Köket är öppet

Tsingdao

Betyg 4.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Tillgänglig
Gratis wifi

Recensioner (28)

Parasta kiinalaista ruokaa Suomessa. Normaalilta listalta(A4-kokoa punaisissa kansissa) saa tyypillisiä länsimaalaisia kiinalaisia ruokia erittäin halvalla, mutta silti erittäin hyvälaatuisina. Toisella ruokalistalla(pienempi ruskeilla kansilla) on aidompia kiinalaisia ruokia, jotka ovat kalliimpia mutta myös selvästi aidompia.

Pientä miinusta henkilökunnan kielitaidon puutteesta. Kaikki ovat kyllä mukavia, mutta sekä suomen että englannin taito on vähän niin ja näin, mikä tekee kiinalistalta tilaamisesta vähän arpapeliä. Kaikki ruoka on kylläkin ollut erinomaista, mutta jos kärsii allergioista tai kasvissyönnistä niin voi mennä hankalaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.09.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruokien osalta todennäköisesti Suomen paras kiinalainen ravintola. Heillä on erillinen hyvin kuvitettu kiinalista, joka kannattaa pyytää ja jota kannattaa hyödyntää. Suomilistan ruoat myös hyviä, mutta kiinalistalta saa hyvin autenttista kiinalaista.
Nämä annokset ovat hieman kallimpia, mutta ne on tarkoitettu jaettavaksi ja yhdestä annoksesta syö hyvin kaksi ihmistä. Myös alkupalakeitot ovat olleet poikkeuksellisen maukkaita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.08.2017
Betyg: 0

Paras kiinalainen ravintola, jossa olen koskaan ruokaillut. Paikka on pieni ja palvelu hieman tylyä, mutta ruoka on suoraan kiinalaisesta taivaasta. Sichuanin härkä vei suorastaan kielen ja annos oli valtava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 06.01.2017
Betyg: 0

Kokeilkaa a la carte listalta numeroa 24! Meikäläisen suosikki. Tätä saa myös mukaan, vaikkei take-away listalle olekaan. Henkilökunta ymmärtää paremmin englantia kuin suomea.

Sisustus ei mitenkään imarteleva, mutta kyllä tänne kannattaa silti tulla syömään. Kerran näin täällä kiinalaisen perheen joka tilasi jotain ihme sapuskaa listan ulkopuolelta ja hyvältä näytti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 03.12.2016
Betyg: 0

Kasvisannoksessa tuoreet rapeat kasvikset ja hyvä liemi. Muuten isossa annoksessa on kuitenkin puolet sipulia, mikä selittänee halvan hinnan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 23.02.2016
Betyg: 0

Tuoreet ja höyryävän kuumat annokset valmistuivat nopeasti tilauksesta. Tilasimme kolmen henkilön menun (alkuruoka, pääruoat ja jälkiruoka, 15e henkilö). Tähän kuuluneen yhden annoksen porsaanliha oli todella mureaa ja herkullista, ei yhtään "limaista ja pehmeää" niinkuin lihat tavallisesti valmistetaan tämmöisissä. Ihana saada tuoretta ja kuumaa ruokaa nuhjuisten buffettien sijaan. Ruokiin käytetyt vihannekset olivat kaikki tuoreitaja käsin leikattu. Mikään ei ollut pakasteesta. Tämä tuo ruokaan lisää makua, vaihtelevuutta ja tuoreutta. Nam nam, milloinkohan pääsisi uudestaan tänne!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.01.2016
Betyg: 0

Kadulta katsottuna nuhjuisen oloinen ravintola on sisältä kodikas ja sopivan tilavakin, ja ruoka on mainiota.

Moni kiinalainen ravintola tuntuu olevan melko samasta puusta veistetty, eikä ruoissa ole kovinkaan merkittäviä eroja. Tsing Tao on tämän suhteen positiivinen poikkeus. Olen nyt useaan kertaan ottanut mukaan paikan tofuannoksia ja ne ovat ehkä parasta kiinalaista mitä olen syönyt. Kastikkeissa on oikeasti makua ja luonnetta ja raaka-aineetkin tuntuvat olevan ihan laadukkaita.

Olen kuullut sanottavan, että Tsing Taon menu on lähempänä autenttista kiinalaista (tarkemmin ilmeisesti szechuanilaista) ruokaa kuin mitä monet muut kiinalaiset raflat tarjoavat, jota minun on helppo uskoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.10.2015
Betyg: 4

Tämä ulkoapäin hieman hämärän näköinen ravintola osoittautui erinomaiseksi lounaspaikaksi. Tilat ovat tosiaan vaatimattomat ja sijainti aika piilossa, mutta ruoka oli todella hyvää! Tilasin Kung-po kanaa ja annoksella oli hintaa vain 7€. Annoskoot ovat isoja ja ruoka on maukasta. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.10.2015
Betyg: 0

Olen käynyt usein eri kiinalaisissa ravintoloissa, mutta tämä oli ehdottomasti paras kaikista! Hinta/laatu-suhde erinomainen. Ankka n. 16€, nauta n. 11€ a la carte listalta. Lounaita en ole vielä kokeillut, mutta ehdottomasti aion kyllä. Kasvikset olivat todella hyviä ja tuoreita. Nam!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.10.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 11.10.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kauppakartanontie 10, 00930 Helsingfors - Route
+451530080

Options