Öffnet um 11:00

Ryan Thai Vuorikatu

Note 2.5 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (61)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Vierailin ravintolassa lounasaikaan imeväisikäisen tyttäreni ja ystävättäreni kanssa. En valitettavasti voi suositella paikkaa pienten lasten vanhemmille, koska asennoituminen lapsia kohtaan ei ole ystävällistä, lasten ateriavalikoima on hintaansa nähden huono. Alle vuodenkin ikäisestä lapsesta peritään täysi hinta, vaikka hän ei söisikään lounasbuffetista muutakin kuin pari hedelmän palaa(!).

Vuosia sitten kyseinen ravintola sijaitsi Kasarmitorilla, jolloin kävin siellä lähes joka viikko, toisinaan useita kertoja viikossa. Tuolloin ruoka oli maukasta, hyöryävän kuumaa ja se tarjoiltiin pöytiin. Ravintolan muutettua Kaisaniemeen lounaslistan on korvannut pettymykseksi osoittautunut buffet.

Lounasbuffet koostuu sushipaloita, alkupalakeitosta, salaatista, riisistä, muutamasta lämpimästä ruoasta ja hedelmistä sekä kahvista ja teestä. Sushipalat olivat selkästi kuivahtaneita ja seisseet pitkään noutopöydässä. Ne oli tehty halvimmista mahdollisista raaka-aineista (tuoretta kalaa ei ollut käytetty). Alkupalakeitto oli sinänsä maukas ja tavanomainen, mutta sen raaka-aineet eivät olleet tuoreita, mm. purkkiherkkusieniä ja pakastevihanneksia oli käytetty. Lämpimissä ruoissa oli erittäin vähän kasviksia ja lihaa. Sen sijaan niissä oli paljon kovia bambun paloja. Currysta puuttui potku täysin ja ruoka oli haaleaa. Kasvisvaihtoehtoja oli kaksi, joista maiston nuudeleita, jotka olivat ihan maukkaita, mutta annoksessa ei ollut juuri muuta kuin nuudeleita ja kananmunaa. Hedelmäsalaatti oli kiva lisä, mutta siinä oli käytetty pelkkiä omenoita ja viinirypäleitä.

Palvelukokemus oli pettymys. Emme kokeneet olevamme tervetulleita ravintolaan. Ensin raahasimme rattaat jyrkiiä portaita pitkin ylös. Ravintolassa oli syöttötuoli, mutta siihen se lapsiystävällisyys loppuikin. Noutaessaan lautasemme tarjoilija ilmoitti, että meidän täytyy maksaa vielä maitoruokinnalla olevasta tyttärestäni täysi lounasbuffetin hinta. Tyttäreni oli istunut rauhallisesti syöttötuolissa ja olin antanut hänelle omenan palan ja kaksi viinirypälettä omalta lautaseltani imeskeltäväksi. Olin hyvin yllättynyt ja kysyin, että onko heillä sitten erikseen tarjota alle vuoden ikäisille lapsille soveltuvia annoksia. 10 euroa on mielestäni kohtuuton hinta omenan palasesta ja kahdesta viinirypäleestä, jotka tyttäreni söi. Tarjoilija totesi tylysti: "Meillä ei ole mikään ilmaista, lapsesta täytyy maksaa koko hinta ensi kerralla". Maksaisin toki mielelläni, jos saisin vastinetta rahoilleni. Poistuimme ravintolasta nöyryytettyinä ja tietoisina siitä, ettei ensi kertaa tule.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.09.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.01.2016
Note 0

Lapsien mielestä tulisuuden puute ei haitannut ollenkaan, aikuisten mielestä korkeintaan keskivertoa ruokaa. Miljöö oli kyllä kiva ja avara.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 28.11.2015
Note 0

En suosittele kenellekään. Todella innotonta ja mautonta kasvisruokaa. Tilasin tofun currykastikkeessa, ja voin sanoa, että huonompaa en ole syönyt vähän aikaan. Tofu oli löysää, eikä kiinteän rapsakka, niin kuin kuuluisi, ja muutenkin aika ällöttävä annos. Oli pakko helpottaa pahaa jälkimakua suussa syömällä pari vaaleaa leipäpalaa.

Menkää muualle, ei mulla muuta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 15.11.2015
Note 0

Lounas on usein haaleaa heti ravintolan auettuakin. Mieluummin söisi höyryävän kuumaa kuten Thaimaan katukuppiloissa suoraan tulelta lautaselle annosteltuna.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.11.2015
Note 0

Varsin innotonta thai-ruokaa. Tuoreiden raaka-aineiden sijaan oli käytetty esimerkiksi purkkiherkkusieniä ja surkeita pakastekatkarapuja. Thai-ruoalle ominainen raikkaus ei ainkaaan omissa annoksissamme päässyt oikeuksiinsa. Palvelu oli ystävällistä, joskin hieman hidasta, vaikka ravintola oli melkein tyhjä. Ravintolatila on avara mutta parhaat päivänsä nähnyt. Ehkä parempi lounaspaikkana?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.08.2014
Note 1

Mukava sisustus, ystävällinen henkilökunta ja maukas kana cashew!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.05.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -1

Takuuhyvä paikka ainakin tulisten liha-annosten osalta. Palvelu pelaa useimmiten hyvin, joskus on joutunut lievästi odottamaan. Siisti ja viihtyisä paikka, jossa kuulee omat ajatuksensa ja pöytäkaverin puheen vaivatta. Voisi tulla isommallakin porukalla juhlistamaan vaikka mitä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 13.05.2014
Note -1

Massaman curryja olen syönyt n 68 kertaa. Tämä oli yksi pohjanoteeraus. Ei kastiketta, perunat maistuivanhoilta, annokseen ei kuulu porkkana eikä appelsiini. Siitä puuttui pähkinät.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 16.04.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.02.2014
Note 0


Standort

Vuorikatu 18 (2.kerros), 00100 Helsinki - Route
09 68718840
http://www.ryanthai.fi

Options