Suljettu nyt

Itsudemo

japanilainen ravintola
Arvosana 4.5 / 5

"Ihmiset eivät välitä siitä, mitä tiedät, ennen kuin he tietävät, paljonko välität."

Ja me todella välitämme ruoasta ja asiakkaistamme! Olemme lapsiystävällinen japanilainen ravintola, jossa hinnat ovat kohtuulliset ja sushivalikoima erittäin laaja. Keittiömestarimme ovat intohimoisia työssään ja matkustamme usein selvittääksemme sushi- ja ravintolamaailman uusimpia tuulia. Tavoitteenamme on olla aina askelen edellä, jotta voisimme kehittää sekä ruokiamme että asiakaspalveluamme parhaalla mahdollisella tavalla!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (3)

Kävimme lauantaina syömässä ja olemme todella tyytyväisiä tarjontaanne. Ainut negatiivinen asia oli , että lattioilla oli ruokaa. Tulemme uudestaan isommalla porukalla

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.01.2018
Arvosana: 0

Sushi buffet selection is huge, the buffet serving table look very cool and fresh. I like the interior of the restaurant, it mixes the Japanese traditional and modern design, espcially the Tatami looks very interesting. The teppanyaki is new to me, but I really like it since there are so much sea food to choose and only costs 28 euro. I would definitely come back. Thank you for the great buffet concept.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.11.2017
Arvosana: 0

Täydellinen ravintola. Sushit oli hyviä, lämmin ruoka myös. Laaja salaattipöytä. Teppanyaki oli erittäin hyvä! Todella monta eri merenelävää ja lihaa! ainoa asia mitä lisäisin, olisi kastikkeiden määrä, esim aiolia ja chilimajoneesia. Pöytiin voisi lisätä pippurisirottimet. Tulen ehdottomasti takaisin! Sashimipöydän voisi myös lisätä valikoimaan?? ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Salomonkatu 3, 00100 Helsinki - Reitti
09 323 32 00
http://itsudemo.fi/helsinki/

Vaihtoehtoisia ravintoloita