Suljettu nyt

Makiata

cafe-deli-catering
Arvosana 4.8 / 5

Makiata Cafe-Deli tarjoaa paikan päällä valmistettuja herkkuja. Raaka‑aineina suosimme suomalaisia viljoja, kasviksia ja lihaa. Haluamme tarjota aitoja makuja tuoreista ja puhtaista raaka‑aineista, ilman lisäaineita. Aamupuuroa tarjoamme aamuisin klo 7.30‑9.30 ja lounasaikaan 11‑14.30 maistuvaa kotiruokaa. Listalta löytyy salaattiannoksia sekä muita maukkaita herkkuja. Leivomme päivittäin kaikki tuotteet omassa keittiössämme. Myös gluteenittomia tuoretuotteita, leipää, pullaa ja piirakoita.


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kanatasku ja härkäleipänen olivat kyllä mainioita kokemuksia. Ruoka on normaalin lounasruoan tason ylittävää. Kalakeitto oli juuri sellaista kuin pitikin. Iso plussa omille sämpylöille! Isompi paikka nostaisi tämän ravintolan ansaitsemalleen tasolle, sille, millä se jo ruokiensa puolesta onkin. Talvella ovensuussa on vetoisaa. Ystävällisen aurinkoinen henkilökunta toki kompensoi asiaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 19.12.2017
Arvosana: 0

Makiatan ruisburger ja härkäleipänen ovat aivan erinomaisia! Palvelu on erittäin ystävällistä ja ripeää. Pieni miinus tulee asiakaspaikkojen vähyydestä, mutta aina voi ruoan ottaa mukaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.06.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aino Acktén tie 8, 00400 Helsinki - Reitti
+358 401793881
http://www.makiata.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita