OsmoS

67 arvostelua

Ravintolaan mennessä on nälkä, poistuessa pitää olla sekä kylläinen että tyytyväinen olo. Lompakko taasen ei saa olla liian paljon kevyempi kuin tullessa.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (66)

Ravintola: Shahrazad Restaurant Libanonilainen ravintola

Hyvä lounaspaikka Herttoniemessä. Kävin Offerilla-tarjouksen innoittamana kokeilemassa lähi-itätyylisen lounasbuffetin.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli kiitettävän monipuolisesti tarjolla, myös salaattipuolella. Alkukeitossa oli potkuakin, mutta muuhun ruokaan olisin kaivannut hieman rohkeampaa maustamista. Kaikki oli kuitenkin vähintään hyvää, ellei erinomaista (haudutettu kala oli suussasulavaa). Erityisesti tarjolla ollut leipä ja humukset olivat erinomaisia.

Tilat ovat isot ja siistit, täällä söisi helposti isompikin porukka mukavasti. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista.

Hinta Offerillan kautta 8 euroa, normaali hinta 10,90.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.09.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Bambino Erinomainen pizzeria

Erinomaista pizzaa yllättävästä paikasta. Paikalla on aiemminkin ollut pizzeria/kebabila, mutta Bambino on ollut pystyssä vasta vähän aikaa ja laatuero edelliseen on huimaava.

Pizzat ovat erinomaisia, täytteet maukkaita ja monipuolisia sekä tilat erittäin siistit. Olen kahdesti jo pizzan tilannut paikasta, ja ne ovat olleet aivan parhaita syömiäni pizzoja.

Henkilökunta on myös palvelualtista ja mukavia.

Paikka löytyy myös Pizza-Onlinesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.09.2018
Arvosana: 0

Ravintola: THAI ORCHID ITIS thai ja asiaanlainen

Erinomainen thaimaalainen/sushipaikka. Kävin veljeni kanssa syömässä lounasbuffetin Offerilla-tarjouksen kautta (hinta 10 €/hlö, normaali 12,90-14,90 €/hlö).

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, maukkaita ja valikoima oli suhteellisen laaja. Parempia olen syönyt vain parissa (buffet)paikassa. Lämpimät ruuat olivat erinomaisia, parhaita syömiäni. Vahvat, selkeät maut ja monipuoliset vaihtoehdot. Kerrankin myös kevätkääryleet olivat herkullisia, isoja ja maukkaita. Ja keitto (Jääw hon), ai että se oli herkullista, heittämällä parasta syömääni! Kävin lounasajan loppupuolella, niin ainoastaan frittikana oli hieman keskimääräistä huonompaa (tuntui siltä, että sitä oli jäänyt).

Paikka on erittäin viihtyisä ja rauhallinen, ainakin torstaina lounasaikaan. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, muttei kuitenkaan tuppautuvaa. Plussana myös se, että buffetin yhteydessä oli lappu muistuttamassa ihmisiä välttämään ruokahävikkiä ("älkää ottako enemmän ruokaa kuin mitä jaksatte syödä").

Suosittelen erittäin lämpimästi, täällä täytyy käydä toistekin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Kong Fu Zi aasialainen ravintola

Vallan mainio sushipaikka. Kong Fu Zi sijaitsee Konalassa mm. autoliikkeiden, Motonetin ja IKHn naapurissa, joten ensimmäisenä ei ehkä tulisi mieleen laadukas itämainen lounaspaikka. Ravintola yllätti kuitenkin positiivisesti.

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, laadukkaita, laaja valikoima, jatkuvasti tuotiin pieniä satseja uusia tarjolle. Lämpimät ruuat olivat myös hyviä, eivät aivan erinomaisia (keitto erittäin hyvä, oikeasti mausteinen). Plussaa kanatikusta, oli maukasta! Frittikana sen sijaan oli hieman epäonnistunutta, kuivahkoa.

Kävin lounaalla puolenpäivän aikoihin, jolloin muitakin lounastajia oli aika paljon. Melutaso pysyi kuitenkin varsin maltillisena, ja vaikka ravintola saattaa käydä äkkiä hieman ahtaaksi (paljon pöytiä pienehkössä tilassa), tila toimii ja on viihtyisä.

