Öffnet um 12:00

Mount Everest Nokka

Note 4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (72)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Chicken Tikka Masala.

Pikkujoulun sesonkia, pöydät siivoamatta, paikka kuitenkin järjestyy hetimiten.

Henkilökunta ystävällistä, kuten näissä yleensä, small talk sitä luokkaa, että selkeästi noutoruokaa hakee useampikin kantis sinä aikana kun itse ravintolassa istun.

Otsikon mukaista tikka masalaa, annos saapuu kohtuu nopsaa, ja on kyllä kieltämättä erinomainen. Joskus näissä paikoissa taso heittelee vähän sen mukaan koska kanat ovat valmistettu, mutta tällä kertaa erittäin maukasta.

Speasiaaliplussana talon puolesta Nepalialaisittan erikoinen jälkiruoka: joulutorttu. Rinnalle tarjottu glögi sen sijaan vähän jo haaleata..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 27.12.2017
Note 0

Lammaspyörykät haaleita. Annos tuli pöytään hämmästyttävän nopeasti tilaamisen jälkeen ja vaikuttikin vähän hätäisesti valmistetulta: lammaspyörykät olivat haaleita. Naanleipä oli pinnaltaan vähän raakaa mutta pohjastaan palanutta.

Ravintolassa on vähän tunkkainen pinttyneen suitsukkeen tuoksu.

Taidan pitää vähän taukoa ennen kuin tulen uudestaan tähän ravintolaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 04.06.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Aina erittäin onnistuneet annokset ja mukava kokemuksena.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 23.05.2017
Note -4

Hyvä nepalilainen ravintola keskellä vanhempaa Katajanokkaa, vähän syrjässä kaikesta, mutta tästä huolimatta sangen suosittu ja kiva käydä.
Muissakin Helsingin nepalilaisissa saa hyvää ruokaa (etenkin jos tietää, mitä missäkin tilata), mutta tämä on ollut erityisen luotettava. Erikoismaininta momoista (lammasta taikinakäärössä ja chilitomaattikastikkeessa), jotka ovat ylivoimaisesti parhaat Suomessa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 09.12.2016
Note 0

Hyvä luotettava nepalilainen. Palvelu ystävällisistä, ja huumorikin kukkii. Vietin kaksoissisareni kanssa syntymäpäiviämme (65 v.) ja talo toi kynttilän pöytään ja tarjosi talon laskuun jälkiruoan.
Olemme käyneet monta kertaa syömässä ja se jo kertoo jotain. Tulisempaa voisi olla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 21.10.2016
Note 0

Exellent service and very good food. Very nice atmosphere. You always feel very wellcome to this Restaurant. Our favorite waiter is Mr. DiPak, smiling, talking to the customers in exellent Finnish and English. Also very kind to children.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 31.01.2016
Note 0

Isänpäiväksi menimme 9 hlö seurueen kanssa aterioimaan. Ruoka ei ollut niin autenttista vaan enempi suomalaisen makuhermoille muokattua. Tulimme 16.15 paikalle ja jouduimme väistää seuraavaa seuruetta jo 18.00 mikä oli todella surullista. Palvelu oli kyllä muuten nopeaa ja ystävällistä

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 16.11.2015
Note 0

Edelleen loistava nepalilainen. Tällä kertaa testissä Nariwal kukhuro, kanaa kookoskermakastikkeessa (13,90 €) ja oikein mainio mangolassi (4 €). Plussaa siitä että annoksen tulisuusastetta kustomoitiin pyynnöstäni.

---

5.11.2012:

Valitsin listalta chicken tikka masalan (16,50€). Kana ja kastike ja riisi oikein hyvää, naan-leipä tuoretta. Eittämättä kaupungin parhaiden nepalilaisten joukossa, joskaan itse en ruoassa huomaa suuria eroja tämän ja muiden hyvien paikkojen (esim. Aangan) välillä.

Ravintolassa oli sunnuntai-iltana paljon muitakin asiakkaita, mutta annos tuli silti nopeasti, 10 minuutissa. Palvelu oli perusystävällistä. Kodikas, pienehkö tila kauniissa talossa.

Plussaa laadukkaasta ruokalistasta, jossa oli alussa hyvät selitykset nepalilaiseen ruokaan liittyvistä termeistä (masala, tikka, tandoori jne).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 31.07.2015
Note 0

Erittäin ystävällinen ja hyväntuulinen palvelu, josta tulee itsekin hyvälle mielelle. Ruoka on erittäin hyvää ja tandoorimarinoitu kana on aivan parasta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 06.07.2015
Note 0

Loistava ruoka ja rento palvelu

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 16.06.2015
Note 0


Standort

Luotsikatu 12, 00160 Helsinki - Route
(09) 622 1996
http://www.everestyeti.fi

Options