Keittiö auki

Ravintola Kahveli

ruokaravintola ala carte
Arvosana 4 / 5

Uudistunut ja raikas makasiiniravintola Kahveli toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi!

Syö, juo ja nauti ystäviesi seurassa kaupungin parhaalla paikalla aivan kauniin kaupunginlahtemme sylissä. Viihtyisät sisätilat antavat tunnelmaa herkullisille lounaille ja mukaville illallisille. Uudistetut terassitilamme antavat säiden salliessa upeat puitteet ulkoilmasta nauttiville.

Keittiö avoinna joka päivä klo. 21.30 asti, (kesäisin 22.30) tervetuloa!


Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Härskiintyneessä rasvassa paistettua kuhaa. Panerointi ei ollut rapeaa vaan märkää. Perunat, kala ja uunikasvikset tuotiin pöytään haaleana, vaikka tarjoilija koittikin selitellä että siinä vaiheessa kun ruoka tuli hänelle se oli kuumaa...missä sitten lie tarjoilija seikkaillut koska se ruoka todellakin oli haaleaa, perunat jopa kylmiä. Yksi vastenmielisimpiä syömistäni annoksista. Jos ei paremmasta tiedä niin ehkä, mutta minun ei tarvitse tähän paikkaan enää astua. Kumppani maistoi kalaa ja totesi saman. Pyysin tarjoilijaa lähettämään "kokille" terveiset, että maistaa sitä härskiintynyttä rasvaansa...kehoitin myös tarjoilijoita maistamaan. ( 02.10. iltapäivä )

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 04.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

24 €
Hemmetin hyviä pizzoja. Annokset reilun kokoisia ja erittäin maistuvia. Jälkkärit reilun kokoisia myös. Koosta huolimatta, mausta ja laadusta ei ole tingitty. Asiakaspalvelu mukavaa, rentoa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi, jos poikkeatte Ukiin syömään. :-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 0

Pizzalle. Maukkaita ja isoja olivat. Jäi kotiin vietävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.08.2015
Arvosana: 0

Pizzat olivat loistavia, mutta ylisuuria, reunat roikkuivat lautasen ulkopuolella. Ainakin minulle pizza oli aivan liian suuri, osa jäi syömättä. Söimme Äijä- ja Akka-pizzat. Palvelussa parantamisen varaa, jlistat tuotiin melko nopeasti, mutta tilauksen ottaminen kesti, samoin ruokailun jälkeen tarjoilijaa sai odottaa kauan. Vaikka pizza on yksi parhaista, jonka olen syönyt hetkeen, en kyllä haluaisi maksaa siitä tällaista hintaa. Minulle olisi riittänyt hieman pienempikin pizza ja parin euron pudotus hintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola oikoo paljon, lohkoperunat ovat valmisteita. Lisäkesalaatti on kiinankaali, kurkku ja tomaatinrippeer. Hyvin tavanonaista ruokaa. Ei ihastuta eikä vihastuta. Suosittelen kuitenkin valitsemaan jonkin muun ravintolan rannasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 31.07.2014
Arvosana: 0

Asun Ukissa. ..Olen käynyt melkein jokaisessa ravintolassa tässä kaupungissa, mutta Kahveli on ainoa ravintola, jonka aina ollut tyytyväinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Ensimmäistä kertaa syömässä Kahvelissa ja aivan mielettömän hyvä ruoka ja palvelu. Toki ruoan maistumiseen vaikutti osin se, että jouduimme odottamaan annoksia 45 min, koska oli vapunpäivä ja ravintolassa oli paljon nälkäisiä asiakkaita. Palvelu oli kuitenkin niin hyvää, että jäimme. Harmittaa, kun en ottanut kuvaa annoksista. Suosittelen lämpimästi. Miljöö on aivan upea. Kiitos :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.05.2014
Arvosana: 0

Loistava palvelu. Olin isäni ja vaimoni kanssa syömässä. Isäni kommentti nuorehkosta miestarjoilijasta:" Sisäistänyt hyvin palveluhenkisyyden." Osui mielestäni naulan kantaan. Ruoka loistavaa. Äijäpizza varsinki oli nimensä veroinen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 22.02.2014
Arvosana: 0

loistavaa ruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2013
Arvosana: 0

Pizzat ovat ainakin maukkaita!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.06.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aittaranta 4-6, 23500 Uusikaupunki - Reitti
010 764 5491
https://www.raflaamo.fi/fi/uusikaupunki/ravintola-kahveli

Vaihtoehtoisia ravintoloita