Opens at 11:00

Ravintola Jossun Grilli

Rating 4.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (39)

Hampurilaiset ovat todella hyviä. Jos niitä vertaa hampurilaisketjujen purilaisiin, niin heti voi todeta, että jokainen hampurilainen maistuu erilaiselta eikä makua ole tehty vain majoneeseilla. Italian Burger tai isompi versio Italian Beef Panini on ehkä paras premium-burgeri Suomessa tällä hetkellä.

Pizzat ovat myös loistavia ja niitä saa myös muilla kastikkeilla kuin tomaattikastikkeella. Täytevalikoima poikkeaa myös normikänkkylöiden valikoimista ja sisältää mm. palvikylkeä, häränrintaa ja basilikaöljyä. Oma suosikkini on Special.

Sisustus kaipaisi hieman kehittämistä, mutta on kuitenkin ihan siisti. Ruoat ovat laatuun nähden täällä kuitenkin sen verran halpoja, että asiakas ymmärtää heti, että täällä ei makseta interiööristä ja tunnelmasta vaan ruoasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 09.08.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hampurilaiset tarkoittavat täällä tehtyjä hampurilaisia. Itselleni ainakin joko täällä tehtyjä tai kotitekoisia. Mitä muualla tehdään, ei ole erikoisen kiinnostavaa. Yksi ainoa oikein valittu hampurilainen riittää koko päiväksi. Tai miksipä ei ateriakin, jos aivan hirveä nälkä sattuu olemaan. On täällä lounastakin. Se on myös erinomaista, mutta hyvää lounasruokaa saa mistä tahansa.

Tämäntasoisia hampurilaisia ei kuitenkaan saa missä tahansa. Omassa keittiössä valmistetut raaka-aineet ja kirjaimellisesti käsityön tunnistaa vaikka silmät ummessa. Hampurilaisateria, joku niistä vuorollaan, näkyy viime aikoina ilmestyneen myös lounaslistaan. Harvinainen, mutta ei ainakaan tyhmä idea.

Ei täälläkään hyvää ja halpaa tarjota samalla lautasella. Kallis paikka tämä on, mutta silti hyväksyttävissä siihen nähden, mitä rahallaan saa. Tilat riittävät juuri ja juuri, joskin lounasaikana mennään hetkittäin rajoilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.09.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Erittäin hyvät burgerit ja hinta kohdallaan. Annoskoko ei jättänyt nälkäiseksi :).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.01.2016
Rating: 0

Iloinen yllätys tällaiselle kerran vuodessa hampurilaisen syövälle. Ihana rustiikki sämpylä, rapeaksi paistettu pihvi ja mausteet kohdillaan. Ensimmäinen vierailu täällä, harvoin käydään Säkylässä. Tullaan kyllä uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2015
Rating: 0

Yksinkertainen ja koruton pienen paikkakunnan ravintola, josta saa yhdet Suomen parhaista hampurilaisista. Hinnoittelu ei päätä huimaa ja raaka-aineiden laadukkuus ja makujen erottuvuus on helppo huomata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 22.05.2015
Rating: 0

Salaattipöytä toisi monipuolinen. Lämpimäksi ruuaksi myös harvinaisempia herkkuja. (maksa, tilliliha)

     
     
     
Experience: Lunch Added: 17.05.2015
Rating: 0

Ainutlaatuiset hampurilaiset. Lounaat näyttävät toki hyviltä, mutta tähän mennessä olen keskittynyt hampurilaisiin. Kalliita ne ovat, mutta tarpeeksi suuria ja erinomaisia. Lähialueiden parhaita ja ylivoimaisesti.

Asiakaspalvelu on asiallista, ei mitenkään hersyvää, ennemminkin kuivakasta, mutta ei ainakaan lipevän makeilevaa.

Tämän paikan hampurilainen on hyvin kaukana pikaruuasta vaan ennemminkin se pitää nauttia ja kysellä siltä, mitä sillä on tarjottavana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.04.2015
Rating: 0

Jossun Grillin ruuat ovat laadukkaan ravintolan tasoa, vaikka nimi voi johtaa harhaan. Ravintola käyttää erittäin laadukkaita raaka-aineita. Gurmee-tasoa maaseudulta !!

Tällä kertaa söimme pizat. Pohja rakenteeltaan hyvä ja maukas. Täytteitä sopiva määrä ja myös laatu hyvä. Ei purkkisieniä, vaan oikeita herkkusieniä. Tästäkin plussaa.

Makua ei oltu tehty suolaisuudella, vaan maukkaalla juustolla ja muilla täytteillä.

Aiemmin testatut hampurilaiset ovat Suomen huippua !

Ravintolatilaan kulkeutuu keittiöstä ikävästi käryä. Tämä on ravintoloitsijan tiedossa. Toivotaan, että asia hoituu jollain ratkaisulla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 23.11.2014
Rating: 0

Makkaraperunat puuttuvat valokoimista. Ei kaikki ihmiset hakua pizza ja hampparimättöä. Pieni listan tarkistus voisi olla paikallaan. Omistaja ja naisapulainen seisioivat hoomoilasina, kun kysyttii makkaraperunoita, no mentiin sitten Kokemäelle ja löydettiin liikekeskuksesta grilli, josta sai todella maukkaat makkaraperunat.Olin kuullut paikkaa kehuttavan ja petyin valikoimiin. GRILLI nimikkeellä toimiva yritys, lisätkää valikoimiin se perinteinen annos:Makkaraperunat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.11.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Satakunnan parhaat hampurilaiset. Raaka-aineet loistavia, annoksissa käytetty sopivasti mielikuvitusta. Monet hampurilaiset tullu täällä syötyä, eikä kertaakaan ole tarvinnut lähteä nälkäisenä ja pettyneenä. Lisäksi lounaspöytä tullut testattua ja sekin osoittaunut hyväksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2014
Rating: 1

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

rantatie 267, 27800 Säkylä - Route
0406737691

Options