Closed now

Cafe Yrjö

Note 4.9 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tämä paikka ei koskaan tuota pettymysty!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.03.2014
Note 0

Tästä on tullut ihan vakiomesta, ensi alkuun oli hieman hassua istua siinä kylpytakki päällä ja lukea ruokalistaa, mutta nykyään se on viikkoni kohokohta. Ihanaa kun keittiömestari uskaltaa kokeilla jotain uutta ja jännittävää, vuohenjuustoleipä on mahdottoman hyvää ja talon sima suorastaan legendaarista! Ja plussaa kotimaisten pientuottajien suosimisesta ja loistavasta palvelusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 15.01.2013
Note 0

Blini siianmädillä ja smetanalla oli loistava, eikä sen valmistuksessa oltu menty sieltä, mistä aita on matalin. Blilin koostumus oli erinomainen kuten myös maku. Siianmäti oli selvästi kalliimpaa suomalaista, eikä ylisuolaista tuontitavaraa Kanadasta. Ruokalistaa voisi aavistuksen laajentaa, sillä kokki tuntuu osaavan asiansa. Tarjoilijatar oli ystävällinen ja kaikin puolin tyylikäs.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 11.01.2013
Note 0

Cafe Yrjö on taas tältä kaudelta suljettu, mutta kiitokset tätäkin kautta: aina ystävällinen palvelu, maukas ja suht. edullinen ruoka. Suosikit vuohenjuustoleipä ja punajuurikeitto. Mikä parempaa kuin saunanraikkaana kylpytakissa nauttia tarjoiluista. Ihan pieni (vaikkakin ymmärrettävä) miinus se, että ruokailun täytyy mahtua uintiaikaan. Joskus on meinannut tulla kiire syödä, jos tarjoilussa on kestänyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 06.05.2012
Note 0

Huippu tunnelma, vakioannos vuohenjuustoleipä - huippu! Olut pöytÄän kannattaa tilata heti saapuessa - niin se odottaa sauasta palaajaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 02.03.2012
Note 0

One of the best places to eat in Helsinki, as well as literally soak up the ambience. Coat charge can be as high as 12 EUR and they make you leave all your clothes, but you probably won't mind, as the cafe boasts three saunas, a steam room and a swimming pool ;) I've been going here for ages and it is really one of the most distinctive dining experiences you'll ever have in Finland. The goat cheese salad is my default dining choice. The service is incredibly nice, and it's easy to become a regular! Simply a must for anyone visiting or living in Helsinki. You should probably also be ok with extensive nudity.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 28.11.2011
Note 3

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Yrjönkatu 21 B, 00100 Helsinki - Route
09 677 318
http://www.cafeyrjo.net

Options