Closed now

Com Viet

Note 3.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (62)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Paljon ollaan kuultu paikasta kehuja ja vihdoin päästiin testaamaan. Päivän tarjous nuudelia ja kanaa 6 euroa medium chilillä todella hyvä. Pho-keitto otettiin miedolla chilillä, olisi saanut olla tulinen. Isosta keitosta riitti todella hyvin kahdelle. Kevätrullat testattiin kanssa, ja ei voi kuin suositella! Aivan ihana ruokapaikka! Ja palvelukin iloista ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.10.2016
Note 0

Päivän tarjous kommenteista päätellen on ollut sama jo useamman vuoden, mikä ei ole ihmeellistä moisissa paikoissa. Ruoka ei ollut kallis, 6e, mutta ei se mamas nuudelit ja 1/8 koipireisi myöskään paljoa maksa.. annos oli kuivakka ja broiskua ei ollut kyllä juuri ollenkaan. Himassa lisäsin vähän soijaa, sweetchiliä ja pähkinöitä niin parani kummasti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 11.07.2016
Note 0

Tilasin Pho-keiton kun sitä oli täällä suositeltu. Annos maksoi 9,50e ja koostui lähinnä liemestä ja nuudeleista. Lihaa oli mukana hyppysellinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.01.2016
Note 0

Tilasin currytofun, koska se on ehdoton suosikkini eräässä toisessa keskustassa sijaitsevassa ravintolassa. Petyin pahasti, valitettavasti. Tofu oli erinomaista, vihannekset pääsääntöisesti juuri sopivan rapeita, ei löysäksi keitettyjä. Pakasteherneet kyllä hieman ihmetytti seassa.

Mutta! Se curry! Tai mikä lie kastike. Se oli väritöntä, räkämäistä, mautonta mössöä. Currya en maistanut ruuassa lainkaan. Koostumus oli vastenmielinen ja ruoka oli sen vuoksi jopa hieman kuvottavaa.

Muut raaka-aineet sentään olivat kunnossa, mikä hieman harmitti: muuten hyvästä tofusta en nauttinut näin ollen lainkaan.

Sinänsä paikka on aika kiva: tunnelma on vähän 90-lukuinen, sellainen mitä ei enää monesta paikasta löydy. Palvelu oli kohtuullisen mukavaa ja muu ruokailuväki iloista, kansainvälistä ja puheliasta. Paikka vetää selvästi kaiken ikäisiä, mikä on aina hauskaa.

Seuralainen oli varsin tyytyväinen annokseensa, jota en nyt muista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.01.2016
Note 2

Pho-keitto katkaravuilla oli herkullista ja pienikin keitto oli ihan riittävä. Katkarapuja tosin oli vain nimeksi ja riisinuudeleita sitäkin enemmän. Tofu oli hyvää ja tykkäsin sen rakenteesta. Erityisplussat siitä että tarjoilija osasi auttaa hyvin gluteenittoman annoksen valinnassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.02.2015
Note 0

Pho-keitto naudalla ,tuore chilin kera - nam nam :-)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.12.2014
Note 0

Nopeaa ja simppeliä, mutta hyvää. Palvelu erittäin ystävällistä. Käyn usein, ja useimmiten otan ruuan mukaan. Pho-keitto on listan paras annos, ja iso annos on todella ISO. Mitään gurmee-laatua ei kannata odottaa, mutta ylittää saman ostarin pitsapaikat, itse ainakin pidän kovasti ja lähellä asuessani vierailen säännöllisesti. Miinusta siitä, että sushia ja kevätrullia ei ole saatavilla melkein koskaan: sen kerran kun rullia pääsin maistamaan, olivat kyllä todella hyviä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.12.2014
Note 0

Tilasimme riisinuudeleita kasviksilla ja tofulla. Annos oli iso, mutta kasviksia.siinä ei ollut nimeksikään, vain muutama viipale purjoa. Mautonta tofua oli runsaasti. Pyysimme tulisuutta, sitä tuli riittävästi mutta muuten annos varsin mitäänsanomaton ja mauton. Kasvissyöjille tiedoksi, että vaikka tilaa.Pho-keiton tofulla, liemi keitetään mm. porsaanluusta. Jos on nälkä niin nälkä noilla annoksilla kyllä lähtee, mutta mitään suurta makuelämystä on turha odotella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.07.2014
Note 0

Kana-riisiateria joka oli päivän erikoistarjous, oli kuivaa ja mautonta. Riisiä oli paljon mutta kanaa vain muutama hassu palanen, eikä annoksessa maistunut juurikaan muut mausteet kuin suola. Aikamoinen pettymys siis. Paikan sushit ovat vielä testaamatta, toivottavasti ne ovat parempia kuin kana-ateria oli.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.07.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.02.2014
Note 0


Standort

Klaavuntie 11, 00910 Helsinki - Route
09 6932416
http://www.ravintolacomviet.fi/index.php?pinc=1

Options