosin voitti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 16.09.2014
Note 0

Pekonihampurilainen vei kielen mennessään, seesamranskalaiset eivät ihan vakuuttaneet, olisin toivonut ranskalaisille jonkun maustetun majoneesin. Sisustukseltaan paikka on hieman liian hallimainen streetfood ravintolaksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 12.09.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Töölönlahdenkatu 3, 00100 Helsinki - Route
+358 40 631 8411
http://www.restaurantnom.fi

Options