Küche geöffnet

Tang Dynasty Kamppi

Note 3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (88)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Perus aasiamättöbuffet. Mättökiinalaista, mättöthaimaalaista, mättösushia. Ruoka ei ole tajunnanräjäyttävää, mutta hyvää. Iso tila, jossa paljon asiakaspaikkoja. Kohtuullinen, varautunut palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.01.2016
Note 0

Söin lounaaksi sushia ja lounaspöydän eri vaihtoehtoja. Sushit olivat kuivia ja maistuivat pakasteruualta. Tuoreudesta ei ollut tietoakaan. Muutama hyvä lihakastike pöydästä löytyi, mutta valitettavasti osa ruuista oli liian haaleita ja liian kauan pöydässä seisoneita.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 22.05.2013
Note 0

Erityisen runsas buffet. Monipuolisesti tarjolla susheja sekä kiinalaista että thaimaalaista ruokaa. Ruoka oli maukasta, joskaan mitään wau-efektiä ei syntynyt. Siisti paikka ja isoksi saliksi yllättävän rauhallinen. Ja varmasti ruoka on tuoretta, siitä pitää huolen koko ajan vaihtuvat asiakkaat.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 14.07.2012
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 09.02.2012
Note 0

Kävimme ystäväni kanssa kyseisessä paikassa lauantailounaalla, koska sattui olemaan lähettyvillä ja usein buffetaasialainen on ollut hyvää missä tahansa.

Tässä ravintolassa se ei sitä ollut, jo yleiskuva oli sotkuinen. Tyhjiä pöytiä kyllä olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta pöytiä ei oltu siivottu varmaan muutamaan tuntiin, itsekin siirsimme vanhat astiat viereiseen pöytään.

Kokemuksemme ei todellakaan tästä parantunut. Kun pääsimme nälkäisinä ruokalinjalle, pystyimme hetkessä toteatamaan, että mitään ruokaa ei ollut jäljellä, vain yhtä thaicurrya, mikä oli mautonta myöskin! Ruokia saimmekin odotella lähes puoli tuntia.

Odotellessa päätin sushinystävänä kokeilla kyseisten herkkujen tarjontaa ja petyin siinäkin. Makit ja nigirit olivat varmasti olleet useamman tunnin seisomassa, sen verran vahvasti haisi kala mm. lohinigireissä.

Yleistäen... En enää koskaan meinaa astua kyseiseen ravintolaan, enkä suosittele ketään tekemään sitä myöskään. 15.90 (vedestä täytyi maksaa myös) on liian paljon huonolaatuisesta thai- ja kiinalaisruoasta!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 16€ Hinzugefügt: 22.01.2012
Note 3

Älä vaivaudu! Don't go, not worth of it!

Vielä klo 17 aikaan paikasta sai lounasbuffeeta?! Mitä! Tilasimme à la carte listalta thaimaalaista. Jo paikkaan, jossa tarjoillaan kiinalaista, thaimalaista ja japanilaista meneminen epäilytti, sillä miten osaavat tehdä mitään kunnolla kun yritetään kaikkea.

No menun tulo kesti jonkin aikaa. Henkilökunta ei oikein ollut palvelualtista. Ruokaakin piti odotella ja kolmen hengen seurueestamme yhdelle tuli annos ja me kaksi muuta odottelimme vielä 10 minuuttia. Ruoka oli ok thaikkua, ei hintansa arvoista maun suhteen.

Lautasia ei korjattu ikinä pois ravintolassa olomme aikana. Hlökunta ei muutenkaan osoittanut kiinnostusta meihin saatikka maksun vastaanottamiseen. Yritimme vilkuilla tiskille, mutta kukaan ei ollut kiinnostunut. Lopulta tarjoilija tuli siivoamaan pöytiä (huom. ei meidän) ja yritin vilkuttelemalla saada hänen huomionsa tilataksemme laskun. Ei onnistunut. Olin jo vähällä marssia ulos maksamatta.

Lopulta jouduimme menemään baaritiskille maksamaan. Antaessani palautetta huonosta palvelusta, tarjoilija tokaisi, ettei halunnut häiritä. Mitä!? Ravintolassa palvelun antaminen ei ole häiritsemistä.

Interiööri on myös liian mahtipontinen ja puolityhjänä paikkana ei kovin viihtyisä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 16.01.2012
Note 0

En suosittele ainakaan lounasaikaan kasvissyöjälle. Kaksi viimeistä kertaa kiinalaisena vegevaihtoehtona ollut vaatimaton liru kastike, jossa lillui mauttomia löllöjä tofupaloja. Kaiken lisäksi tuo "vege-vaihtoehto" oli koko ajan ihan loppu eikä lisää tullut sen 45min aikana, kun siellä olin. Thaimaalaisena vegevaihtoehtona oli mauttomasti marinoitua valkokaalia. Todella ala-arvoista. Tämä oli viimeinen kerta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 19.12.2011
Note 0

Söimme illallisbuffetin, jossa oli hyviä ja erilaatuisia susheja. Muut ruuat buffetissa olivat tavallista kiinalaisen ravintolan tasoa. Paikka oli siisti ja avara, tarjoilijat tosin aika lailla omissa ajatuksissaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 17.12.2011
Note 0

Pöyristyttävän huono kokemus. TIlasin lounasbuffetin sushilla ja löysin vain todella kuivuneita rapunigireitä ja epämääräisiä makirullia. Lämminruoka taas puolestaan oli kylmää eikä kasvisruokaystävälleni ollut muuta kuin papuja ja broccolia. En voi suositella, me jouduimme sinne vahingossa kun muut paikat olivat täynnä..

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 14.12.2011
Note -1

Tulin klo 17. ja huomasin että lounas jatkuu. tarjoilija kertoi että buffetissa on sushia, kiinalaista ja thaimaalaista. Sushiin ei ollut jäänyt muuta kun epämääräisiä paprika makeja ja pakasterapu nigrejä, ei maistunut. Olisin odottanut jotain kalaa?? Kiinalainen ja thaimaalainen näytti seisoneelta ja rasvaiselta ja ei mielestäni yltänyt edes tamarinin tasolle. En voi suositella tätä myöhäislounasta kenellekkään. Kaisaniemen happines on ainoa jossa buffet jotenkin toimii lounaan jälkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 10.11.2011
Note 4

Community

Bilder

Fans (7)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Salomonkatu 3, 00100 Helsinki - Route
020 795 9999
http://www.tangdynasty.fi/

Options