Suosittelen vahvasti kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Memphis Hesari burgerravintola

Kävin veljeni kanssa testaamassa Syö10-tarjouksen, Bacon Cheese Burgerin. Annos oli kohtuullisen kokoinen, ei nälkä jäänyt. Ikävä kyllä maku ei ollut erityisen hyvä, ranskalaiset olivat kohtuulliset mutta aika jauhoiset, hampurilainen oli ihan ok, mutta vähän pliisu kokonaisuus. Olisi kaivannut vahvemman pihvin (tai ehkä vähän paremman kastikkeen tuomaan säväystä). Pihvi ihan hyvänmakuinen, muttei ollut kyllä pyydetty (ja "hyväksytty") medium miinus.

Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista, vähän joutui odottamaan (koska oli paljon muitakin syömässä), siitä sai "korvauksena" lasillisen popkornia eturuuaksi.

Kokonaisuutena hyvin tasapaksua keskitasoa, en usko että tulee toiste käytyä.


Hinta aterialla tosiaan 10 euroa tarjouskampanjassa, täysin vastaavaa tuotetta ei listalla normaalisti ole mutta normaalien hampurilaisaterioiden hinta on n. 17 €. Kympin hintaan ihan ok (tosin paljon parempiakin tarjouksia löytyy), jos hinta olisi lähempänä 17 euroa niin olisi pahasti ylihinnoiteltu. Miinusta myös siitä, että vesi maksoi euron, eikä tästä varoitettu selkeästi. Tämä lopulta nippanappa keikauttaa hinta/laatusuhteen pikkuisen miinukselle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 19.04.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Luckiefun's Myyrmanni Sushia ja kiinalaista

Erinomainen sushipaikka hassulla paikalla. Kävin veljeni kanssa vihdoin testaamassa Luckiefun'sin lounasbuffetin.

Ruoka oli todella hyvää. Susheja oli todella laaja valikoima ja kaikki maistamani olivat erinomaisia, lähellä parhaita maistamiani. Myös erikoisempia susheja (kuten maissigunkan ja uppopaistettu maki) oli ilahduttavasti tarjolla. Lämpimät ruuat olivat myös todella hyviä, toki tulisuutta olisi saanut olla (jo lähtökohtaisesti enemmän) parissa ruokalajissa.

Paikkana Luckiefun's on kaksijakoinen. Toisaalta (kun ei ollut paljoa ihmisiä liikkeellä) tilaa oli ihan hyvin ja paikka oli viihtyisä, mutta toisaalta ärsyttävä. Luckiefun's sijaitsee turhauttavalla paikalla keskellä Myyrmannin Ravintolamaailmaa, joten sen joka puolella on muita ravintoloita ja se luo hieman "sekamelska"-fiiliksen. Lisäksi (ensimmäistä kertaa mennessä) ärsytti, kun ei heti nähnyt mistä ravintolaan itseasiassa pääsee, vaan piti kiertää käytännössä toiselle puolelle koko Ravintolamaailmaa kuin mistä Luckiefun'sin ekaa kertaa pystyy selvästi näkemään.

Kaikkiaan kuitenkin mukava paikka, ja henkilökunta (pienistä kieliongelmista huolimatta) ystävällistä ja palvelualtista.

Bufferin hinta on normaalisti 12,90 € (sushin kera, ilman muistaakseni 10,90 €), käydessäni oli joku -10 % tarjouskampanja. Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 07.03.2018
Arvosana: 0

Ravintola: KultaLeopardi kiinalaista

Tyydyttävä buffet. Kävin syömässä Let's Deal/Offerilla -tarjousbuffetin paikassa (normaalihinta n. 12 €). Olin liikkeellä torstaina vähän lounasajan loppumisen jälkeen, muita syöjiä ei juurikaan ollut.

Ruoka oli kohtuullista. Buffetiin kuului normaaleiden itämaisten ruokalajien (frittikana, sika-, kana- ja nautakastikkeet, alkukeitto yms.) lisäksi sushit. Lämpimät ruuat olivat hyviä, sika ehkä erottuvin koska oli oikeasti suht vahvasti maustettua. Ikävä kyllä ruuat olivat pääosin hieman seisseen oloisia. Sushit olivat jotensakin pettymys, valikoima todella kapea eikä uutta juuri kuulunut sinä aikana, kun olin syömässä.

