Keittiö auki

Take Sushi

sushiravintola
Arvosana 3.8 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Menimme sushille elokuvaa odotellessa. Paikan muovisuus heratti ennakkoluuloja, mutta sushit olivatkin ihan herkullisia. Ei todellakaan taivasta hipovia vaan perus tasoa jota saa monesta muustakin paikasta.
Hinta/laatu suhde on parempi kuin monessa muussa paikasta. Jaoimme yhden menuun, joka sisalsi 18kpl erilaisia susheja ja sen hinta oli noin 16. Huom: settiin kuuluu tuore tonnikala!

Ainoa miinus on palvelun hitaudessa. Paikalla oli yksi tyontekija pyorittamassa koko hommaa. Meita edeltava porukka oli odottanut yli puoltuntia ennen kuin sai Miso keittoja ja teen. Sushit he ehtivat hotkasta juuri ennen kuin juoksivat leffaan.
Meidan tilaus ei ollut nopeampi. Vaikka saavuimme tuntia ennen leffaa, ehdimme juuri ja juuri ajoissa salin oville. Ja sushin popsiminen ei kauan kesta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 22.02.2016
Arvosana: 0

Todella hyvää, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: 0

Erittäin hyvää ja tuoreen makuista sushia. Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Tilat siistit ja viihtyisät. Vaikea keksiä kenelle tätä ei suosittelisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Ihmettelen miten paikassa on aina niin hiljaista. Ravintolan tyyli on kovin muovisen pop japani, mutta ruoka on mielestäni todella hyvää. Keskustan paikaksi oikein menevä hinta/laatu :) Myyjä on aina ystävällinen vaik ei suomea juuri puhukkaan :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 23.12.2014
Arvosana: 0

Nam, niin hyvä sushit ja erittäin ystävällistä palvelua. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 12.12.2014
Arvosana: 0

: Tuskin olisimme tänne tulleet ilman Group-on-tarjousta. Melko huomaamaton paikka tennispalatsin 2. kerroksessa. Erittäin yksinkertainen sisustus: puupenkkejä ja –pöytiä. Taustalla japanilaista musiikkia. Olimme ainoat asiakkaat. Huonosti suomea ymmärtävä nuori nainen otti tilauksemme vastaa. Saimme aluksi miso-keittoa ja vihreää teetä. Miso oli maukasta eikä ollut liian suolaista. Pian tuli 18 kappaleen sushi-lajitelmat kummallekin. Annokset oli kauniisti aseteltu puulautaselle. Koska emme ole erityisiä riisin ystäviä, otimme joistakin suupaloista vain kalan, ja riisiä jäi syömättä. Tästä huolimatta nälkä lähti. Kalat olivat herkullisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.12.2014
Arvosana: 0

Siisti sushipaikka, sushit kelvollisia, tarpeeksi pieniä ja sopivan lämpöisiä. Paikka usein tyhjänä, sisustus hieman kolkko. Mutta sushi hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.12.2014
Arvosana: 0

Siisti ja helppo paikka. Sushit tuoreita ja raikkaita. Pienimpään menuun kuului jo kivasti erilaisia makuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 29.08.2014
Arvosana: 0

Aiemmin mua aina epäilytti kun paikka vaikutti olevan usein aika tyhjänä (hyvin mahdollista myös että olin liikkeellä aina just hiljasimpaan aikaan?), mutta uskalsin vihdoin mennä testaamaan heh. Ateriat tosi kauniita (varsinkin sashimi), eikä laadussa valittamista. Plussaa paljon siitä, että ateriavalikoima on paljon laajempi kun mitä monessa muussa sushipaikassa. Palvelu tosi ystävällistä! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.06.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Salomonkatu 15, 00100 Helsinki - Reitti
0440660988
http://www.facebook.com/takesushi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita