Brunch jetzt erhältlich

Peroba Cafe

Note 4.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei
Diät

Bewertungen (21)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Olen käynyt täällä useampaan kertaan lounaalla ja harvemmin on saanut pettyä. Hyvä salaattipöytä, maittavat lounasvaihtoehdot sekä jälkiruoka. Paikoitellen olen kokeillut myös keittovaihtoehtoa, mutta se on normaalin lounashinnan päälle lisämaksusta. Henkilökunta on ollut aina ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 12.02.2018
Note 0

Kävin arkiaamiaisella. Ihan mukavasti oli 9 euron hintaan tarjolla perussyötävää: leipää, lisukkeita, puuroa ja rahkaa. Ja miljööhän on huippu. Palvelu/kohtelu ei sitten niinkään. Ravintola oli tyhjillään aamiaisajan jälkeen, mutta henkilökunta antoi ymmärtää, että voisi poistua siihen mennessä, kun lounas alkaa eli klo 10.30. Mainittua lounashärdelliä ei kuitenkaan näkynyt ja pöydät olivat tyhjillään, joten hyvin mahtui istumaan rauhassa ja tekemään hieman töitä samalla.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 9€ Hinzugefügt: 26.07.2017
Note 0

Täällä on tullut jo useita kertoja käytyä, sekä brunssilla että lounaalla. Ruokaan ei ole tarvinnut pettyä. Miljöö on loistava ja henkilökunta on aina ollut hyväntuulista. Helmi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 02.08.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Todella hyvä brunssi! Kaikki ruuat olivat tuoreita ja maistuivat erittäin hyvin, pannukakku oli todellakin suussa sulavaa. Bonuksena oli tarjolla laaja valikoima gluteenitomia ja laktoositomia ruokia. Myös miljöö on todella kiva - panostettu on yksityiskohtiin (esim. pöydämme vieressä oli takalle asetettut tarkkaan valittuja vanhoja kirjoja). Palvelu on ystävällista ja lapsetkin otetaan hyvin huomioon. Paikka on kuitenkin niin suosittu, että kannattaa varautua pieniin "alkuruuhkin" jokaisen kattauksen alussa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.04.2016
Note 0

Brunssi. HYvää peruslaatua, ei mitään erityisen ihmeellistä, mutta kivassa miljöössä perusruokakin toimii erinomaisesti :) Palvelussa tai muussakaan ei mitään valittamista.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 22€ Hinzugefügt: 28.02.2016
Note 0

Oikein mainio brunssi alueella, jossa ei liikaa ole valinnanvaraa. Esillä olleet ruuat olivat kovasti makuuni ja etenkin pannukakut olivat suussa sulavia - niitä piti santsata ähkyäkin uhmaten. Pesee monet Helsingin keskustankin brunssit. Rakennus oli kodikas, vaikka ympäristö ei ehkä erityisen idyllinen.

Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin alkuruuhka oli melkoinen ja omasta mielestäni pöydät oli aseteltu hieman liian ahtaasti. Toki ymmärrän paineen saada mahdollisimman monta asiakaspaikkaa... Jos vaunujen kanssa mielii sisälle, niin suosittelen matkarattaita tai muuten kannettavaa mallia, sisälle kun ei pääse kuin lyhyiden portaiden kautta.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 22€ Hinzugefügt: 10.11.2015
Note 0

Kauniisti esille pantua kotiruokaa huvilamiljöössä.

Lounasruoka on kohtuullisen laadukasta kuten hinnasta sopii olettaa. Isoja pöytiä, joihin sopii jopa 6-8 henkeä. Sopii ehkä mieluummin lounastilaisuuksien järjestämiseen kuin itsenäiseen lounastamiseen.

Miinusta korkeasta hinnasta suhteessa siihen, että tämä ei ole mikään "syö kaikkea niin paljon kuin jaksat"-buffetti. Akustiikkaa heikentää äänen kajahtelu kovista pinnoista.

Pysäköintitilaa rajoitetusti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 27.10.2015
Note 0

Hyvä lounas, mukavassa miljöössä. Hinnan nosto 11 euroon hieman harmittaa. Harmitusta lisää viime aikaiset buffet rajoitukset: mm. vain yksi kievinkana per ruokailija, lisämaksu seuraavasta 2e! Nälkä jäi viime kerrasta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 26.10.2015
Note 0

Brunssi on erittäin hyvä, mutta loistavan paikasta tekee miljöö. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 01.08.2015
Note 0

Erinomainen ensikokemus. Lounas hinta/laatusuhteessa Leppävaaran huippua.
Löysin tämä eat.fi haun avulla. Harmi, etten löytänyt tätä, kun viime Jouluna hain Joululounas paikkaa. Palveluhenkilökunta lohdutti, että kohtahan se Joulukin on jo ovella. Upeata!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.05.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Laturinkuja 10, 02600 Espoo - Route
040 3503075
http://www.perobacafe.fi

Options