Paikkana Kultaleopardi oli hyvä, mukava penkit ja rauhallinen sisustus.

Jos tämä sijaitsisi yhtään vilkkaammalla (=enemmän muita ruokapaikkoja), ei tällä tasolla pärjäisi. Pitää ehkä antaa joskus toinen mahdollisuus, tosin aika epätodennäköistä että näillä suunnilla ihan kauheasti liikun ruokailun merkeissä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 26.02.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Lave Ravintola Välimerellistä ruokaa

Hyvä välimerellinen lounaspaikka. Kävin avajaistarjouksen rohkaisemana testaamassa lounasbuffetin.

Ruokalajeina oli mm. paneroitu kala, jauhelihamureke ja täytetyt paprikat. Lisäksi oli mm. riisiä, falafel-pullia, viininlehtikääryleitä ja fetasalaattia. Kaikkiaan oikein monipuolinen ja hyvänmakuinen tarjonta, erityisesti kala kastikkeineen oli erinomaista. Alkukeittona ollut sienikeitto oli todella hyvää. Hieman olisin kaivannut rohkeampia mausteita, mutta toisaalta mauisteita oli mukavasti tarjolla omaan maustamiseenkin.

Paikkana Lave on mukava, sisustutus on yksinkertaista ja siistiä. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista, mm. leipää sain tuoreena suoraan pöytään, kun ei just hakiessani sattunut olemaan tarjolla.

Avajaistarjouksena lounas maksoi 7,50, normaalihinta on 9,90. Suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.02.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Sunny Bay kiinalainen ravintola

Hyvä joskin hieman vaihteleva lounaspaikka.

Olen nyt kahdesti käynyt testaamassa paikan sushilounaan (viimeksi viikko sitten). "Perusitämaiset" ruokalajit ovat hyviä, joskaan eivät erinomaisia (hieman "pliisuja). Sushit ovat hieman vaihdelleet, ensimmäisellä kerralla olivat hyviä, toisella hieman seisseen oloisia (ja valikoima hieman kapea). Loppupäästä syömistäni tuli tuoreitakin lisää, ja olivat kyllä hyviä. Ehdottomasti plussaa jäätelöstä jälkiruokana (vaikkei ollutkaan mansikkaa tarjolla).

Paikkana Sunny Bay on erinomainen, sisustus on mukava, taustamusiikki sopivan hiljaista ja rauhallista ja sijainti oikein passeli (lähellä Rautatieasemaa/Elielin toria, mutta sen verran sivussa että esim. ohikulkijoita ei liikaa). Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelualtista, kertoivat myös siitä jos kohta oli tulossa jotain uutta tarjolle.

Itse käytin Let's Deal/Offerilla tarjousta, normaalihinta on päälle 10 euroa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.02.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Rune's Ravintola eurooppalaista

Syö Helsinki 10 € -tarjous testattu, toimii.

Kävin syömässä Syö10-tarjouksessa olleen nautaburgerin. Burgeri oli kokonaisuudessaan oikein hyvä. Pihvi oli ihanan medium- (ei kysytty haluttua kypsyysastetta, joten jos jostain syystä tykkää kypsästä, kannattaa sanoa tilattaessa) ja muut ainekset ihan hyviä, joskin aavistuksen epätasapainoisia (hieman "keinuva" burger, kastike toispuoleinen).

Lisukeperunat olivat oikein hyviä, kuumia ja rapsakoita.

Kävin arki-iltapäivänä kolmen nurkilla syömässä, ravintolassa ei ollut juuri muita ruokailijoita. Tilana erittäin siisti paikka, uskoisin pysyvän myös suht rauhallisena, vaikka olisi enemmänkin porukkaa. Muutama oluthana, joissa myös "peruskaljaa" parempia vaihtoehtoja, siitäkin plussaa.

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelualtista, eivät kuitenkaan tuputtavia.

Kokonaisuutena 10 euron hintaan erinomainen setti, normaalihintaan (17 €) hyvä ateria, vaatisi hieman vielä panostusta burgeriin kokonaisuutena (tai vaikka vähän monipuolisemmat lisukkeet ja majoneesin/vast) kylkeen, jotta nousisi erinomaiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.02.2018
Arvosana: 0


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit