Opens at 12:00

Ravintola Zetor

finnish food
Rating 2.4 / 5

Zetor is a voyage back in time to the countryside of old and traditional, uncomplicated but tasty country-style food. Finns are sometimes called shy. At night-time at Zetor this is not true. Disco music and classic Finnish tunes fill the dance floor until the small hours. The atmosphere at Zetor is casual and relaxed—all formality is forgotten. Enjoy the moment and you will be one experience richer.


Reviews (80)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka on keskinkertaista ja ylihintaista, mutta sisustus ehkä paras Helsingissä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 02.01.2016
Rating: 0

Todella maukasta , suomalaista ruokaa ! !Maksan kypsyys erinomainen, kana todella hyvää,ei ollut kuivaa. Ravintola oli täynnä ruokailijoita mutta silti tarjoilu sujui todella hyvin. Pientä sekaannusta alkuruuissa. Paikan miljöö todellakin erilainen kuin nämä ns. trendipaikat. Älkää muutako ilmettä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 16.12.2015
Rating: 0

Tarjosin työporukalle 60 v. synttäriruoat ja -juomat, en pettynyt. Hinta-laatusuhde tosi hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.11.2015
Rating: 0

Loistavaa suomalaista ruokaa, viihtyisä paikka. Pariloitu maksa todella herkullista. Mukava paikka joka erottuu edukseen sisustukseltaan trendikikkailijoiden mestoista. Miesten WC ansaitsee erityismaininnan, kaupungin hienoin. Parhaita ruokaravintoloita mitä Helsingistä löytyy.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.08.2015
Rating: 0

Pojanpoikani rakastaa traktoreita ja se oli suurin syy ravintolan valintaan käydessämme Helsingissä. Ravintola oli sisustukseltaan liian sekava, mutta toki erilainen. Ruoka oli ihan ok, ei tosin niin hyvää, että sen takia menisimme uudestaan. Kokemuksena kiva ja palvelu oli hyvää :D

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 11.08.2015
Rating: 0

Sunnuntai-iltapäivä, lähes tyhjä ravintola. Tarjoilija huomasi seurueeni heti, kun saavuimme, mutta häipyi johonkin vielä muutamaksi minuutiksi. Kun sitten suvaitsi pöytää ehdottaa, oli se postimerkin kokoinen kahvipöytä keskellä lattiaa, siis lähes tyhjässä salissa. Kun asiasta mainitsin, hän nuristen myönsi pöydän 'ylisiltä'. Juomatilaus piti tehdä heti, mutta ruokatilausta varten saimme lähes puoli tuntia miettimisaikaa. Lopulta, kun saimme tilattua, kesti ruokaa odotella sitten lähes kolme varttia lisää. Edelleen, tyhjähkössä ravintolassa. Naistarjoilijat olivat yliolan töykeitä, ruuan tarjoillut ja rahastanut miestarjoilija oli asiallinen.
Ruoka oli pääasiassa ok, maksan kypsyys täydellinen. Muuten annos oli niukka, muusi vetistä, ja siksi kallis. Kana oli hieman kuivaa, mutta se onkin vaikeempi kypsyttää. Nälkä oli odottelun päätteeksi niin kova, ettei viitsitty ruuista valittaa. Äänestämme sen sijaan jaloillamme, emmekä mene uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

this was a wrong desission incredible bad service, Suitable probably for finns but not for us.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 29.05.2015
Rating: 0

Oltiin yksityis kabinetissa viettämässä polttareita. Alkudrinkkini piti olla caipiroska, mutta sokerin tilalle olikin lipsahtanut suolaa! Melkonen maku elämys! Ruoka oli perushuttua. Blinit maistui einespannareille. Ei mitenkään erikoista ruokaa. Ehkä jonkin huoltsikan tasoa?!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Jättiblini. Oli todella kuuma ja rapea, mutta kuitenkin melko rasvainen. Siksi ohuen ohuet blinit ovat enemmän mieleeni. Kolme pikku kippo atäytettä valinnan mukaan. Sillikaviaari oli hyvää mutta sitä oli liiakseen vähän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.03.2015
Rating: 0

täyttä paskaa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.02.2015
Rating: 0


Location

Mannerheimintie 3—5, Kaivopiha, 00100 Helsinki - Route
010-7664450
http://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/zetor

Options