Tuffeli

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Kahveli

Pizzat olivat loistavia, mutta ylisuuria, reunat roikkuivat lautasen ulkopuolella. Ainakin minulle pizza oli aivan liian suuri, osa jäi syömättä. Söimme Äijä- ja Akka-pizzat. Palvelussa parantamisen varaa, jlistat tuotiin melko nopeasti, mutta tilauksen ottaminen kesti, samoin ruokailun jälkeen tarjoilijaa sai odottaa kauan. Vaikka pizza on yksi parhaista, jonka olen syönyt hetkeen, en kyllä haluaisi maksaa siitä tällaista hintaa. Minulle olisi riittänyt hieman pienempikin pizza ja parin euron pudotus hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Mumbai Kitchen

Buffetpöydässä oli useita eri vaihtoehtoja, spagettia, riisiä, kahta eri lihakastiketta (possua ja kanaa), kolmea eri kasvislisuketta ja lisäksi salaattipöytä. Maistoimme kaikkia ruokia ja ne olivat todella hyviä, erityisesti kasvikset. Liharuoat ihanan tulisia. Harvoin saa näin hyvin maustettua intialaista ruokaa mistään, ruoan kanssa tarjottu leipä oli mielenkiintoinen ja uusi tuttavuus. Palvelu erittäin ystävällistä. Tänne uudestaankin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Rosso Hamina

Vuohenjuustosalaatti lähes syömäkelvotonta; kuivaa, ei kastiketta, kitkerä sivumaku. Juustoa vain yksi viipale, sekin hyvin ohut, kuin puolikas siitä mihin yleensä olen tottunut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.08.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites