kirsikka71

16 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (16)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Cafe Wallila

Valitettavasti saimme huonoa palvelua ja jouduin odottamaan kaakaota puolisen tuntia pöytään. Tätä pahoiteltiin, mutta huono fiilis jäi, varsinkin kun seuralaiseni sai oman kahvinsa ja pullansa heti. Kiinnitin myös huomiota epäsiisteyteen. Salaattipöytä oli hyvin suosittu ja annokset olivat reiluja. Kiitokset vastaamisesta palautteeseeni :)

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 5€ Hinzugefügt: 10.09.2016
Note 0

Restaurant: Cafe&Bed Ranta

Suht uusi lounaskahvila, jossa sisustuksessa muutama kiva yksityiskohta. Mainio sijainti. Hieman kehittämällä potentiaalia paljonkin. Valitettavasti nyt annos liian suolainen ja pienehkö. Salaattipöydästä plussaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.09.2016
Note 0

Restaurant: Fabric Bistro & Bar

Oikein viihtyisä paikka :), mutta annokseen olin hieman pettynyt. Perunat olivat vähän vetisiä ja kala mautonta. Miljööstä paljon plussaa ja ehkä joskus tulee vielä kokeiltua vaikka a'la carte listaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.07.2016
Note 0

Restaurant: Pub Niska

Lähdimme Turkuun tyttöjen kanssa juhlimaan syntymäpäiviäni ja onnekseni löysin tämän upean paikan. Rakastan tarinoita ja Pub on rakennettu loistavasti oman tarinansa ympärille. Tunnelma oli loistava ja peltileivät enemmän kuin maistuvia, nam. Miinuksena voisi mainita jälkiruokien tason, olisimme kaivanneet jotain persoonallisempaa ja itse tehtyä. Peltileivistä itse tilasin Jackin, joka oli todella hyvää. Suosittelen paikkaa täydestä sydämestäni ja käyn ehdottomasti itsekin uudelleen :D

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 19.04.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Zetor

Pojanpoikani rakastaa traktoreita ja se oli suurin syy ravintolan valintaan käydessämme Helsingissä. Ravintola oli sisustukseltaan liian sekava, mutta toki erilainen. Ruoka oli ihan ok, ei tosin niin hyvää, että sen takia menisimme uudestaan. Kokemuksena kiva ja palvelu oli hyvää :D

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 11.08.2015
Note 0

Restaurant: Huvila Haapsaari

Kiva uusi hotelli/ruokaravintola kauniin Pyhäjärven rannalla. Oikein hyvä lisäys alueen palveluihin, toki parannettavaa on vielä. Salaattipöydässä, menulistoissa ja tarjoilijoiden tietämyksessä koskien mm. perunavaihtoehtoja parannettavaa. Pizzat todella isoja ja ne on nimetty hauskasti Pyhäjärven saarien mukaan. Hampurilaisannokset oikein maistuvia, mutta mm. valkosipuliperunat suorastaan pahoja. Ajan kanssa ja pienellä petrauksella kehitystä varmasti tapahtuu :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 19.07.2015
Note 0

Upea ja tasokas ruokaravintola. Päivän kala ja a la carte annokset suussa sulavia. Ainut miinuspuoli se, että kasviksia todella vähän mukana annoksissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 19.07.2015
Note 0

Randomisti kävimme tyttäreni kanssa syömässä kyseisessä ravintolassa lounasaikaan. Päädyimme kuitenkin a la carte listaan ja söimme molemmat paahdettua lohta hollandaise-kastikkeella. Todella, todella hyvää. Itse otin keitetyt perunat, mutta tyttäreni valkosipuliperunat olivat parhaita, mitä olen missään maistanut. Sisustus ehkä vähän kulunutta, mutta kaunista. Palvelu oli hyvää. Kauniit kiitokset vielä kokille, nam, nam.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 23.03.2015
Note -1

Restaurant: Pannukakkutalo

Aivan uusi tuttavuus :). Pannukakkutalosta saa tosiaan pannukakkuja, niin suolaista kuin makeaa. Listalta valittavissa noin 50 erilaista vaihtoehtoa molemmille. Miinusta siitä, että täytteitä ei saa itse valita fantasia-tyyliin. Annokset isoja ja todella täyttäviä. Ihanan rapsakat reunat. Suosittelen kokeilemaan :D

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 23.03.2015
Note 0

Ensimmäistä kertaa syömässä, mutta ei varmasti viimeistä. Äijä-hampurilainen paras hamppari pitkästä, pitkästä aikaa, jos ikinä. Pelkkä hampurilainen riitti hyvin, vähän oli jopa pakko jättää syömättä. Lounaspöytä näytti myös todella hyvältä, täytyypi testata joku kerta. Miinusta paikan sisustuksesta...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.07.2014
Note 0


Followers