Avautuu 10:00

Kahvila Voilá

leivonnaisia, lounasta
Arvosana 4 / 5

Kanneltalossa toimii kahvila- ja lounasravintola Voilá, joka huolehtii myös esitysten väliaikatarjoilusta.

Kahvilassa toimii myös Pitopalvelu Voilá, jonka kautta on mahdollista järjestää catering-palvelua tilaisuuksiin, kokouksiin ja esitysten väliajoille.


Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aulabaari.
Kanneltalo. Kaikenlaista kulttuuritoimintaa. Aulan kahvila näyttää Helsingin kaupungin toimitilan aulan kahvilalta. Sisältö kiinnostaa näkymää enemmän.

Olen joskus heilunut paikalla lounasajan jälkeen, nyt osuu oikein. Keittolounas 7,50€, kiinteä 8. Listaa ei lue, uunissa on kuulemma porsaanfilettä. Päälle tulee kantarellikastiketta. Se on hyvä.

Salaattipöydässä ihan perusjutut purkeista. Olisikohan suolakurkut olleet omavalmisteisia hmm. Leipäkin pussikamaa, siihen en koske tänään. Annos laitetaan valmiiksi, perunoiden määrä kysytään. Kivaa.

Erinomaista lihaa, hyvin perinteisesti maustettua. Potaatit myös. Kantarellisoosi maistuu hyvin, ehkä siinä jotain edgeä voisi enemmänkin olla. Minun makuuni. Kaiken kaikkiaan kuitenkin loistava annos sopivaan hintaan.

Kahvia ja pikkuleipää. Omatekoista, kuulemma voihin. Hyvää on kyllä. Kuten myös palvelu. Paikallishuutajia toki käy sekoilemassa, kuten aina näissä kaupungin mestoissa. Vaikkei palvelutalo olekaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki - Reitti
(09) 310 32422
http://www.kanneltalo.fi/kahvila

Vaihtoehtoisia ravintoloita