Keittiö auki

Makuja

Arvosana 3.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (6)

Ällistyttävän hyvää palvelua. Käyn ravintolassa melko usein lounaalla. Tänään olin ällistynyt hyvästä palvelusta. Kysyttyäni noutopöydän ääressä, onko missään sushissa tonnikalaa, minulle tuotiin pyytämättä pöytään kolme tonnikala-nigiriä. Sushit vaikuttavat ravintolassa tuoreilta ja henkilökunnan asenne on kohdallaan. Nigireiden huolelliseen leikkaukseen voisi kiinnittää vähän enemmän huomiota.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 20.02.2018
Arvosana: 0

Makujan lounasbuffet oli iloinen yllätys. Buffetista saa salaattia, misokeittoa, sushia ja lämmintä ruokaa. Salaatti ei ollut kovin erikoinen kokemus ja lämmin ruoka oli peruskiinalaisen tasoa.
Mutta misokeitto oli hyvää ja sushi suorastaan loistavaa. Harvoin olen saanut näin hyvää sushia ihan tavallisesta aasialaisen ravintolan lounasbuffetista. Kala oli maukasta ja mehevää ja riisi maistui tuoreelta eikä ollut yhtään paakkuuntunutta. Jälkiruoaksi oli mangosmoothie, joka oli ihan hyvä muttei mitenkään erikoinen.
Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelualtista vaikkeivät välttämättä puhukaan suomea kovin hyvin.
Suosittelen Makujaa ehdottomasti lounasravintolaksi jo pelkästään sushin takia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 06.11.2017
Arvosana: 0

Sushibuffet on laadukas, monipuolinen ja etenkin lounasaikaan hyvin kohtuuhintainen. Olen toistamiseen käynyt täällä kumppanini kanssa nauttimassa sushibuffetista, ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Valikoima on laaja, jopa kokeellinen. Hienostuneen yksinkertaisen sushin metsästäjälle paikka ei siis ehkä ole omiaan. Muille noutopöydästä löytyy paljon erilaista maistettavaa, ja tarjoilua täydennetään hyvään tahtiin. Raaka-aineet ovat vaikuttaneet laadukkailta, ja viime käynnillä jopa erityisen tuoreilta ja hyviltä. Palat eivät ole liian suuria, ehkäpä keskikokoa, eivätkä mitenkään huolettomasti tehdyn oloisia.
Tarjolla on myös lämmintä ruokaa, jota en ole kokeillut, mutta se näyttää ja tuoksuu kyllä aivan hyvältä. Sen kierto ei kenties ole yhtä nopeaa kuin sushin. Pöydän päästä löytyvät tuoreet hedelmät ja haudutettu tee ovat hyvin maistuneet.
Palvelu on ollut ystävällistä, tosin asiakaskontaktia on vain vähän ruokaa itse noudettaessa. Tyhjenneitä asiakaspaikkoja voisi pyrkiä siivoamaan hieman nopeammin, vaikka ei olisikaan ruuhka-aika. Vapaat paikat ovat olleet aina siistejä.
Ison ja avaran tilan sisustus on hillitty, mutta ei aivan monotoninen (vrt. Han-Ko-ravintolat). Puupinnat tuovat lämpöä, ja kohtuullisella määrällä viherkasveja on saatu aikaan miellyttävä, paikoin melkein puutarhamainen tunnelma. Laskettu rimakatto vähentää miellyttävästi tilan kaikua. Muutoinkin paikka on rauhallinen, etenkin vilkkaaseen sijaintiin nähden.
Buffet on laajuuteen ja laatuun nähden edullinen, etenkin kun lounashinnoittelu jatkuu peräti kello 16 asti. Olen suositellut paikkaa tuttavilleni, ja huonoja puolia ei juuri ole, ylensyönnin riskiä luukuunottamatta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 08.02.2017
Arvosana: 0

Korkealaatuinen sushibuffet aivan keskustassa. Saavuimme paikalle puolta tuntia ennen sulkemisaikaa, henkilökunta oli todella ihanaa ja saimme alennusta kun kello oli sen verran ettei valikoimaa buffetissa ollut enää paljoa. Otimme takeawaynä sushia ja toiseen laatikkoon lämpimiä nuudeleita. Sijainti loistava ja ympäristö muutenkin ravintolassa miellyttävä. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.12.2016
Arvosana: 0

Heikko tasoinen sushi-buffetti. Riisin maku kuvottava, soija imelää ja jotenkin hämärän makuista.
Erikoinen tilanne ravintolassa tapahtui, kun lapseni tipautti vahingossa lautasen. Uutta sushi-settiä ottaessamme, ravintolan takahuoneesta säntäsi paikalle kiihtynyt mies, joka vaati vaihtamaan lautasemme toisiin, halvempiin, ja moitti meitä äänekkäästi siitä, ettemme olleet tulleet pyytämään anteeksi lautasen rikkomista. Tarjoilijalle olimme jo lautasen rikkoutumista pahoitelleet. Se ei näemmä riittänyt.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 12.10.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.06.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Fredrikinkatu 46, 00100 Helsinki - Reitti
0440570015
http://www.ravintolamakuja.fi/