Closed now

Kaarna Baari & Keittiö

finnish / nordic
Rating 3.5 / 5

Kaarna is located at the heart of Helsinki and offers a wide selection beers with an emphasis on Finnish and Scandinavian micro breweries' produce. The kitchen serves food put together with simple, plain and clean ingredients. In addition to the main courses, the menu also includes snapas and snapas platters, which are Finnish tapas made with local ingredients.
Thanks to its central location, Kaarna is an excellent place to meet with friends.


Reviews (103)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 13.11.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tulin hyvin nälkäisenä syömään ja viihtymään kaverini kanssa. Tilasin maalaiskanaa kanttarellikastikkeen kera. Annos oli hyvin pieni. Pari kananpalaa, lusikallinen kastiketta, pari versoa, kaksi ruusukaalia ja perunamuusia. Hyvin vähäeleistä, hennosti maustettua. Olisin voinut saman tien syödä toisen samanlaisen. Kaverini söi ravunpyrstösalaatin. Se oli runsas.
Ravintolan tunnelma ja sijainti ovat mainiot, mutta
tulin vihaiseksi ja pettyneeksi annoksen pienuudesta.
Tarjoilu oli asiallista. Tarjoilija ei kuitenkaan kysynyt
tyytyväisyyttämme ruokaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2018
Rating: 0

Olin alkuillasta klo 16 jälkeen syömässä ystävättäreni kanssa. Meidät huomioitiin pian ja tarjoilija esitteli listan vaihtoehtoja. Päädyimme molemmat maalaiskanasalaattiin. Annos oli reilun kokoinen, kaunis ja maittava. Olimme molemmat tyytyväisiä. Tarjoilija suositteli viinejä, hyvin osuivat yhteen ruuan kanssa. Saimme annokset ihan kohtuuajassa, klo 19 aikaan keittiö alkoi ruuhkautua. Tarjoilija informoi meitä hyvin ja iloinen hymy oli myös piristävä työpäivän jälkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2017
Rating: 0

Hidas palvelu ja huono hinta-laatusuhde. Annokset pieniä ja mauttomia. Palvelu loppui täysin pääruokien jälkeen, eikä jälkiruokia tultu kysymään lainkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 19.06.2016
Rating: 0

Tilasin maalaiskanasalaatin tuoreilla vadelmilla. Tarjoilija kysyi haluanko leipäkorin. Ruoka saapui nopeasti, mutta vadelmat olivat vaihtuneet miniluumutomaatteihin eli halvinta mitä löytyy. Suuri pettymys. Vatsa tuli silti täyteen.
Huomautin tarjoilijalle ja hän sanoi vaan "voi anteeksi". Toi laskun ilman alennuksia ja päälle 3€ leipäkorista. En aio tulla enää uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 24.01.2016
Rating: 0

palvelu ylimielistä, hidasta ja turhauttavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2016
Rating: 0

Ravintola oli ihan viihtyisä ja siisti. Palvelu oli asiallista ja mukavaa. Ruoka-annokset hintaansa nähden todella pieniä. Ruoka oli hieman mautonta, kanttarellikastikkeessa vain muutama kanttarelli. Lisäksi kastike oli lämmitetty valmiskastike. Kasviksia todella vähän, ja saattoivat olla osittain pakasteesta. Ruoan maku ihan ok, mutta tosiaan hintaansa nähden liian kalliita. Odotukset olivat korkealla mutta petyimme.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 08.08.2015
Rating: 0

Ruoka oli ihan kohtuullista ja miljöö mukava, mutta en muista milloin olisin saanut viimeksi näin tylyä palvelua. Olimme odottaneet jälkiruokaa yli puoli tuntia (jäätelöpallon ja kakkupalasen laittamisessa lautaselle ei pitäisi kai kestää kovin kauaa) ja kun kysyimme viivytyksestä, tarjoilijan reaktio oli pahoittelemisen sijaan ruveta puolustelemaan keittiötä ja haukkumaan meitä. Oli kuulemma oma vikamme, meidän olisi jo tilatessa pitänyt sanoa että on kiire! Henkilökunnan olemuksesta myös huokui että oli ei-toivottavaa tulla ravintolaan lasten kanssa (seurueessa 4 aikuista ja 2 lasta).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 19.06.2015
Rating: -1

Palvelu hidasta ! ruoka ihan ok makuista mutta tosi pieniä !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 15.06.2015
Rating: 0

Ravintolasta kaunis näkymä ylioppilastalolle. Ruoka on maukasta, parsa suositeltavaa. Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 01.06.2015
Rating: 0


Location

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Route
010 76 64550
http://www.ravintolakaarna.fi/

Options