FFM

14 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Kujan perinteinen nimikkoburgeri ei pettänyt. Burgeri on aina burgeri ja massasta erottuu jos nenän eteen tuodusta annoksesta huokuu käsityö ja artesaanileipä.

Kujan burgerissa nämä asiat olivat kunnossa. Pihvi oli jätetty oikein hyvin roseksi ja leivän väliin kombinaatiossa mukana mm.. Aiolia, emmentalia, cheddaria, kananmunaa, coleslaw, rucolaa. Lisukkeena herkullisia fritattuja-bataatteja ja chilimajoneesi. Annoksella sen verran kokoa että osa baateista piti jättää syömättä. Kiitos :)

FOLLOW @Kokki_ja_kamera: https://www.instagram.com/p/BETrz6hTVgg/?taken-by=kokki_ja_kamera

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 18.04.2016
Note 0

Restaurant: Happy Friends

Käytiin lauantaina brunssilla, eikä turhaan. Happy Friends tarjosi ehdottoman varteenotettavan brunssin Lauttasaaressa.

Brunssi oli hieman normaalista poikkeava aasialaisen twistin, sekä sushien ansiosta. Oli mukava lisä normaalin brunssitarjonnan kyljessä syödä muutama sushi ja härkänuudelia. Jälkkäribuffan laaja valikoima kruunasi brunssiähkyn. 22€ hinnalla sai brunssin, kahvit ja mehun. Seurueen autottomille lähti vielä skumpat brunssihintaan 3€.

Ehdottomasti kannattaa käydä testaamassa! Järjestävät kuulemma aina välillä myös teemabrunsseja, kuten meksikolainen brunssi jne.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 08.05.2016
Note 1

Restaurant: Kiila Food & Bar

Kiilan aamiainen ja brunssi ovat ehdottomasti suosittelun arvoisia. Hinta-laatusuhde juurikin aamiaisella ja brunssilla erittäin kohdillaan. Mieltymyksensä kullakin mutta varmasti tästä valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Ainoa miinus että ruisleipä on ollut todella kuivaa joka kerta. Illallisella en ole Kiilassa käynyt. Aamiainen on kympin luokkaa ja brunssi parikymppiä. Palvelu on ollut pirtsakkaa joka kerta. Tunnelma on molempina kattausaikoina erittäin hyvä ja porukkaakin on sen verran paljon että pöytävaraus kannattaa kyllä tehdä!

Kiilassa on selkeästi nostettu tasoa viimeaikoina, hitaasti mutta varmasti.Tunnelmaltaan ravintola on myös muuttunut rennon letkeäksi sijaintiin ja tyyliin sopivasti :)

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 20€ Hinzugefügt: 05.04.2016
Note 0

Restaurant: Trattoria Rivoletto

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde!

Rivoleton lounas on jämähtänyt 90-luvulle ja sitä ei voi suositella. Varsinkin kun kävelymatkan päässä tarjoillaan todella hyviä lounaita samaan hintaan.

Illallista sen sijaan Rivolettoon kannattaa mennä nautiskelemaan. Rivoletto ei ole edullisimmasta päästä, muttei myöskään kalleimmasta päästä. Ruokaa valmistetaan selkeästi kokemuksella, intohimolla ruokaan ja ruoan taso todella harvoin ailahtelevaa. Samantasoisia pizzoja löytyy nykyään myös muualta, mutta itse olenkin mieltänyt Rivoleton paikaksi jossa kannattaa ottaa A la carte- listalta kala- tai äyriäispohjaisia ruokia. Ei petä!

Annoksista on jätetty ylimääräinen kikkailu ja annoskoot ovat sopivan suuria mikä on ehdoton valtti täällä. Suosittelen scampi-mustekalapannua, risottoja, tuorepastaa, päivänkalaa ja miksei sunnuntai-aamupäivän pikkusuolasen nälkään vaikka pizzaa. Viinilista ei ole laaja, mutta riittävä jotta sieltä löytää kaverin ruokien makupariksi.

Palvelu. Rivoleton henkilökunta on vuosiensaatossa vaihtunut ja nuorentunut, mutta myös samoja naamoja vuosien takaa sattuu palvelemaan silloin tällöin. Viimeisien muutaman vuoden aikana palvelu on parantunut merkittävästi aiemmasta. Jos ei muuten niin perusvarmaan tarjoilutoimintaan on joka kerta pystytty. Ainakin itselleni riittää peruspalvelu; se ettei tule suurempia töppäyksiä, palvelu on jouhevaa mutta kuitenkin luontevaa.

Kiitokset, pitäkää perusvarma taso tekemisessänne myös jatkossa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 13.03.2016
Note 1

Restaurant: Baskeri & Basso

Täydellistä!

