Avautuu 08:00

Ravintola Rumpu, Kannelmäki

lounas, buffet, aamiainen
Arvosana 3.8 / 5

Ravintola Rumpu on kotiruokaan ja rentoon palveluun panostava lounasravintola ja kahvila Helsingissä. Ravintola sijaitsee Rumpupolun palvelutalon yhteydessä Kannelmäessä (Klaneettitie 10). Ravintola on avoinna kaikille !

Avaamme ovet klo 8.00 aamiaisella ja klo 10.30 laitamme herkullisen buffetlounaan esille. Ravintola Rummun puitteet soveltuvat hyvin myös yksityis- ja yritystilaisuuksiin sekä yhtiökokouksien, yms... järjestämiseen. Pitopalvelumme kautta voit tilata ruoat myös vaikka työpaikallesi koko porukalle.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Etsin Kannelmäestä sopivaa lounaspaikkaa töiden lomassa. Tilat olivat kohtuullisen siistit, mutta muistuttivat palvelutalon läheisyydestä. Ruoka oli hyvin laitosmaista ja melko mautonta. Salaattipöytä melko suppea, esimerkiksi mitään proteiinin lähdettä ollut tarjolla. Ruokailin kahtena päivänä, enkä todennäköisesti mene näiden kokemusten perusteella uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.10.2014
Arvosana: 0

Lounas oli hyvää suomalaista ruokaa, kunhan ei järin laajaa salaattipuolta odota. Tilat eivät ole mitkään erityisen viihtyisät, mutta toimii kyllä. Henkilökunta on erittäin palvelualtista ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.11.2013
Arvosana: 0

Isoäitini kutsui minut lounaalle palvelutalon alakerrassa olevaan lounasravintolaan. Ennakko-odotukset eivät olleet kovinkaan kummoisia, toisaalta en ollut ennen ruokaillut palvelutalossa. Lounas buffetissa oli perus kotiruoka eväät lisättynä jälkiruoalla. Asiakkaana oli lähitomistojen väkeä sekä tietysti palvelutalon asukkaita. Hämmästeltyäni palvelua jolla henkilökunta auttoi rollaattori-mummoille ruota pöytiin ja ihmeeteltyäni ruoan hyvää makua, on pakko todeta että täällä kaikki viihtyvät. Kyllä meidän mummon kelpaa nauttia eläkepäivistä

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.11.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Klaneettitie 10, 00420 Helsinki - Reitti
050-4433141
http://www.ravintolarumpu.fi