Akhilles

88 Bewertungen

Hyvä ravintolakokemus rakentuu miellyttävän palvelun, erinomaisen seuran ja tottakai maistuvan ruoan varaan! Arvostelen omien mahdollisuuksien mukaan kaikenkokoisia ja näköisiä ruokapaikkoja opiskelijan perspektiivistä! Uskalla kokeilla ja elä hetkessä!

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (81)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Grilli Toro

Grilli Toro on legenda. Laatu oli pudonnut pariksi vuodeksi alas, mutta syömämme grillipihvit olivat erittäin maistuvia. Hyvin paistettu pyydetylle kypsyystasolle, uuniperunat olivat mehukkaita ja salaattia löytyi sopivasti lautaselta. Otin tietoisen riskin tullessani syömään tänne, mutta onneksi se kannatti. Laatua on tullut lisää ja kiitän siitä Grilli Toroa (varsinkin kokkia), pidetään tämä ravintola vielä pitkään Pohjois-Tapiolan maisemissa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 23.04.2013
Note -2

Restaurant: Ravintola Kahveli

24 €
Hemmetin hyviä pizzoja. Annokset reilun kokoisia ja erittäin maistuvia. Jälkkärit reilun kokoisia myös. Koosta huolimatta, mausta ja laadusta ei ole tingitty. Asiakaspalvelu mukavaa, rentoa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi, jos poikkeatte Ukiin syömään. :-)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 21.08.2015
Note 0

Restaurant: Bistro Bay

Käytiin syömässä, palvelu ok ja ruuat maistuvia, tosin hieman pieniä. Mukava kesäpaikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 21.08.2015
Note 0

Restaurant: Kaskis

Erittäin lämpimä ilmapiiri ja heti toivotettiin tervetulleeksi ystävällisellä asenteella. Ruoka oli aivan mahtavaa, maut fantastisia ja uniikkeja. Joitakin vieraita häiritsi meteli, itse pidin läheisestä tunnelmasta. :-)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 58€ Hinzugefügt: 19.12.2014
Note 0

Restaurant: Mantun Grilli

Tosiaan turun paras grilli. Tuplahampurilainen valkosipulimajoneesilla, ai että kun tekee hyvää. Suorastaan sanon, että olin aivan haltioissani, kuinka tarkkaan tämä puolijumala siellä talon sisällä valmistaa ja pakkaa ruoat kantoon. Suosittelen erittäin paljon!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 11.09.2014
Note 0

Food didn't taste, naan bread too crispy, overall atmosphere wasn't good at all. I recommed the other Indian restaurant on the other side of the street.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 08.09.2014
Note 0

Restaurant: Pub Niska

Kävimme täällä syömässä kaverien kanssa 15 min ennen lounasajan sulkemista. Tämä ei henkilökuntaa hetkauttanut vaan he iloisina toivovat meidät tervetulleiksi ja valmistivat lisää mahtavia peltileipiä, eikä ruoka loppunut. Tilat erittäin siistit, henkilökunta mitä ystävällisintä ja ruoka maistui meidän kolmen koplalle. Suosittelen erittäin lämpimästi käymään!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.08.2014
Note 0

Restaurant: Restaurant Orient

Perus kiinalaista. Palvelu ystävällistä. Tilat siistit. Hieman miinusta tiukkojen aukioloaikojen seuraamisesta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 17.08.2014
Note 0

Restaurant: El Paso

Ruoka oli ok, palvelu oli meille hyvää. Tilat siistit. Perus pizza paikka. Pitää vaan lähteä asenteella, että ansaitsen hyvää palvelua, niin sitä silloin saa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.07.2014
Note 0

Tilasimme Pizza-Onlinen kautta pizzat maksaen etukäteen. Pizzat olivat maukkaat ja palvelu ystävällistä, kun ne tuotiin meille. Ei mitään valitettavaa. Suosittelen! :-)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 27.07.2014
Note 0


Followers

Followers (2)