Kokonaisuus oli tosi hyvä ja annosten hintakaan ei kauhistuttanut. Liitutaululta 2 + 2 ruokalajin menu 45€; erittäin simppeliä mutta hyvää ruokaa. Ruoan täydensi hyvät luomuviinit ja uskomaton tunnelma upeassa ympäristössä. Kiitos BasBas!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 10.03.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Mount Nepal

Oli pakko hakea heti edellisviikon hyvästä kokemuksesta johtuen taas tänään ruokaa Mount Nepalista ja maistuvaa ruokaa saatiin jälleen.

Annoksissa on erittäin hyviä makuja, joita kastikkeet täydentävät todella hyvin. Yhdellä pääruoalla ja alkuruolla saatiin kevyesti kahden hengen ruokahalut tyydytettyä :)

Alkuruokana juustot olisivat ehkä kaivanneet hieman suolaa jo ennen panerointia, mutta pääruokien kastikkeiden kanssa saatiin sekin makuelämys täyteläisemmäksi.
Mahtavaa että tällä hinta-laatusuhteella löytyy matalan kynnyksen paikka lähiseudulta. Palvelu on ollut mukaan hakiessa myös todella hyvää. Kiitokset!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 22.02.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Mount Nepal

Kokemusta Suomessa olevista Nepalilaisista ei paljoa ole, mutta kulinaristina uskallan väittää että tiedän milloin ruoka on hyvää :)

Tänään ei jaksanut tehdä itse ruokaa ja oikeastaan Eat.fin hyvien arvosteluiden perusteella päätin käydä Mount Nepalista hakemassa safkaa.

Ravintolan ulkoasun perusteella tai edes sisustuksen perusteella tuskin tulisi ihan randomilla astuttua sisään tähän ravintolaan ja koska hain mukaan niin kokonaisvaltainen kokemus jäi osittain vajavaiseksi.
Otin PIRO BHEDO annokseni mukaan ja odotellessa tarjottiin Teetä talo tapaan. Palvelussa ei mitään valittamista. Annos tuli melko nopeasti, mutta oli hieman jäähtynyt kotiin päästyäni. Oli verkkarit jalassa ni ei viittiny jäädä paikanpäälle syömään :)

Ruoka. Erittäin maukasta, mutta jos et pidä tulisesta, niin tämä ei ole annoksesi. Kastikkeissa oli kunnolla erilaisia makuja ja perinteisesti riisiä yhdessä annoksessa riittävästi kahdelle hengelle. Lammas oli myös todella hyvää; liha mureaa ja myös tässä kastike oli maukasta. Välillä tuli pieni inkiväärin vivahde suuhun mikä toimi annoksessa loistavasti. Naanleipä oli myös erittäin hyvää, ei mikään peruspitaleipä.

Yhteenvetona voin sanoa että tässä paikassa tehdään ruokaa sillä asenteella että se ihmisille maistuisi, eikä pelkästään kassakoneen takia. Joka pitseriastahan saa nykyisin jonkun korman tms. lihaatomaattivellillä. Maksan mielummin muutaman euron enemmän laadukkaasti valmistetusta ruoasta. Ei kannata mitään fine dining -elämystä odottaa, mutta todellakin kokeilun arvoinen paikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 15.02.2016
Note 1

Restaurant: Papan Lounas & Pizza

Muutaman kerran olen käynyt lounaalla ja erottuu kyllä selkeästi postiivisella tavalla alueen lounasmestoista!

Ruoka on maistuvaa ja tuoreen oloista. Kivasti sisustettu pikkuravintola, jossa on aina ollut lämmin vastaanotto. Listalla myös pizzoja jotka täytteistä päätellen myös laadukkaampia kun lähialueen peruskebabbiloissa. Pitäkää laatu samalla tasolla myös jatkossa!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.12.2015
Note 1

Restaurant: Pepino

Hieno sisustus. Hyvä palvelu. Hyvää ruokaa.

Erityisesti kannattaa kysyä kanakebabbia, todella hyvää eikä sitä saa aivan kaikkialta!

13€ hintaisesta jättiburgerista riittää syötävää useammaksi päiväksi.

Check it out your self!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.09.2014
Note 0

Restaurant: Street Gastro

En ymmärrä tätä hinnasta valittamista. Yrittäjänä tiedän että alvin jälkeen 9€ annoksesta jää käteen 7,89€. siitä täytyisi sitten maksaa vielä vuokrat, raaka-aineet ja pakolliset maksut. Näiden jälkeen täytyisi vielä vähän jäädä palkkoihinkin. Hinta on todella kohdillaan, ruoka on asenteella tehtyä katugourmeeta, jota tuen suuresti! Jos ei rahat riitä, niin eikun tukemaan pimeää työtä ja viiden euron pizzoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.01.2014
Note -3


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites