Opens at 11:00

Ravintola Kahveli

Rating 4 / 5

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Härskiintyneessä rasvassa paistettua kuhaa. Panerointi ei ollut rapeaa vaan märkää. Perunat, kala ja uunikasvikset tuotiin pöytään haaleana, vaikka tarjoilija koittikin selitellä että siinä vaiheessa kun ruoka tuli hänelle se oli kuumaa...missä sitten lie tarjoilija seikkaillut koska se ruoka todellakin oli haaleaa, perunat jopa kylmiä. Yksi vastenmielisimpiä syömistäni annoksista. Jos ei paremmasta tiedä niin ehkä, mutta minun ei tarvitse tähän paikkaan enää astua. Kumppani maistoi kalaa ja totesi saman. Pyysin tarjoilijaa lähettämään "kokille" terveiset, että maistaa sitä härskiintynyttä rasvaansa...kehoitin myös tarjoilijoita maistamaan. ( 02.10. iltapäivä )

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 04.10.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

24 €
Hemmetin hyviä pizzoja. Annokset reilun kokoisia ja erittäin maistuvia. Jälkkärit reilun kokoisia myös. Koosta huolimatta, mausta ja laadusta ei ole tingitty. Asiakaspalvelu mukavaa, rentoa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi, jos poikkeatte Ukiin syömään. :-)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 21.08.2015
Rating: 0

Pizzalle. Maukkaita ja isoja olivat. Jäi kotiin vietävää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 15.08.2015
Rating: 0

Pizzat olivat loistavia, mutta ylisuuria, reunat roikkuivat lautasen ulkopuolella. Ainakin minulle pizza oli aivan liian suuri, osa jäi syömättä. Söimme Äijä- ja Akka-pizzat. Palvelussa parantamisen varaa, jlistat tuotiin melko nopeasti, mutta tilauksen ottaminen kesti, samoin ruokailun jälkeen tarjoilijaa sai odottaa kauan. Vaikka pizza on yksi parhaista, jonka olen syönyt hetkeen, en kyllä haluaisi maksaa siitä tällaista hintaa. Minulle olisi riittänyt hieman pienempikin pizza ja parin euron pudotus hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Ravintola oikoo paljon, lohkoperunat ovat valmisteita. Lisäkesalaatti on kiinankaali, kurkku ja tomaatinrippeer. Hyvin tavanonaista ruokaa. Ei ihastuta eikä vihastuta. Suosittelen kuitenkin valitsemaan jonkin muun ravintolan rannasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 31.07.2014
Rating: 0

Asun Ukissa. ..Olen käynyt melkein jokaisessa ravintolassa tässä kaupungissa, mutta Kahveli on ainoa ravintola, jonka aina ollut tyytyväinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.07.2014
Rating: 0

Ensimmäistä kertaa syömässä Kahvelissa ja aivan mielettömän hyvä ruoka ja palvelu. Toki ruoan maistumiseen vaikutti osin se, että jouduimme odottamaan annoksia 45 min, koska oli vapunpäivä ja ravintolassa oli paljon nälkäisiä asiakkaita. Palvelu oli kuitenkin niin hyvää, että jäimme. Harmittaa, kun en ottanut kuvaa annoksista. Suosittelen lämpimästi. Miljöö on aivan upea. Kiitos :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.05.2014
Rating: 0

Loistava palvelu. Olin isäni ja vaimoni kanssa syömässä. Isäni kommentti nuorehkosta miestarjoilijasta:" Sisäistänyt hyvin palveluhenkisyyden." Osui mielestäni naulan kantaan. Ruoka loistavaa. Äijäpizza varsinki oli nimensä veroinen

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 22.02.2014
Rating: 0

loistavaa ruokaa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.12.2013
Rating: 0

Pizzat ovat ainakin maukkaita!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 17.06.2013
Rating: -1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Aittaranta 4-6, 23500 Uusikaupunki - Route
010 764 5491
https://www.raflaamo.fi/fi/uusikaupunki/ravintola-kahveli

Options